Arya transfer sonrası kullandığın progesteron hangi formda kullandın canım, hangi formda kullanmak istediğini tercih yapabiliyormusun?
Kiew de proluton depot varmıki? İstesen oda veriliyormu?
Bunları sormamın sebebi bulunduğum ülkede bunlar bulunmuyor.
İlaçları günü gününe not almıştım, onu paylaşayım. Eğer öngörüşmeye gitseydim, progesteron iğneleri(proluton depot) ve diğer tüm ilaçları merkez ücretsiz verecekti. Ben gitmediğim için Türkiye’den aldım ve ücreti merkez ödedi bana. Zaten progesteron iğnelerine transferden 5 gün öncesinde başladık diye hatırlıyorum. O sırada ukraynadaydık. Ben 15 haftalık gebeliğim boyunca progesteron iğne kullandım ama canım çıktı. Çok zorlandım. Hite giden arkadaşım 10 gün kadar iğne kullandı, sonrasında vajinal fitile geçti. İğne çok zorluyor, fitil de aynı etkiyi gösteriyor anladığım kadarıyla.

Canim bugün

Ukraynali rehber arkadsim var onunla konustum bu biontex ukraynada baya meshurmus ove öve bitiremedi dunyanun bircok ulkesinden geliyorlarmis oraya donorleri saglam oluyormus diye duymus kaliteli yer dedi bana.
Canım kaldığım otelde ve klinikte hayatımda görmediğim millet sayısı gördüm😀
Küba,brezilya,venezuella,holland,alman,italyan,japon,çin ve s.
Bugün klinikte eşimden ilave test alıyorlardı ben biotexin bir başka bölümünde bekliyordum,resim çekmeye utandım🙈,size atıcaktım,bu pandemi zamanı nakadar insan var.her milleten çiftlerle tercuman oturuyor sohbete,çince bile tercuman var.koltukta oturan japon çifti vardı genç,bunlarlada tercuman oturmuştu,sonra bir çantalı geldi bunların masaya koyduğu zarfları açtı euroyu say say bitmiyor😂.Andreye sordum bunlar her halde kliniği satın alıyorlar,dedi taşıyıcı anne protokolu.ee bunlar genç dedim,genelde çoğu japon kadınları embriyolarını taşıtırıyor.kadınların aklına bak,biz başkasının yumurtasını bile içimizde taşıyıp anne olmak isterken,bunlar kendi yumurtalarını taşımak istemiyor ve hazır bebelerini 9 ay sonra alıyor.
Kızlar çinin sınırı kapalı,ama biotexcomda çinlilerde var.Andrey diyor bunlar bura gelmek için ne yollardan geçiyor,kaç ülkeden geçiyor inanamazsınız.
Otelde taşıyıcı anne protokolünde olan çiftler bebeklerini almaya gelenleri görseniz,Allahım hepimize nasip etsin
Yeni doğmuş minnaklar
Birde ikinci katta baby room odasında 20-30 bebek ve bakıcılar.bugün ora çıktım Allahım ne güzel bebeler.Anne babaları 4 saatlik bakıcılara burakıyor işlerini hall etmek için.
Doğum evi gibi.renkli renkli beşikler,bebekler
Sonra pediatör geldi kapını kapatı içeri geçerek.
Vallah çok çok ciddi bir yer
Ben bukadar bilmezdim burayı
İnşallah burdan evladıma kavuşurum
Bunları bana bir sene önce Secey anlatıyordu,ben abartıyor diyordum😀özür dilerim düşüncem için Seceyim,ama gözümle gördüm

