canım pcr testini alırlarken biraz fazla test çubuğunu ittirmişler ondan olmuştur bu gıcıklanma hissi. rahat ol bir sorun çıkmayacak. Allah'ın izniyle inşallah herşey yolunda gider. burada o kadar güzel bir sevgi enerjisi var ki insan kendini hep sevgi ve dualarla sarmalanmış hissediyor. dün gece başımı yastığa koydum ve düşündüm dua etmeye başladım sonra bir baktım ki buradaki kadınlar geçiyor gözümün önünden, sonra düşündüm ne kadar çok benimsemişim hepinizi sizler için dua etmezsem sanki bir eksiklik bir bencillik yapıyormuşum gibi hissettim. o kadar yürekten hissettim ki yaşadıklarımızı. düşünün ki anne olmak uğruna binlerce kadın bu platformda ve aynı şeyleri hissediyor ve yaşıyor. nasıl bir bütünüz böyle. insanın insana ettiği dua kabul olurmuş bizler hep birlikte bir dua çemberi yaratıyoruz ve inanıyorum ki Allah dualarımızı duyuyor vakti geldiğinde de tek tek kabul ediyor. Seviliyorsun arkadaşım üzme kendini dik ve güçlü ol. Sırtını önce Allah'a sonra dualara dayadın çünkü. :dua::KK200::KK200:
Canım benim Allah bin kere razı olsun hepinizden Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah. Yanımda gücünüzü duanızı hissetmek çok iyi geliyor. 😘

Boğazdaki yanmalar falan PCR testindendir kafana takma. Olacakmı olmayacakmı hep içimizi kemiren duygular, yıllarca uğraşmanın verdiği korku endişe nedeniyle diken üstündeyiz, her işte bir hayır vardır, sabretmekten başka yolumuz yok, dualarımız, temennilerimiz seninle, inşallah bu defa herşey yolunda gider ve tedavin güzel geçer, içini ferah tut, insanın aklına gelen başına geliyor, güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun canım🙏
Ben de hafif bi gripal durum var canım sanırım faranjit oldum yine çünkü çok şükür negatif çıktı içim rahatladı.

İyiyim canım ama bir belirti henüz yok, test günüm 9 kasım. bugün eşime test yapalım mı dedim "yapma sonra çok geriliyorsun tahlil gününe kadar bekle dedi :) " bekliyorum bakalım :KK200:
Bende de hiç belirti yoktu, bende sabırla test günümü bekledim, hatta bigün fazla bekledim, 12. gün pazar gününe geliyodu pazartesi yaptırdım😊 İnşallah seninde test günü yüzün gülecek🙏

Allah razı olsun bacım ne bilim o kadar şeyi atlatıp ufacık şeylere takamamak lazım harbiden saldım ya olan oldu şimdi kaldığım yeri 130 tutum konserve yemişlerle düzende kurdum şimdilik idareli şekilde kafamı rahat etirdim sabaha düşünü alicam abdestimide alıp yasinimi okuyup yola çıkıcam hayırlısıyla allahım hakında en hayırlısını versin insallahhhhb
Oh ne güzel, için ferah ferah git transferine, geldiğinde acısını çıkartırsın. Embriyolardan haber varmı?

Oh ne güzel, için ferah ferah git transferine, geldiğinde acısını çıkartırsın. Embriyolardan haber varmı?
Valla dün 4 taneydi bugün aradım bakmadık dedi dedim zarar tencere değil hergun pistini diyip baksınlar, ses etmedim kapadım teli 😅😅😅😅😅 yarın giden bakım kaç kalmış ne girmiş ne çıkmış

Merhaba arkadaşlar. Ben 27 ekimde tekrar tedaviye başladım bu sefer yumurtaların çok erken olgunlaştı büyük ihtimalle çarşamba günü uçuşum var bugün pcr testi verdim onun sonucunu bekliyorum ancak endişeliyim çünkü boğazımda ve burnumda yanma gıcıklanma hissi var eğer test pozitif çıkarsa o kadar iğne vuruldum sağlığım yine zarar görecek ilk tüp bebek tedavisinden sonra eşimde tese sonucu negatif olunca yumurta toplama işlemi bile yapılmamıştı ve o kadar iğneyi boşa kullanmış oldum tabi geri dönüşü bana tiroid olmuştu. O zamandan beri tiroid hastası oldum. Bu sefer de böyle bir şey olursa ne olur Allah bilir. Ayrıca pcr negatif çıksa bile rapor alamadığım için sadece opu için gideceğim transfer olmadan geri döneceğim. Bu yaşıma kadar her işim hep çok zor ve çetrefilli oldu umarım bunu da bir şekilde atlatırım ve sonucu iyi olur. Niye yazdım bunları hem içimi dökmek için hem de dualarınızı istemek için sanki kendim için ettiğim dualar kabul olmuyor gibi hissediyorum ve sizin gibi beni gerçekten anlayan hiç görmediğim dostlarımdan manevi destek istiyorum. Çünkü biliyorum ki hepiniz bu yolda çok yoruldunuz ve içten gerçekten dua ediyorsunuz iyi dileklerde bulunuyorsunuz ve bunu düşünmek beni rahatlatıyor. Hepinizi seviyorum arkadaşlar
İnşallah sağlığın yerinde olsun rahat git işlemden rahat çık

İyiyim canım ama bir belirti henüz yok, test günüm 9 kasım. bugün eşime test yapalım mı dedim "yapma sonra çok geriliyorsun tahlil gününe kadar bekle dedi :) " bekliyorum bakalım :KK200:
Tamara sakın test gününe kadar gerilme
Rahat rahat gebeliyin tadını çıkar

Canim tamaram ınsallah herşey güzel olacak dualarım seninle🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤

Bugün memorialde Aygül hocaya gitim
Transfer öncesi gel rahime cizik atalım ve prp yapalım rahimin canlansın dedi
Ücreti 4 bin tl dedi
Sizce yapsam mı?
Ay bu ne ağır bir yol
Kopsan kopaman
Buraksan burakaman
Her şeyden medet umuyorum
Memnun kaldınız mı gittiniz mi acaba

Tamaracim bu belirti işine hiç takılma derim. İlk iki denememde belirtilerim vardı. Kasık ağrısı,hafif lekelenme,bel ağrısı gibi. Sonuc ikisinde de negatifti. Üçüncüsünde hic kasık ağrısı,bel ağrısı olmadı. Lekelenme vb hiç birşey. Ama sonuç pozitif. Beklerken moralim bozulmuştu hicbelirti yok diye. İnternetten okuduğum belirtilerin çoğunun sebebi zaten aldığımız hormon ilaçları. İnşallah pozitif sonuç alırsın 🙂♥️

Tamaracim bu belirti işine hiç takılma derim. İlk iki denememde belirtilerim vardı. Kasık ağrısı,hafif lekelenme,bel ağrısı gibi. Sonuc ikisinde de negatifti. Üçüncüsünde hic kasık ağrısı,bel ağrısı olmadı. Lekelenme vb hiç birşey. Ama sonuç pozitif. Beklerken moralim bozulmuştu hicbelirti yok diye. İnternetten okuduğum belirtilerin çoğunun sebebi zaten aldığımız hormon ilaçları. İnşallah pozitif sonuç alırsın 🙂♥️
Coook teşekkür ederim canım insallah. Senin nasıl geçiyor hamileliğin❤️🙏

Back
X