Kizlar nasilsiniz ben saglik sorunları ile ugrasmaktan arada girip bakiyorum yazamadim inşallah kıbrıs biran once acilir cok zor zamanlardan geciyoruz gercekten biz gittigimizdede 1 hafta kafayi yemistik kucucuk odada sonuç guzel olunca herşeyi unutuyorsun gerçi cok sukur 27 haftalik olduk bizde tansiyonlar tsh odem bircok sey cikti ama cok sukur bebisler iyi dualarim sizinle rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun inşallah son gidisleriniz olsun kibrisa eliniz kolunuz.dolu gelirsiniz

Arkadaşlar bisiy sorucam gürcistan hakkında bilgisi olan varmi bu sayfada hiç görmedim 4000 dolar dedi görüştüğüm klinik fiyat daha uygun geldi bana batum ivf center lütfen bilgisi olan donebilirmi
Canım ben gittim olmadı şimdi tekrar gideceğim fakat kapılar kapalı nasıl olacak bilmiyorum

Kizlar nasilsiniz ben saglik sorunları ile ugrasmaktan arada girip bakiyorum yazamadim inşallah kıbrıs biran once acilir cok zor zamanlardan geciyoruz gercekten biz gittigimizdede 1 hafta kafayi yemistik kucucuk odada sonuç guzel olunca herşeyi unutuyorsun gerçi cok sukur 27 haftalik olduk bizde tansiyonlar tsh odem bircok sey cikti ama cok sukur bebisler iyi dualarim sizinle rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun inşallah son gidisleriniz olsun kibrisa eliniz kolunuz.dolu gelirsiniz
Bebislerini sağlıcakla kucağına al ınsallah rabbim ayağınıza taş değdirmesin 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Bebekleri -niz oyy maşallah bebeklerini sağlıkla kucagına al inş.
Sıkıntı yaşadığın konular da kendine iyi bak normale döner ins.😊

Ya ben korkuyorum bu karantina otellerinden. Birsürü olay oluyormus. Acaba kendı ayırdıgımız otelde karantinada kalamayızmı?

Süre uzadıkça psikolojim bozuluyor hiç gidemeyecekmişim gibi geliyor. Umudum bitiyor ya hiç anne olamazsam
Bazen diyorum bu neden benim başıma geldi kendime göre ben iyi bir insamım acaba bir günahım varda allah beni cezalandırdı mı?

Arkadaşlar merkezden yazı geldi

"26. Tüp Bebek tedavisi nedeniyle ülkemize giriş yapacak kişiler ülkelerine göre belirlenen 10-14 günlük merkez karantinaya alınacaklardır. Tedavi amacıyla karantina otellerinden Tüp Bebek Merkezleri’ne gitmesi planlanan kişiler, son 24 saat içinde yapılan negatif PCR test sonuçları ile karantina otelinden 3-4 saatliğine alınıp tedavi sonrası tekrar karantina oteline bırakılacaktır. Karantina otelinden alınan kişinin sorumluluğu tamamen Tüp Bebek Merkezi Sorumlu Müdürüne ait olacaktır. Karantina otellerinden alınıp tüp bebek merkezine götürülecek her kişi için hazırlanan taahhüt formu Sorumlu Müdür tarafından imzalanarak bu formlar Sağlık Bakanlığı Koordinasyon Kurulu’na tedavi izni için başvurulurken ibraz edilecektir."

Kizlar nasilsiniz ben saglik sorunları ile ugrasmaktan arada girip bakiyorum yazamadim inşallah kıbrıs biran once acilir cok zor zamanlardan geciyoruz gercekten biz gittigimizdede 1 hafta kafayi yemistik kucucuk odada sonuç guzel olunca herşeyi unutuyorsun gerçi cok sukur 27 haftalik olduk bizde tansiyonlar tsh odem bircok sey cikti ama cok sukur bebisler iyi dualarim sizinle rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun inşallah son gidisleriniz olsun kibrisa eliniz kolunuz.dolu gelirsini

Arkadaşlar merkezden yazı geldi

"26. Tüp Bebek tedavisi nedeniyle ülkemize giriş yapacak kişiler ülkelerine göre belirlenen 10-14 günlük merkez karantinaya alınacaklardır. Tedavi amacıyla karantina otellerinden Tüp Bebek Merkezleri’ne gitmesi planlanan kişiler, son 24 saat içinde yapılan negatif PCR test sonuçları ile karantina otelinden 3-4 saatliğine alınıp tedavi sonrası tekrar karantina oteline bırakılacaktır. Karantina otelinden alınan kişinin sorumluluğu tamamen Tüp Bebek Merkezi Sorumlu Müdürüne ait olacaktır. Karantina otellerinden alınıp tüp bebek merkezine götürülecek her kişi için hazırlanan taahhüt formu Sorumlu Müdür tarafından imzalanarak bu formlar Sağlık Bakanlığı Koordinasyon Kurulu’na tedavi izni için başvurulurken ibraz edilecektir."
sAĞLIKLA kucağına al yavrularını canım. Ben biliyorsun Kaan bey in hatasıydım.:( Sen dr kiminle devam ediyorsun.Donasyona seni kim hazırlamıştı inşallh açılır açılmaz gidicez.

Back
X