Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onaylanmısmı cnm ? Benı arayan olmadı henüz .Arkadaşlar gynolife dan aradılar biraz önce ızinli karantina olacakmış. Merkezler izinle karantina otelinden çıkarabilecekmiş
Henuz onaylanmamış ancak bakanlıktan bilgi gelmiş onaylanacakmis tedaviyi planlayabiliriz dedilerOnaylanmısmı cnm ? Benı arayan olmadı henüz .
Benide aramadı enis bey normalde hep arıyolar belki yarın arayıp bilgi verirlerOnaylanmısmı cnm ? Benı arayan olmadı henüz .
Herkese mi ilk gidenkeremi yoksa ikinci tedavi olanlarami acaba yarın sorarım canim çok sağolHenuz onaylanmamış ancak bakanlıktan bilgi gelmiş onaylanacakmis tedaviyi planlayabiliriz dediler
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. bende enis beyden haber bekliyorum ona gore hareket edicem dünkü gerçi nisanda benim ama şimdiden ayârlayacagim o yüzden.Henuz onaylanmamış ancak bakanlıktan bilgi gelmiş onaylanacakmis tedaviyi planlayabiliriz dediler
Aynen dediğiniz gibi söyledim. Bugün Dahiliyeden raporu alabildim. Kardiyoloji kaldi kismetse.Allah yardımcınız olsun başka bir hastanede yeniden deneyin ama donasyondan hiç bahsetmeyin, direk tüp bebek tedavisi için dosyaya böyle bir rapor gerekiyor o yüzden talep ediyorum, testlerim temiz sadece bu yazıya da ihtiyacım var diyerek deneyin. insallah insaflı bir doktora rastlarsınız![]()
Zayiflatiyor mu bu kür. 85 kilo idim . boy 160.Kızlar ben bugun sirkeli su icmeye başladım. Sirke su ve bal kattım. Biraz zayıflıyım
Acaba bir sorun olurmu tsh icin ictigim ilaca . Sirke biraz etkili bıseymıs inşallah bir sorun olmas
Zayıflatıyormuş.1 bardak suya bir yemek kaşıgı elma sirkesi ve tatlandırması icin bal. Sabah aksam iciliyormus. Bide kistlerede iyi gelıyormuş. Cok şifalıymıs sirke. Fakat ben ictigim ilacların etkisini götürmesınden korkuyorumZayiflatiyor mu bu kür. 85 kilo idim . boy 160.
Haftanin 2-3 günü 6km civari yürümeye calisiyorum ve bol su. 15-20 günde 5 kilo verebildim.
Aynen bilinçli olmak gerek bu konularda . bir sene boyunca yumurta kalitesini yükseltsin diye ara ara incir kürü yapmistim meger prolaktinim yüksekmis daha da tavan olmustu.Zayıflatıyormuş.1 bardak suya bir yemek kaşıgı elma sirkesi ve tatlandırması icin bal. Sabah aksam iciliyormus. Bide kistlerede iyi gelıyormuş. Cok şifalıymıs sirke. Fakat ben ictigim ilacların etkisini götürmesınden korkuyorum![]()
Canim benim yinede doktoruna sor ben tedaviye gidebilmek için 20 kilo verdim şuan devam ediyorum ben endokrinoloji ummanından onay aldıktan sonra glutensiz yaşamla verdim benim fikrimce bir doktoruna sor bana sirkede yasak mesalaKızlar ben bugun sirkeli su icmeye başladım. Sirke su ve bal kattım. Biraz zayıflıyım
Acaba bir sorun olurmu tsh icin ictigim ilaca . Sirke biraz etkili bıseymıs inşallah bir sorun olmas
Bugun başladım bir bardak ictim sadeceCanim benim yinede doktoruna sor ben tedaviye gidebilmek için 20 kilo verdim şuan devam ediyorum ben endokrinoloji ummanından onay aldıktan sonra glutensiz yaşamla verdim benim fikrimce bir doktoruna sor bana sirkede yasak mesala
Canim benim ben hashimato hastasiyim o yüzden metabolizmam baya yavaştı bu 20 kiloyu bile zor verdim. 3 litre su içerek. Değerlerim düzene girdi şükür. Her bunye farklıdır ınsallah herşey güzel olur inşallah.Kızlar ben bugun sirkeli su icmeye başladım. Sirke su ve bal kattım. Biraz zayıflıyım
Canim ınsallah herşey hayırlı olur.Bugun başladım bir bardak ictim sadece
Eşimde kızdı ictim diye . Ben bi sorayım doktoruma.