Corona yüzünden bekleyen arkadaslar varsa eger imkanlarınız okeyse bence hiç beklemeyin karantinanın en agır oldugu dönemde gitmiştim acablarım cok olmuştu beklesemmi diye ya kapılar kapanırsa tedavim yarım kalırmı diye iyiki de beklemeden gitmişim şimdi 8 haftalıgım 🧿🙏
Maşallah ikimiz mi sizinkiler 🧿

Günaydin kizlar
Bugun cok güzel bir haber aldim. Daha dün gibi dogdugu günü hatirliyom benim minnik kiz kardesim 21 yasinda anne oluyor🥰 Bugun gözümü actim ve telefonuma minicik bir resim gelmis ❤️ 5 haftalikmis 👶 teyze oluyom allahin izniyle kalbim yerinden cikacak sanki 😀
Dilerim bizlerde bu mutlulugu yasariz ❤️❤️

Kizlar cok moralim bozuk troilerim cok kotu cikiyor simdi dahiliyeye gidiyorum
Tsh 0
T3 7.96
T4 1.7
Cok korkuyorum bebislere bisey olacak diye

Tsh 0
T3 7.96
T4 1.7
Canim benim hiç korkma zazacim doğru söylüyor çok iyi bir endokroni uzmani normale döndürür sen yeterki sıkma canını içini lütfen ferah tut ınsallah düzelecek 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Günaydin kizlar
Bugun cok güzel bir haber aldim. Daha dün gibi dogdugu günü hatirliyom benim minnik kiz kardesim 21 yasinda anne oluyor🥰 Bugun gözümü actim ve telefonuma minicik bir resim gelmis ❤️ 5 haftalikmis 👶 teyze oluyom allahin izniyle kalbim yerinden cikacak sanki 😀
Dilerim bizlerde bu mutlulugu yasariz ❤️❤️
Buna çok sevindim kızkardeşini tebrik ediyorum rabbim kardesine sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim seninde yüzünü güldürsün insallah🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Tsh 0
T3 7.96
T4 1.7
canım yemeklerden önce dereotu ye o sabitliyor bir de saraçoğlunun bununla ilgili bir kürü var bu arada gluteni kes şekeri kes biraz sağlıklı beslenmeye geç belki de yapıyorsundur bilmiyorum ama

Tsh 0
T3 7.96
T4 1.7
Korkma benim de tsh düşük ama serbest t4 normal olduğu için doktor endişe için erken demişti hamilelikte olabiliyor devam ederse düşüş endokrine yönlendiriliyor ki ablamdan hatırlıyorum endokrin bile ilaca gerek yok hamilelikte olur demişti çok şükür sorunsuz doğurdu:)

Güzel haberler geldikçe mutlu oluyorum motive oluyorum. Klinefelter den de güzel haberler gelecek heyecanla bekliyorum

Ben de galiba embriyo donasyonu yaptıracağım 2 yer ile görüştüm british şimdilik ağır basıyor kadınlar kulübüne %15 indirimleri vardı sanki geçtiğimiz aylarda hala devam ediyor mu bilginiz var mı

Korkma canım
İyi bir endokrin doğru tedaviyle çözer
Dahiliyeye gittim zaza nodul cikti.icinde damarlasma var iyi gorunmuyor parca alinip patalojiye gonderilecek dedi ve ayrica zehirli guatr dedi endokrinden randevu almaya calisiyorum ama durum iyi degil sanirim moral yerlerde

Dahiliyeye gittim zaza nodul cikti.icinde damarlasma var iyi gorunmuyor parca alinip patalojiye gonderilecek dedi ve ayrica zehirli guatr dedi endokrinden randevu almaya calisiyorum ama durum iyi degil sanirim moral yerlerde
Öyle olmaz moralini yüksek tut
İnşallah çözüm bulunucak
Bizede haber ver
Merak edicez seni

Arkadaşlar Tamaradan haberi olan varmı
Kızcığazı çok merak ediyorum
Hamilemi acaba?

Back
X