- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
Allah hayırlısından evlat nasıp etsinKızlar transferim olduuuu iki tane çok iyi kalite bebiş koydular şimdilik gebeyimmmmmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hayırlısından evlat nasıp etsinKızlar transferim olduuuu iki tane çok iyi kalite bebiş koydular şimdilik gebeyimmmmmmmmmmmmm
Allah en hayırlısından evlat nasıp etsin kardeşinizeCanlarım bugün çok sevdiğim kardeşim embriyo transferi oluyor ne olur onun içinde dua edermisiniz şimdiden dua eden diliniz el açan eliniz için Allah razı olsun. Burada tedavi olan. Transfer aşamasında olan. Transferi olup gebeliği olan tüm kardeşlerim Allah hepinizin kucağını sağlıklı evlatlar ile doldursun çaba ve ümitlerinizi hayallerinizi boşa çıkarmasın.
Aminnn bacım aminnnnnAy hadi hayırlı uğurlu olsun transferin, inşallah ikiz haberlerini de alıcaz tez zamanda![]()
Ayy hadi gözün aydin cnmmmKızlar transferim olduuuu iki tane çok iyi kalite bebiş koydular şimdilik gebeyimmmmmmmmmmmmm
Insalalh bacımAllah hayırlısından evlat nasıp etsin
Aminnnnnnn bebeğim aminnnnnnnnnnAyy hadi gözün aydin cnmmmhayirli haberlerini aliriz insallah
Kızlar transferim olduuuu iki tane çok iyi kalite bebiş koydular şimdilik gebeyimmmmmmmmmmmmm
Kasım ayı bol bebek haberli ay olsun inşallah
Kızlar transferim olduuuu iki tane çok iyi kalite bebiş koydular şimdilik gebeyimmmmmmmmmmmmm
Çok sevindim Allahın izniyle tutacak inşallah hem de ikizKızlar transferim olduuuu iki tane çok iyi kalite bebiş koydular şimdilik gebeyimmmmmmmmmmmmm
Yenibahar gibi benim de tsh im düştü.Tiroid hormonum fazla calismaya başladı. Şimdilik tek problem o. Takip ediyir doktorlar. İnşallah geçer. Onun dışında bir problem yok.Coook teşekkür ederim canım insallah. Senin nasıl geçiyor hamileliğin![]()
O geçer kuzum sen hiç merak etme gönlünü ferah tut doktor sıkı takip ettiği sürece düzelecek hele gebelikte çevremden duyduğum gördüğüm surekli takiple dengeleniyor. Rabbim yardımcın olsun kuzum sen hiç canını sıkmaYenibahar gibi benim de tsh im düştü.Tiroid hormonum fazla calismaya başladı. Şimdilik tek problem o. Takip ediyir doktorlar. İnşallah geçer. Onun dışında bir problem yok.
Evet cnm doktorum tekrar istedi kan 3 ay degisiklik olabiliyormus troidlerde sonuca gore karar verecegizYenibaharcim ben çok sık giremiyorum foruma ancak gordum yazıyorum. Endiselenme. Benim de triodim düşük çıktı. Yıllardır 6 aylık oeriodlarla tiroid dahil herseyime baktiririm. Daha önce ne düşüklük ne yükseklik hiç bir problem yoktu. Ama hemen bir endokrinologa görün. Bizim jinekolog endokrinologa yonlendirdi. Benimki de 0.16. Beta hcg hormonu yüzünden bazı gebelerde hipertiroid olurmus. Yani tiroid hormonu fazla çalışıyor. Gebeliğin ilk aylarından sonra gecmesi beklenirmis. Bana ilac vermedi doktor. 1ay sonra tekrar kontrol dediler. İnsallah gececek cnm. Endiselenme. Benim bildigim bebekler için yuksek tsh kadar zararlı değil.
Hayırlı olsun cnm. İnşallah güzelce tutunurlar ve bebislerini sağlıkla kucağına almak nasip olur.Kızlar transferim olduuuu iki tane çok iyi kalite bebiş koydular şimdilik gebeyimmmmmmmmmmmmm
İnşaallah Tradioscum. Endiselenmemeye çalışıyorum şimdilik. 2 ay daha sürerse o zaman endiselenirim artıkO geçer kuzum sen hiç merak etme gönlünü ferah tut doktor sıkı takip ettiği sürece düzelecek hele gebelikte çevremden duyduğum gördüğüm surekli takiple dengeleniyor. Rabbim yardımcın olsun kuzum sen hiç canını sıkma![]()
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla tutunsunlar. Enbriyolarının kalitesini söylediler miKızlar transferim olduuuu iki tane çok iyi kalite bebiş koydular şimdilik gebeyimmmmmmmmmmmmm
Tebrikler❤Kızlar transferim olduuuu iki tane çok iyi kalite bebiş koydular şimdilik gebeyimmmmmmmmmmmmm
Hayırlı uğurlu olsun transferin ınsallah hayırlı olur![]()
Yok demediler cok iyi kalite dediler sadece hemsireler cok lgili ama doktor kontrolde gordum yumurta toplarken narkoz verilirken birdeemriyo koyarlarken sesini duydu bu ama ilgi istemem isi duzgun olsun yeter o tuzden sormadim yaniHayırlı olsun canım. Sağlıkla tutunsunlar. Enbriyolarının kalitesini söylediler mi
Aminnnn inşallahTebrikler❤Allah sağ salim kucağına almayı nasib etsin
![]()
Ohh süper gözün aydınKızlar transferim olduuuu iki tane çok iyi kalite bebiş koydular şimdilik gebeyimmmmmmmmmmmmm