- 20 Mart 2019
- 1.287
- 6.958
- 108
Pazartesi ultrason istemiş kievdeki doktor
O sunuca göre bakalım ne diyecek
Canım benim çok az kaldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi ultrason istemiş kievdeki doktor
O sunuca göre bakalım ne diyecek
Hayirli olsun canimmmm, insallahhh Allahin izniyle kucagina alacaksinRabbim Yolunuzu acik etsinnn
![]()
İnşallah canım inşallah, Allah hepimize evlat kucaklamayı nasip etsinHayırlı olsun, inşallah bu sefer kucağına alırsın, çektiğin sıkıntılı süreçleri sana unutturur, bol şans arkadaşım![]()
Güzel duaların için çook teşekkür ederim canım inşallah bu son olur, hepimizin kucakları yavrularıyla dolsun inşallah.şimdiden hayırlı olsun.ilk tur tamam yani,gerisi de huzurlu sorunsuz güzel gecsin insallah.sonrada alalım mutlu haberininerde yaptirdıgın önemli değil,icinize sinen yer olması önemli sonuçta.tüm duam seninle güzel arkadaşım,heyecanın katlanarak büyüsün insallah yavrun doğana kadar
![]()
Allah yar ve yardımcınız olsunnnn inşallahNasıl içimde hissettim duygunuzu heyecanlandımm
Çooook yürekten diliyorum siz ve burada olup emek veren bebeğini yüreğinde taşıyan tüm kadınlara ANNE olmayı Rabbim nasip etsin inşallah
![]()
Canım Tamara hıkayeni hatırlıyorum. Bu sefer saq salim kucağına al İnşaAllahHayırlı olsun tesavin
![]()
Supersiniz vallaaa kievciler sizi kievden hepiniz bebislerinuzle dönün insallah ❤❤❤❤❤❤Kıbrıs yolu açıldı biz toplu olarak kieve yolcuyuz![]()
Aminn tamaracim aminnnnben de aynı sizin gibi tedaviye giden her bir arkadaşım için aynı duyguları hissediyorum. yazılanlara kendi kendime cevap verip konuşuyorum yorum yapıyorumheyecan, mutluluk ve sabır hep yaşadığımız duygular. bu kadar emek veren bu kadar çok anne olmayı isteyen bir kadın grubu daha yoktur herhalde. Allah hepimize nasip etsin inşallah.
![]()
Canım arkadaşım biliyorsun bende hasan beyde deniyordum ve çok iyi bir merkez ve çok iyi bir doktorMerhaba güzel arkadaşlarım, benim durumumu biliyorsunuz. geçirmem gereken süre doldu ve yeniden denemeye karar verdik. görüşmeler, donör seçimleri, ilaç kullanımları falan hepsi tamam. bugün planlamam yapıldı veeee kısmetse salı günü yola çıkıyoruz. biletleri aldık, merkeze gönderdik ve şimdi heyecanla bekliyorum. Kiev için eşim pek sıcak bakmadı, merkez olarak da Hasan beye çok güvendik zaten biliyorsunuz hamile kalmış ve 16 haftalık olana kadar devam etmişti.
şimdi bakalım bizi neler bekliyor. içim içime sığmıyor çok heyecanlıyımlütfen dualarınız eksik etmeyin. hepinizi koocaman öpüyorum.
![]()
Ohh çok şükürCikti cnm negatifsabah ucuyoruz allah nasip ederse
![]()
Canım Tamaram inşallahCanım benim çok az kaldıgüzel yüreklim
Biz kievden siz kıbrıstan hepimizin bebişleri gelsiiiiiinnnnSupersiniz vallaaa kievciler sizi kievden hepiniz bebislerinuzle dönün insallah ❤❤❤❤❤❤![]()
Embriyo olustuktan sonra her gun gelisimi hakkinda merkezler bilgi veriyor mu? Yoksa embriyoyu rahatsiz etmemek icin gun asiri mi paylasiyorlar?inşallah nasip olur öyle bir durum. yumurta kalitesi ilk 3 gün, sperm kalitesi sonraki 2 gün belirleyici oluyor. fire vermek elbette çok normal, benim bir arkadaşımdan 12 yumurta toplanıp sadece 7 yumurta kaldığı olmuştu, kendi yumurtası ile tüp bebek deniyordu.
sperm donörünü kendimiz mi seçiyoruz?fotoğraf vs gösteriyorlar mı acaba?Ben kısmetse Haziran ayında embriyo donasyonu yaptıracağım
Bazı dosyalarda çocukluk fotografları oluyor. Ses kayıtları ve el yazıları var. Hangi meslekleri yapıyorlar, ailelerinin sağlık durumları, çocukları var mı, varsa çocuklarının karakterleri ve dış görünüsleri ne çok kısa yazıyor. Daha önce spermlerinden hamilelik elde edilmiş mi o da yazıyor. Zaten morfolojisi yüksek sağlıklı erkekler seçiliyor sadece. Diger yerleri bilmiyorum ama sperm cryostan geliyorsa bazı donorler cocuk 18 yasına gelince onunla tanısmak için izin veriyorlar.sperm donörünü kendimiz mi seçiyoruz?fotoğraf vs gösteriyorlar mı acaba?
Ukraynada fotoraf gosteriyorlar söyledi Andrey bana. Kibrisda sadece cocukluk fotorafini göstermişlerdi bizesperm donörünü kendimiz mi seçiyoruz?fotoğraf vs gösteriyorlar mı acaba?
Canım arkadaşım biliyorsun bende hasan beyde deniyordum ve çok iyi bir merkez ve çok iyi bir doktor
İnşallah bu defa Rabbim bebeklerini kucağına almayı nasib etsin
Bak bebeklerini dedim
İnşallah ikiz annesi ol ve rahat taşı onları![]()
Canım Tamaram inşallah
Eğer her şey yolunda olursa bende tedaviye başlıyacam![]()
gün aşırı bilgi veriyorlar. embriyoskop yapan merkezler nereleridir hiç bilmiyorum merkezlere sorarsanız daha doğru bilgi alırsınız.Embriyo olustuktan sonra her gun gelisimi hakkinda merkezler bilgi veriyor mu? Yoksa embriyoyu rahatsiz etmemek icin gun asiri mi paylasiyorlar?
embriyoskop kullanimi yapan merkezler hangileri acaba? Sanirim embriyoskop ile disardan kamera ile kontrol saglaniyor, faydali bi yontwm mi?