Supermisss vallahi ben kaç gündür merkezden haber beklemekten biktim bisey yazıyorum cevap yok benim merkeze bisey olmus hiç anlamadim hemşire whatsuptan silmiş bir haller varya yakinda cikar. Ben bu tedavim de olmazsa baska yerler düşünüyorum kac gundur doktor beyle gorusmek icin siradayim 😀😀
Bendere tik yok canim. Nolcak böle bende bilmorum

Cuma doktoruyla bile görüştürdüler şaştım kaldım
Güzelce dinledi benim tüp bebek survivorumu ve güzel tekliflerde bulundu
İnşallah konuştukları gibi sonucumda güzel olur
Insallah canim insallah rabbim yüzünü güldürsün belki burasi daha hayirlidir.herseyde vardır bir hayır.🙏🙏🙏

Valla ben adami ikna edemiyorum ikna olss hemen gidecem . Bana birasida cazip geliyor paketleri iyi hic olmadi para iadesi var. Hayirlisi olsun hakkinda cnm☺️Almanyanin cogu oraya gidiyor.
Vallah ben eşimi ikna etim
Kıbrıs artık çok masraf çıkarıyor ve yoruyor
Yol pası,karantina parası,konuklama parası,ilaç parası
Kızlar bunları oturup hesaplasak bir ton para
Üstelik ukrayna transfer öncesi embrioglu,ivig serum yaparak maksimum başarıyı artırıyor
Ve bu ödediğiniz paranın içinde
Üstelik donörleri güzel güzel resimleriyle,yaşıyla başıyla gösteriyorlar

Supermisss vallahi ben kaç gündür merkezden haber beklemekten biktim bisey yazıyorum cevap yok benim merkeze bisey olmus hiç anlamadim hemşire whatsuptan silmiş bir haller varya yakinda cikar. Ben bu tedavim de olmazsa baska yerler düşünüyorum kac gundur doktor beyle gorusmek icin siradayim 😀😀
Geçen sene nasıl yapmışlardı hatırlıyo musun??
martta covid çıktı. Hemen kısıtlamalar geldi öi? Sonrasında tam olarak ne zaman serbestleşmeye başladı? Haziranda türkiye normalleşmeye başladığında mı kıbrısta yasakları kaldırdı??

Geçen sene nasıl yapmışlardı hatırlıyo musun??
martta covid çıktı. Hemen kısıtlamalar geldi öi? Sonrasında tam olarak ne zaman serbestleşmeye başladı? Haziranda türkiye normalleşmeye başladığında mı kıbrısta yasakları kaldırdı??
Bu bile soru işareti demi vallahi

Fiyat paketlerle
1 paket 4900 euro konaklama ilaç içinde
2 paket 7500 euro içinde iki donör denemesi,konaklama,3ay ilaçlar,çoğul gebelik olursa reduksiyonda içinde
3paket 10000 euro garanti paket içinde 5 deneme
Konaklama ve ilaçlar
Ayy allah razı olsun çok tşk ederim siz araştırmışsınızdır hangi merkeze gidiyorsunuz ben de bir görüşeyim kıbrıs işi sıkıntılı beklemek de istemiyrm artık nasip herşey tabi

Fiyat paketlerle
1 paket 4900 euro konaklama ilaç içinde
2 paket 7500 euro içinde iki donör denemesi,konaklama,3ay ilaçlar,çoğul gebelik olursa reduksiyonda içinde
3paket 10000 euro garanti paket içinde 5 deneme
Konaklama ve ilaçlar
Sperm donasyonu içinde garanti paketleri var mı biliyor musunuz?

Vallah ben eşimi ikna etim
Kıbrıs artık çok masraf çıkarıyor ve yoruyor
Yol pası,karantina parası,konuklama parası,ilaç parası
Kızlar bunları oturup hesaplasak bir ton para
Üstelik ukrayna transfer öncesi embrioglu,ivig serum yaparak maksimum başarıyı artırıyor
Ve bu ödediğiniz paranın içinde
Üstelik donörleri güzel güzel resimleriyle,yaşıyla başıyla gösteriyorlar
Zazamm karar verdiniz mi artık :) hayırlısı olsun...
Ayrıca tedavide embriyo glue da oluyor ;)

Ayy allah razı olsun çok tşk ederim siz araştırmışsınızdır hangi merkeze gidiyorsunuz ben de bir görüşeyim kıbrıs işi sıkıntılı beklemek de istemiyrm artık nasip herşey tabi
Biotexcom merkezin ismi

Zazamm karar verdiniz mi artık :) hayırlısı olsun...
Ayrıca tedavide embriyo glue da oluyor :KK66:
Canım Secey hep aklımdasın
Artık karnın burnunda her halde😂
Az kaldı bebeğine kavuşmana inşallah
Embriyo glue yapıcaklar doktor dedi
Birde iviq serumda yapıyorlar
Ve en önemlisi bu pahalı prosedürler hepsi bir tedavi ödemesinin içinde
Aslında konaklama,yeme içme,ilaçlar bu tedavilerde bunlarda çok para tutuyor
Biotexcom bunları karşılıyor
Bir ödemenin içinde bir sürü şeyler var
Kan değerlerine bakmak hepsi o ödemenin içinde
Böyle bakınca her yerden daha uygun fiyatmış