- 20 Mart 2019
- 1.287
- 6.958
- 108
İnsallah canım hep birlikte burada bebeklerimizi konuşup büyütürüzinşallah herşey gönlünce olsun Tamaracım bebişini büyüttüğün günleride göreceğiz inş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canım hep birlikte burada bebeklerimizi konuşup büyütürüzinşallah herşey gönlünce olsun Tamaracım bebişini büyüttüğün günleride göreceğiz inş.
Canım ben gittim olmadı şimdi tekrar gideceğim fakat kapılar kapalı nasıl olacak bilmiyorumArkadaşlar bisiy sorucam gürcistan hakkında bilgisi olan varmi bu sayfada hiç görmedim 4000 dolar dedi görüştüğüm klinik fiyat daha uygun geldi bana batum ivf center lütfen bilgisi olan donebilirmi
yok bacım maydanoz öle lahmacun olunca üç demete yakın yiyorum arasına koyarakj ama normal şrtlarda agzıma almıyorum bitki çayıda bi iki kere ıhlamıur içtim oAman bitki cayi kullanma hamileyken guzelim:) maydanozda yeme
Bebislerini sağlıcakla kucağına al ınsallah rabbim ayağınıza taş değdirmesinKizlar nasilsiniz ben saglik sorunları ile ugrasmaktan arada girip bakiyorum yazamadim inşallah kıbrıs biran once acilir cok zor zamanlardan geciyoruz gercekten biz gittigimizdede 1 hafta kafayi yemistik kucucuk odada sonuç guzel olunca herşeyi unutuyorsun gerçi cok sukur 27 haftalik olduk bizde tansiyonlar tsh odem bircok sey cikti ama cok sukur bebisler iyi dualarim sizinle rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun inşallah son gidisleriniz olsun kibrisa eliniz kolunuz.dolu gelirsiniz
Insallah son olur bu tedavin rabbim yüzünü güldürsün insallahCanım ben gittim olmadı şimdi tekrar gideceğim fakat kapılar kapalı nasıl olacak bilmiyorum
amin canım isteyen hatta yanan evlat diye herkese nasip etsinInsallah son olur bu tedavin rabbim yüzünü güldürsün insallah![]()
Bebekleri -niz oyy maşallah bebeklerini sağlıkla kucagına al inş.Kizlar nasilsiniz ben saglik sorunları ile ugrasmaktan arada girip bakiyorum yazamadim inşallah kıbrıs biran once acilir cok zor zamanlardan geciyoruz gercekten biz gittigimizdede 1 hafta kafayi yemistik kucucuk odada sonuç guzel olunca herşeyi unutuyorsun gerçi cok sukur 27 haftalik olduk bizde tansiyonlar tsh odem bircok sey cikti ama cok sukur bebisler iyi dualarim sizinle rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun inşallah son gidisleriniz olsun kibrisa eliniz kolunuz.dolu gelirsiniz
AminnnBebislerini sağlıcakla kucağına al ınsallah rabbim ayağınıza taş değdirmesin![]()
Amin darisi hepunizi basina Inşallah hersey yolunda.giderBebekleri -niz oyy maşallah bebeklerini sağlıkla kucagına al inş.
Sıkıntı yaşadığın konular da kendine iyi bak normale döner ins.![]()
Yok canim yaş şartı aranmiyor.Arkadaşlar yumurta donasyonu için yaş şartı var mı?
yok dişe biliyorum canım ama bbeli süreden sonra rahimde sıkıtnı olurmu bilememArkadaşlar yumurta donasyonu için yaş şartı var mı?
Kizlar nasilsiniz ben saglik sorunları ile ugrasmaktan arada girip bakiyorum yazamadim inşallah kıbrıs biran once acilir cok zor zamanlardan geciyoruz gercekten biz gittigimizdede 1 hafta kafayi yemistik kucucuk odada sonuç guzel olunca herşeyi unutuyorsun gerçi cok sukur 27 haftalik olduk bizde tansiyonlar tsh odem bircok sey cikti ama cok sukur bebisler iyi dualarim sizinle rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun inşallah son gidisleriniz olsun kibrisa eliniz kolunuz.dolu gelirsini
sAĞLIKLA kucağına al yavrularını canım. Ben biliyorsun Kaan bey in hatasıydım.Arkadaşlar merkezden yazı geldi
"26. Tüp Bebek tedavisi nedeniyle ülkemize giriş yapacak kişiler ülkelerine göre belirlenen 10-14 günlük merkez karantinaya alınacaklardır. Tedavi amacıyla karantina otellerinden Tüp Bebek Merkezleri’ne gitmesi planlanan kişiler, son 24 saat içinde yapılan negatif PCR test sonuçları ile karantina otelinden 3-4 saatliğine alınıp tedavi sonrası tekrar karantina oteline bırakılacaktır. Karantina otelinden alınan kişinin sorumluluğu tamamen Tüp Bebek Merkezi Sorumlu Müdürüne ait olacaktır. Karantina otellerinden alınıp tüp bebek merkezine götürülecek her kişi için hazırlanan taahhüt formu Sorumlu Müdür tarafından imzalanarak bu formlar Sağlık Bakanlığı Koordinasyon Kurulu’na tedavi izni için başvurulurken ibraz edilecektir."