Kizler hepimizin anneler gününü kutlarim annelik dogurmakla degil yureginde tasimakla da oluyor umarim en kısa surede rabbim herkesin gönlüne göre verir sizlere sorum şuan da kibris ve ukraynada karantina süreleri nasil değişiklik varmi 10 gun kalmak gerekiyr mu hala?
Bildigim kibris 10 gun karantina .Merkeziniz izin alsa dahi karantina otel ucretleri odeniyo ve herseferinde pcr li giris cikis merkeze
Ukrayna karantina yok pcr li girisler bildigim bu.

Agustos- aralik arasinda transfer olan ve gebelik haberi aldigimiz arkadaslar acaba guncel durumlariniz nasil? Takip ediyorsaniz forumu nasil gidiyor hersey yolunda mi?
Eve saglikli bebek goturmek amac oldugu icin nihai sonuca ulasan kac kisi oluyor onu anlamaya calisiyorum ..
Gelecek aylarda transfer olacaklar umarim mutlu son haberlerinizi aliriz...
ben ekimde trasfer oldum canım şimdilik sıktım yok hamdolsun sağlığımız yerinde

Agustos- aralik arasinda transfer olan ve gebelik haberi aldigimiz arkadaslar acaba guncel durumlariniz nasil? Takip ediyorsaniz forumu nasil gidiyor hersey yolunda mi?
Eve saglikli bebek goturmek amac oldugu icin nihai sonuca ulasan kac kisi oluyor onu anlamaya calisiyorum ..

Aralıkta transfer oldum. Allaha şukurler olsun şimdilik bi sıkıntı yok

Cok sukur.saglikla dogsun minnos...🙏

Kizler hepimizin anneler gününü kutlarim annelik dogurmakla degil yureginde tasimakla da oluyor umarim en kısa surede rabbim herkesin gönlüne göre verir sizlere sorum şuan da kibris ve ukraynada karantina süreleri nasil değişiklik varmi 10 gun kalmak gerekiyr mu hala?
Ukraynada karantina yok kuzum
Hata ben ordayken avmler kapalıydı,şimdi açıldı

Rabbim saglicakla dogum versin insallah🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

Insallah cnm hic icimden gitmek gelmiyor aslinda biliyosun moralim cok bozuk🙁aklim hep minigimdee Rabbim sifasini versin insallah ablasi🥲
Canim benim bebisi rabbim koruyor sen hic moralini bozma iyi olacak insallah o dualarla rabbim dualarimizi geri cevirmez bende duydugumdan beri bol bol dua ediyorum bebisiniz icin kurban oldugum rabbim büyüktür hayata tutunacak insallah bebis🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Canim benim bebisi rabbim koruyor sen hic moralini bozma iyi olacak insallah o dualarla rabbim dualarimizi geri cevirmez bende duydugumdan beri bol bol dua ediyorum bebisiniz icin kurban oldugum rabbim büyüktür hayata tutunacak insallah bebis🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Insallah cnm insallahhh rabbim minigimize güc kuvvet nefes versin annesine babasina bagislasin insallahhhh

Yarın ultrason sonucum var onu atıcam dr Elenaya,bakalım ne diyecek
Bu merkezin neyini sevdim biliyormusun,hemen başlatmadı,iyice eski olayları dinledi,tüm eski ve yeni raporlarıma baktı,eşimi incelediler ve sonra yola çıkıldı
Iste en guzelide bu herseyi arastiriyorlar ben inaniyorum burasi sana hayirli olacak canim 🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤

Back
X