Bugün klinikte eşimden ilave test alıyorlardı ben biotexin bir başka bölümünde bekliyordum,resim çekmeye utandım🙈,size atıcaktım,bu pandemi zamanı nakadar insan var.her milleten çiftlerle tercuman oturuyor sohbete,çince bile tercuman var.koltukta oturan japon çifti vardı genç,bunlarlada tercuman oturmuştu,sonra bir çantalı geldi bunların masaya koyduğu zarfları açtı euroyu say say bitmiyor😂.Andreye sordum bunlar her halde kliniği satın alıyorlar,dedi taşıyıcı anne protokolu.ee bunlar genç dedim,genelde çoğu japon kadınları embriyolarını taşıtırıyor.kadınların aklına bak,biz başkasının yumurtasını bile içimizde taşıyıp anne olmak isterken,bunlar kendi yumurtalarını taşımak istemiyor ve hazır bebelerini 9 ay sonra alıyor.
Kızlar çinin sınırı kapalı,ama biotexcomda çinlilerde var.Andrey diyor bunlar bura gelmek için ne yollardan geçiyor,kaç ülkeden geçiyor inanamazsınız.
Otelde taşıyıcı anne protokolünde olan çiftler bebeklerini almaya gelenleri görseniz,Allahım hepimize nasip etsin
Yeni doğmuş minnaklar
Birde ikinci katta baby room odasında 20-30 bebek ve bakıcılar.bugün ora çıktım Allahım ne güzel bebeler.Anne babaları 4 saatlik bakıcılara burakıyor işlerini hall etmek için.
Bunları bana bir sene önce Secey anlatıyordu,ben abartıyor diyordum😀özür dilerim düşüncem için Seceyim,ama gözümle gördüm
❤❤❤❤❤❤🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Yeni doğmuş minnaklar
Kibristaki merkezleri genelde hangi ulkeler tercih ediyor ki acaba?
Anladigim biotex tasiyici annelik konusunda baya iyi, kibrista tasiyici anne uygulamasi var mi?
Sen bize isik oldun, cok saol valla..
Donor secimi kolay oldu mu? Neye gore siniflandirma yapiliyor?

Yeni doğmuş minnaklar
Ne güzell yaa Allahim insallah seninden yüzüne güler. Ay o bebeklerin yaninda dönene kadar kalabilirim😇
Canim kaldigin yer nasil otelmi apartmi nasil biyer. Temizmi benim adam cok pimpirikli burasi ne demesin bana🤣

Anladigim biotex tasiyici annelik konusunda baya iyi, kibrista tasiyici anne uygulamasi var mi?
Kıbrısta bukadar hasta yok ki
Genelde kıbrısta türk gördüm
Beni kievde taşıyıcı anne oteline yerleştirmişler
Ayy içim gidiyor minnakları görmekten😂
Burda bir çift var ilgimi çekiyor,adam beyaz mavi göz,kadın kapkara ve yaşlı elinde pembe,mavi göz prenses,eşime dedim bu dadı her halde,sonra bugün bunlar baby rooma bebeklerini burakınca bakıcı bunlara byyy mammy papa dedi😂😂😂.karı kocaymış,ama görseniz adam baba,karısı nene,yavrusu prenses tövbe tövbe😂😂😂.iyi kıybet kırılacak yer burası😂

Donor secimi kolay oldu mu? Neye gore siniflandirma yapiliyor?
Canım kardeşim donör seçimi coooookkk
Ben 5 kız seçtim ve doktoruma dedim lütfen içinin en en en altın yumurtası bol olanı bana siz seçin
Hata doktor bana dedi bazen donör seçenler kipriyi kaç santim soruyor😂😂😂
Dedim bana kiprik değil,en iyi yumurtası ve sağlıklı bebek vereni lazım

Ne güzell yaa Allahim insallah seninden yüzüne güler. Ay o bebeklerin yaninda dönene kadar kalabilirim😇
Canim kaldigin yer nasil otelmi apartmi nasil biyer. Temizmi benim adam cok pimpirikli burasi ne demesin bana🤣
Abartmadan söylüyorum 5 yıldızlı otel😂

Eşimin sperm değerleri çok iyi değildi. İlk donasyon da düşük olunca biz embriyo donasyonuna da sıcak bakıyorduk. Merkez bu değerlerle gebe kalabileceğimi söyledi. Eşim hiçbir takviye ilaç vs kullanmadı. Ben de kortizon hapı kullandım 1-2 ay gebelikte de devam ettim. Bir de kan sulandırıcı iğne, transfer sonrası 2 hafta kadar kullandım. Bunları merkezde doktor verdi. Bebek hiçbir dna sını benden almayacak ama gözüm gibi büyüteceğim, iyi birey olması için elimden geleni yapacağım. En önemlisi bu 😊 Çocukların karakteri, ailesinin aynası oluyor..
Zaten senin çocuğun, senin gözünün bebeği. 9 ay sen taşıyorsun yumurta bunun neresinde . Ona ömrünü vericeksin insanlar evlat ediniyor büyütüp gözü gibi bakıyor. İçin rahat olsun o senin bebeğin sadece senin.

