Canlarım bugün çok sevdiğim kardeşim embriyo transferi oluyor ne olur onun içinde dua edermisiniz şimdiden dua eden diliniz el açan eliniz için Allah razı olsun. Burada tedavi olan. Transfer aşamasında olan. Transferi olup gebeliği olan tüm kardeşlerim Allah hepinizin kucağını sağlıklı evlatlar ile doldursun çaba ve ümitlerinizi hayallerinizi boşa çıkarmasın.
Allah en hayırlısından evlat nasıp etsin kardeşinize

Yenibahar gibi benim de tsh im düştü.Tiroid hormonum fazla calismaya başladı. Şimdilik tek problem o. Takip ediyir doktorlar. İnşallah geçer. Onun dışında bir problem yok.
O geçer kuzum sen hiç merak etme gönlünü ferah tut doktor sıkı takip ettiği sürece düzelecek hele gebelikte çevremden duyduğum gördüğüm surekli takiple dengeleniyor. Rabbim yardımcın olsun kuzum sen hiç canını sıkma 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Yenibaharcim ben çok sık giremiyorum foruma ancak gordum yazıyorum. Endiselenme. Benim de triodim düşük çıktı. Yıllardır 6 aylık oeriodlarla tiroid dahil herseyime baktiririm. Daha önce ne düşüklük ne yükseklik hiç bir problem yoktu. Ama hemen bir endokrinologa görün. Bizim jinekolog endokrinologa yonlendirdi. Benimki de 0.16. Beta hcg hormonu yüzünden bazı gebelerde hipertiroid olurmus. Yani tiroid hormonu fazla çalışıyor. Gebeliğin ilk aylarından sonra gecmesi beklenirmis. Bana ilac vermedi doktor. 1ay sonra tekrar kontrol dediler. İnsallah gececek cnm. Endiselenme. Benim bildigim bebekler için yuksek tsh kadar zararlı değil.
Evet cnm doktorum tekrar istedi kan 3 ay degisiklik olabiliyormus troidlerde sonuca gore karar verecegiz

O geçer kuzum sen hiç merak etme gönlünü ferah tut doktor sıkı takip ettiği sürece düzelecek hele gebelikte çevremden duyduğum gördüğüm surekli takiple dengeleniyor. Rabbim yardımcın olsun kuzum sen hiç canını sıkma 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
İnşaallah Tradioscum. Endiselenmemeye çalışıyorum şimdilik. 2 ay daha sürerse o zaman endiselenirim artık 🙈

Hayırlı uğurlu olsun transferin ınsallah hayırlı olur🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲🙏

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla tutunsunlar. Enbriyolarının kalitesini söylediler mi
Yok demediler cok iyi kalite dediler sadece hemsireler cok lgili ama doktor kontrolde gordum yumurta toplarken narkoz verilirken birdeemriyo koyarlarken sesini duydu bu ama ilgi istemem isi duzgun olsun yeter o tuzden sormadim yani
tek mi iki mi die kordinator sordu yazi tura attik yazi gel di cift koyduk o kadar yaniii

Back
X