Tüpleriniz tamamen alındıysa ve bunun raporu varsa elinizde rahim filmi çektirmenize gerek yoktur. Rahim filmini tüplerde hydrosalpenxs olup olmadığına bakmak için çektiriyorlar.Gebeliğe engel durumları önceden tesbit etmek içindir. Gereksiz yere radyasyon almanıza gerek yok.
Peki rahim içinde yapılıklık oluştuysa nolcak? Sorunlu rahimde embriyo tutunur mu?

Ya ne güzel acaba nereden soyacaklar diye düşünmeden rahatça tedaviye yoğunlaşmak😅 şimdi uçak biletinin ücreti dışında bir para çıkmadı mı sizden
Uçak biletine param çıktı + 500 tl pcr testi
Burda bugün tekli protokole imza atınca ilaçlarım verildi,paranın yarısını ödedim,diger yarısını transferde ödeyecem

Doktor bana dediği sözlerle okadar mutlu etti ki,anne etmeden seni burakmam dedi.kulağa okadar hoş geliyorli anlatamam😢
Kızlar ben biliyorum çocuk veren Allahdır,ama bu sözler bile yaralı kalbe nasıl iyi geliyor anlatamam
Bugün çok heyecan dolu gün geçirdim
Sevinç göz yaşları,eskiden beni yaralayan doktorların sözleri
Eskilerde eşimin yanında beni ezen doktorlar oldu,senin rahim kötü,taşıyıcı anne düşün deyen oldu.ben burdada sordum,acaba taşıyıcı annemi düşünüm,ama bana umut verdiler.hayır ,sen bu rahimle anne olucaksın dediler
Bu nasıl bir sevinç anlatamam kızlar😢
Allahım bu sevincimi boşa çıkarmasın
🤲🤲🤲
Ya beni de ağlattın inş sevinç den de ağlarız tabi düşüncesi bile bizim gibi yaralı olumsuzluklar yaşamış insanlar için çok güzel rabbim kimseyi annelikle sınamasın çok zor ama savaşi birakmıyoruz agla aglaya da olsa anne olacağız inş doktor bu kadar umutlu konuştuysa vardır bir bildiği kuzum inş dediğini yapacak

Bence benım hep bu yüzden tutmadı😔
İnşallah öyle bir ihmalkarlıktan dolayı tutmama olmamıştır, kendim içinde aynı şeyi diliyorum keşke ilk olumsuzdan sonra gidip çektirseydim diyorum, bir an önce çekilip içimi rahatlatmam lazım, okuduğum kadarıyla geçirdiğimiz her operasyon rahimde enfeksiyona sebep olup yapışıklık oluşturma riski varmış, tüplerin alınma operasyonu bile,ben geçen sene hidrosalpenks ameliyatı oldum, içim içimi yiyor acaba sonrasında yapışıklık oluşmuş olabilir mi diye

Rahim filminde yapısıklık cıkarsa amelıyatmı şart yine ya ben korktum şimdi🤔
Canım ben rahim filmini ilk tüp bebeğe başladığımda 2018 çektirdim sol tüpümde tıkanma vardı sıvı birikmesi yoktu zaman geçtiği için benim tüp bebek doktoru yeniden çektirmemi istedi Kıbrıs gerek yok dedi ama ben yarına randevu aldım yeniden çektireceğim her ihtimale karşı doktorla konuşma imkanım olursa konuştuklarını sana söylerim tüpleri alınan kişinin rahim filmi çektirmesi gerekiyor mu diye

İnşallah öyle bir ihmalkarlıktan dolayı tutmama olmamıştır, kendim içinde aynı şeyi diliyorum keşke ilk olumsuzdan sonra gidip çektirseydim diyorum, bir an önce çekilip içimi rahatlatmam lazım, okuduğum kadarıyla geçirdiğimiz her operasyon rahimde enfeksiyona sebep olup yapışıklık oluşturma riski varmış, tüplerin alınma operasyonu bile,ben geçen sene hidrosalpenks ameliyatı oldum, içim içimi yiyor acaba sonrasında yapışıklık oluşmuş olabilir mi diye
Valla cnm benım her kist amelıyatımda yapılıklık coktu dedıler. Muhtemelen aynı durumdadır. Bende doktora sorup yaptırcagım

