- 5 Ağustos 2016
- 310
- 985
- 103
- 43
Canım benim Allah bin kere razı olsun hepinizden Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah. Yanımda gücünüzü duanızı hissetmek çok iyi geliyor.canım pcr testini alırlarken biraz fazla test çubuğunu ittirmişler ondan olmuştur bu gıcıklanma hissi. rahat ol bir sorun çıkmayacak. Allah'ın izniyle inşallah herşey yolunda gider. burada o kadar güzel bir sevgi enerjisi var ki insan kendini hep sevgi ve dualarla sarmalanmış hissediyor. dün gece başımı yastığa koydum ve düşündüm dua etmeye başladım sonra bir baktım ki buradaki kadınlar geçiyor gözümün önünden, sonra düşündüm ne kadar çok benimsemişim hepinizi sizler için dua etmezsem sanki bir eksiklik bir bencillik yapıyormuşum gibi hissettim. o kadar yürekten hissettim ki yaşadıklarımızı. düşünün ki anne olmak uğruna binlerce kadın bu platformda ve aynı şeyleri hissediyor ve yaşıyor. nasıl bir bütünüz böyle. insanın insana ettiği dua kabul olurmuş bizler hep birlikte bir dua çemberi yaratıyoruz ve inanıyorum ki Allah dualarımızı duyuyor vakti geldiğinde de tek tek kabul ediyor. Seviliyorsun arkadaşım üzme kendini dik ve güçlü ol. Sırtını önce Allah'a sonra dualara dayadın çünkü.![]()