Küçücük bir embriyo olarak aynı bedende başladığımız hamilelik yolculuğumuz kısa bir süre önce, o bu hayattaki ilk nefesini almasıyla tamamlandı ve biz miniğimize kavuştuk 😊❤️😊 Şimdi ise bizi ebeveyn yapan miniğimizle yeni bir yolculuğa başlıyoruz...
Birlikte nefes alacağımız dünyamıza hoş geldin bebeğim 😘❤️
En büyük dileğim ise; isteyen herkesin en kısa sürede kolayca evlat sahibi olması ve o en anlamlı ilk nefesi birlikte alabilmesi...💐

Çok teşekkür ederim güzel kalpli arkadaşım
İnşallah ordan bulurum kendi evladımı🤲
Aynen her şey ücretsiz
Ama bana ilk olarak gelin dediler ve size uygun tedaviyi biz karar verelim dediler
Bir bismillehle gidiyim bakalım bana ne diyecekler
Miniğimize Biotexcom' daki tedavi sonrası kavuştuk. Umarım sende oradaki tedavin sonucunda kendi evladını kucağına alırsın cnm...
Daha öncede burada bahsetmiştim her şey pakete dahil, sadece uçak bileti almak yeterli...
Ayrıca gidip görüşmen, muayene olman, testlerinizi kendilerinin yapması, sen ve eşine uygun tedaviye karar vermeleri, zaten en doğrusu...

Secey kardeşim nasılsın, bebişin nasıl
Mesajımı beğendin diye biliyorum giriyorsun bura
Nolursun duygularını bizimlede paylaş
❤️❤️❤️❤️
Z Zaza74 'm teşekkür ederim canım :KK200: :KK200:
Öncelikle bu tedavi ile çocuk sahibi olmayı araştırıyorsanız, zaten şartlar sizi bu noktaya getirmiş ve aslında yarı kararınızı vermişsinizdir! Sonrasında uzunca düşünmeye gerek olmadan bu tedaviye karar verip, daha fazla zaman kaybetmeden hemen yola koyulmalı bence... özellikle de 40 yaşına geldiyseniz!
Zaman gerçekten çok değerli !!! Kaybedecek bence 1 günümüz bile yok. Pandemiden bağımsız, bizim hesapladığımız ya da istediğimiz zaman transfer (genelde) olmayabiliyor!!! Dolayısıyla zaman anlamadan geçip gidiyor!!!
Tedavilerde hiç hesapta olmayan sorunlar, zorluklar, ailevi, işle ilgili, maddi, manevi engeller, ek tedavilerden ertelediğimiz transfer zamanları, miyomlar, polipler, tüp sorunları, hormon sıkıntıları, rahim sorunları vs. transfer gününü erteliyor!!! O yüzden herkes elini çabuk tutup, sorunları, korkuları, zorlukları göze alıp oyalanmadan, güç ve cesaretle güzel sonuçlar için hızlı hareket etmeli...
Tabi yeri geldiğinde sadece transfer olmakla da bitmiyor ne yazık ki... transfere kadar olan uğraşılardan sonra, sonuç ya negatif oluyor ya da ilerliyor!
Sonuç Negatif olunca, tekrar sil baştan başlanıyor, ilk zamanlar hiç yaşanmayan sorunlar da çıkabiliyor!! Düşük, transfer olup kalp durması, rahim yetmezliği, sebebi bilinmeyen durumlar, rahimde parça kalması, ilaçların da extra etkisiyle büyüyen myomlar, tekrar ilaç kullanmak, tekrar filmler, operasyonlar vs. vs. liste uzayıp gidiyor...Pozitif olup süreciniz ilerlerken de ilaçlar, iğneler, kontroller derken yüreğiniz ağzınızda gün sayıyorsunuz, taaa ki kucağınıza alana kadar...
Dolayısıyla her geçen gün bizden gidiyor, o yüzden yavrumuza kavuşmak için bu süreçte zaman, kaybedilmeyecek kadar çok kıymetli bir hazine...

Back
X