Valla cnm benım her kist amelıyatımda yapılıklık coktu dedıler. Muhtemelen aynı durumdadır. Bende doktora sorup yaptırcagım
İçi yapışık rahim kavitesinde embriyo tutunamaz ki.lütfen bunu ihmal etme
Onca paralar çöp olur
Birde rahim içinde çok yapışıklık varsa bu bir kaç histeroskopi ameliyatıyla çözülür❤️

Tedaviye başlamadan rahim içinden emin olmak lazım
Bu iş öyle aceleye gelmez
Sorun bu iste canim doktor bize rahim filmi bile istemedi tedaviden once tuplerin alinmis gerek yok dedi ultrason yetrli olur dediler ilk deselerdi eger rahimde sorun varmi yapisiklik varmi diye sorsalardi keske iste is isten gecti artik yoluma bakiyorum aslinda bu sefer hsg istediler cok şükür yapisikliklar acildi eger bu seferde tutmazsa ne aciklama yapilacak ben bunu merak ediyorum acikcasi

Baktir canim benim bak hidroselpens ameliyati olali baya yil oldu ondan sonra olusmus hep yapisikliklar gecirdigimiz her ameliyattan sonra olabiliyormus en bu aci gercegi yapisiklarim oldugunu olumsuz tedavim olduktan sonra ogrendim. hemde yilarca varmis hic kimse de demedi kendi doktorum sayesinde ogrendim ben o yapisikliklarla transfere girmisimkeske biri deseydide hemen cektir seve seve cektirirdim😟😟😟🙁🙁

Sorun bu iste canim doktor bize rahim filmi bile istemedi tedaviden once tuplerin alinmis gerek yok dedi ultrason yetrli olur dediler ilk deselerdi eger rahimde sorun varmi yapisiklik varmi diye sorsalardi keske iste is isten gecti artik yoluma bakiyorum aslinda bu sefer hsg istediler cok şükür yapisikliklar acildi eger bu seferde tutmazsa ne aciklama yapilacak ben bunu merak ediyorum acikcasi
Yazık ya çok basit bir hsg işlemi ya ve yapışıklık olan Rahime transfer yapılmış ne diyim en güzeli Allah’a havale, bana hiç bir açıklama hiç bir yönlendirme, tetkik yapılmadı, çok üzüldük tamam belki bir yönlendirme yapsalar aynı yerde devam ederdim ama hiç sorumluluk hissetmediklerini gördüğüm için aynı yerden vazgeçtim, şu an benimle ilgili yapılacak ne varsa yaptırıp Ukrayna ya gidicem kafamda iyice netleştirdim.

Yazık ya çok basit bir hsg işlemi ya ve yapışıklık olan Rahime transfer yapılmış ne diyim en güzeli Allah’a havale, bana hiç bir açıklama hiç bir yönlendirme, tetkik yapılmadı, çok üzüldük tamam belki bir yönlendirme yapsalar aynı yerde devam ederdim ama hiç sorumluluk hissetmediklerini gördüğüm için aynı yerden vazgeçtim, şu an benimle ilgili yapılacak ne varsa yaptırıp Ukrayna ya gidicem kafamda iyice netleştirdim.
Rabbim en kisa zamanda hepimize anne olmayi nasip etsin insallah bu acilarimiz biterde hepimiz bebeklerimize kavusuruz.rabbim yüzümüzu güldürsün 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Nasıl bır amelıyat bu normal kist gıbımı nasıl acıyorlar. Bıktım artık amelıyatyan😔

İnşallah budefa tutacak
Ama kıiniğin bu kadar acımasız davranması sana pahalıya mall oldu

Nasıl bır amelıyat bu normal kist gıbımı nasıl acıyorlar. Bıktım artık amelıyatyan😔
Sen en iyisi kötü düşünmeden bir tanıdığın güvendiğin doktora git durumunu anlat,bildiğim kadarıyla almanyada bu işlem özel çok pahalı
Devletin karşılaması için başka yöntem bulunmalı

Back
X