Dün gece çıktık hastaneden Dr çok sınırdasın dedi kanamayı durdurdu yat dedi. Keseyi gördük ama kanama alanı da var. Ağlamaktan perisan oldum 😞
Tamaram kuzum canım benim rabbime sığın geçen gebeliğimde benim de kanamam oldu 5 haftalıkken kanama alanı var dedi bana da doktor ama yavrum beni bırakmadı sadece tuvalet için kalk ayağının altına yastık koy uzan canım dualarımız seninle. İnşallah senin bebişin de tutunacak saba sımsıkı ve 9 ay seni bırakmayacak doğuma kadar sağlıklı bir şekilde doğurup kucağına alacaksın ve uzun mutlu bir ömür yaşayacaksınız. Çok zor biliyorum ama çok üzülme stres yapmamaya çalış nolur arkadaşım. Seni çok ama çok iyi anlıyorum. 😘

Kızlar 40 dk önce tuvalete gittim ve açık pembe bir kanama farkettim peçeteye silince geldi. Tutunma kanaması olabilir mi? Böyle bişey yaşayan oldu mu? Transferden sonraki 6. gün bugün.
Yine de doktora görün canım ve transferini yapan merkezle görüş. Hiç risk alma büyük ihtimalle tutunma kanamasıdır ama ihmale gelmez

Tamaram kuzum canım benim rabbime sığın geçen gebeliğimde benim de kanamam oldu 5 haftalıkken kanama alanı var dedi bana da doktor ama yavrum beni bırakmadı sadece tuvalet için kalk ayağının altına yastık koy uzan canım dualarımız seninle. İnşallah senin bebişin de tutunacak saba sımsıkı ve 9 ay seni bırakmayacak doğuma kadar sağlıklı bir şekilde doğurup kucağına alacaksın ve uzun mutlu bir ömür yaşayacaksınız. Çok zor biliyorum ama çok üzülme stres yapmamaya çalış nolur arkadaşım. Seni çok ama çok iyi anlıyorum. 😘
Canımsin cook teşekkür ederim. Yatıyorum ama öyle üzgünüm ki anlatamam. İnsallah senin yavrun da sana sımsıkı tutundu. Hep birlikte bebeklerimizi kucaklayalım insallah 😘😘 hep birlikte gazdı mamaydı bezdi muhabbeti yapalım bunu çok yürekten diliyorum 🙏

Yine de doktora görün canım ve transferini yapan merkezle görüş. Hiç risk alma büyük ihtimalle tutunma kanamasıdır ama ihmale gelmez
Aynı gece merkezdeki doktora yazdım proluton depot kullan corasprini bırak dedi gece 12.30 da acilde depot yaptırdım. Burdaki hastanede doktor ultrasonla muayene etti bive bişey demeden odasına çekildi. Sadede hemşireye tehşis yazdırırken Endometrium normal dediğini duydum o kadar. Reçeteyi yazdı kayboldu bu şehrin doktorları bir tuhaf karşına hiç iyisi çıkmadı ve zaten o yüzden önceki sapasağlam olan yavrumu kaybettim 24 haftalıkken. Neyse şimdi iyiyim kanamam yok 2 gündür ilaçlarımı kullanıyorum ve cumayı bekliyorum test için pozitif çıkar inşallah sen güzel kalbinle hem kendine hem bana hem de herkese dua et bol bol güzelim olur mu. Bizi birbirimizin duaları ayakta tutuyor

Dün gece çıktık hastaneden Dr çok sınırdasın dedi kanamayı durdurdu yat dedi. Keseyi gördük ama kanama alanı da var. Ağlamaktan perisan oldum 😞
Canım cok geçmiş olsun üzme kendini bol bol dinlen benimde kanamam olmuştu hemde keseyi gördükden bir gün sonra kanama alanım da yokdu klinigin ne dedi bilmiyorum ama bana kendini cokmu yoruyorsun demişti corasprini bıraktırdı hala içmiyorum 9 haftam . İlk bir ayda paso yattım . Hiç stres yapma dinlenmene bak cnm Allahın izni ile hiç bişiy olmayacak 🙏

