bi gün benim içinde bu kadar dua edilecek mi die bekleren allah hepnizden razı olsun allah hepimizin yüzüne baksın kızlar rıskı varsa gelen yavruyu allah kuağımızıa nasip etsin. sıra bekleyenler vürüsten karantina var diyenler gidin sakın bekletmeyin aha ben gittim geldim herkes anrada bilyor du beni kimsenin ruhu bile duymadn ankadarnın denizndeki otelde bi hafta dinlenip geldim allahım bu duyguyu yaşamayı nasip etti ya daha gözüm doyma inşallah keseyide görrüm sonra kucağımada alırım yarambbim çok amn allahım herkese tatırsın hemde böyle bol rakamlı inşallah

Kızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip etti :dua: önümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.
Ayyy çok sevindim, gözün aydın olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏 çok merak ediyorduk seni😍

Kızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip etti :dua: önümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.
Gózünüz aydın çok sevindim😊Allah kucağına almayı da nasip etsin🙏🙏🙏

ya bu resmi altımda görmek için neler vermezdim allahıma şükür nasip etti bana yarabbimmmmmmmmmmmmmmmm. allhım hepimize nasip etsin inşallah
Artik gecmisi unutuyosunnn bebisinle yepyeni bir sayfa aciosunn 👶👶 bebisine odaklan keyfini cikar❤️ Annesin artik ❤️❤️Allahin izniyle kucaginada alacaksin

bi gün benim içinde bu kadar dua edilecek mi die bekleren allah hepnizden razı olsun allah hepimizin yüzüne baksın kızlar rıskı varsa gelen yavruyu allah kuağımızıa nasip etsin. sıra bekleyenler vürüsten karantina var diyenler gidin sakın bekletmeyin aha ben gittim geldim herkes anrada bilyor du beni kimsenin ruhu bile duymadn ankadarnın denizndeki otelde bi hafta dinlenip geldim allahım bu duyguyu yaşamayı nasip etti ya daha gözüm doyma inşallah keseyide görrüm sonra kucağımada alırım yarambbim çok amn allahım herkese tatırsın hemde böyle bol rakamlı inşallah
Çok sevindim,Ne güzel haberler alıyoruz.Allah devamını getirsin🙏🙏🙏İnşallah kucağına almak da nasip olucak

Kibrisda karantina felan kalktimi kizlar ben halen almanyadan kibrisa ucus göremiyorum🤔 tee ocakta gösterior
Almanyadan Kıbrısa direkt uçuş yok diye biliyorum, hep Türkiye üzerinden oluyo uçuşlar, Almanya da bize gelişleri kapadı sanırım, bizi yüksek riskli bölge görüyor, Kıbrısta görüştüğün merkez varsa onlar detaylı bilgiye sahiptir, açıklama yaparlar.

Back
X