Kızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip etti :dua: önümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.
Tebrikler canım Allah kucağına almayı sağlasın❤️

Allahimmmm cok güzel haber kizlarrrr❤️❤️ Cokkk mutlu oldummm ikinizedee hayirli olsunn saglikla kucaginiza alin❤️❤️ @ kliniferter 👶 Tamara Tamara 👶. Bizlerede dua edinnn 🙏

çoook teşekkür ederim canım etmez miyim ediyorum elbette inşallah hepinize de nasip olacak. :KK200::dua:

Kızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip etti :dua: önümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.
İşte buuuuuu
Ödüm partladı geç dönünce
Biliyorsun britishte dondurulmuş embriyolarım var
Seni bekliyordum
Sende britiste dondurulmuşlarla gebesin şimdi🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

İşte buuuuuu
Ödüm partladı geç dönünce
Biliyorsun britishte dondurulmuş embriyolarım var
Seni bekliyordum
Sende britiste dondurulmuşlarla gebesin şimdi🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Evet canım aynen öyleyim. şimdi senin sıran. senin zamanın başlıyor Allahın izniyle :dua: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

Çok sevindim sağlıkla kucağına al darısı bizim başımıza

Back
X