Aynı gece merkezdeki doktora yazdım proluton depot kullan corasprini bırak dedi gece 12.30 da acilde depot yaptırdım. Burdaki hastanede doktor ultrasonla muayene etti bive bişey demeden odasına çekildi. Sadede hemşireye tehşis yazdırırken Endometrium normal dediğini duydum o kadar. Reçeteyi yazdı kayboldu bu şehrin doktorları bir tuhaf karşına hiç iyisi çıkmadı ve zaten o yüzden önceki sapasağlam olan yavrumu kaybettim 24 haftalıkken. Neyse şimdi iyiyim kanamam yok 2 gündür ilaçlarımı kullanıyorum ve cumayı bekliyorum test için pozitif çıkar inşallah sen güzel kalbinle hem kendine hem bana hem de herkese dua et bol bol güzelim olur mu. Bizi birbirimizin duaları ayakta tutuyor
Çok şükür iyi yapmışsın, bence pozitif kesinlikle. Ben hepimize çok dua ediyorum aynen dediğin gibi birbirimizin duaları bizi ayakta tutuyor ❤️❤️

Canım cok geçmiş olsun üzme kendini bol bol dinlen benimde kanamam olmuştu hemde keseyi gördükden bir gün sonra kanama alanım da yokdu klinigin ne dedi bilmiyorum ama bana kendini cokmu yoruyorsun demişti corasprini bıraktırdı hala içmiyorum 9 haftam . İlk bir ayda paso yattım . Hiç stres yapma dinlenmene bak cnm Allahın izni ile hiç bişiy olmayacak 🙏
Cook teşekkür ederim canım, çok risklisin dedi doktor. İnsallah canım insallah 🙏

Kızlar kanamam var hastanedeyim serum iğne ne varsa yapıldı çok üzgünüm 😔 çok korkuyorum,
Allah yardımcın olsun
Cook teşekkür ederim canım, çok risklisin dedi doktor. İnsallah canım insallah 🙏
Canım çok geçmiş olsun Allah seni ve bebeklerini korusun yat ve dinlen hiçbir şey yapma 6.haftada kanama alanım oldu acilde pruloton depot yapıldı ve bir hafta aynı iğne yapıldı 15gün yattım evde ayak dikip çok kanama olmuştu o gece Allaha şükür bebem kucağımda sakın korkma Dinlen burada birçok kardeşim aynı şeyi yaşamış zaten bu durumda olan herkese Allah şifa versin yavruların sana sımsıkı tutunsun şu cronone jel yerine progestan fitil çok daha iyi içeri tahriş etmiyor.

Çok şükür haberini aldık dünden beri bakıp durdum. korktuk...
çok şükür seninle bebeğin onu düşün 🤲
Bak kanamayı da durdurmuşlar 🤰
Keseyi de görmüşsün, öyle düşün hersey iyi olacak 🧿👍

Dün gece çıktık hastaneden Dr çok sınırdasın dedi kanamayı durdurdu yat dedi. Keseyi gördük ama kanama alanı da var. Ağlamaktan perisan oldum

Gelmiş geçmiş olsun cnm seni çok.merak.ettim insallah saglikla ilerlesin ne gzl kesede gorunmus masallah. ben 4 güne bir depot vuruluyorum transfer gününden beri sana vermemislermiydi. Dünden beri benimde sağ kasikta sürekli batar şeklinde ağrı oluştu bende çok korkuyorum😢

ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUN HAYIRLI HABERLERİNİ VER BİZEDE UMUT OL

Ama bence doktorun artık inat ediyor
Bu sayfada kaç kardeşlerim o progestan fitille ne gebelikler taşıdı
Doktora söyle yok crynon,şimdi çare bulsun
Yada kendisi bulsun ve size tamin dtsin
Ben doktorumun tavsiyesiyle prolutex 2x1 yapıyorum ve şükür bi sorunum yok, sonuçta ömrünü tıp okuyarak geçirmiş bir uzmanla inatlaşacak halim yok, ondan daha iyi bilecek değilim heralde, çaresiz bırakmadı beni 😊

Ama bence doktorun artık inat ediyor
Bu sayfada kaç kardeşlerim o progestan fitille ne gebelikler taşıdı
Doktora söyle yok crynon,şimdi çare bulsun
Yada kendisi bulsun ve size tamin dtsin
Ayrıca siz bana doktoruma ne deyip demeyeceğim konusunda direktif verme konumunda değilsiniz ve öyle bi samimiyetimiz olduğunu da sanmıyorum, konuyu burda kapatalım lütfen.

Çok geçmiş olsun,gerçekten çok üzüldüm, inşallah herşey yolundadır🙏lütfen olumsuz düşünme, yat dinlen, Allahtan umut kesilmez, yavrun bırakmayacak seni 😊

Teşekkür ederim inşallah pozitif olur çok çok hafif bir sanvçcı oldu yok denecek kadar az. Şu an kanama durdu. Bilmiyorum ne olacak inşallah iyi olur hiç gücüm kalmadı:(
Çok geçmiş olsun, güçlü olmak zorundayız bırakmak yok, kanamanın durması çok iyi, inşallah güzel haberler alıcaz 🙏

Back
X