- 1 Nisan 2021
- 465
- 2.619
- 33
- 32
41 maalesef ne daha gençsiniz anne olmak için de herşey için herşey güzel olacak inanın doktorla görüşün ne gerekiyorsa yapın kendi yumurtanızla olmazsa donasyonu düşünün41 malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
41 maalesef ne daha gençsiniz anne olmak için de herşey için herşey güzel olacak inanın doktorla görüşün ne gerekiyorsa yapın kendi yumurtanızla olmazsa donasyonu düşünün41 malesef
İnşallahCanimm aaa lutfen sen bu isleri biliyorsun kotu dusunup bebekleri uzmek yok.Sonucta bir bile olsa gebesindir degerin yukselmis.Zaten degerin yuksekti iki katina cikmadi tuh vah demd hamilesin tadini cikar bizi de uzme❣
Böyle olan varmı4 u tuttu belki ilk basta, sonra bi ikiz diger ikizi yedi:)
Hic morali bozma bence, artis var . Kendini de bebeleri de strese sokma.![]()
Ayyy biri olsun benim olsuncanim benim,
cok anladığım durumlar degil açıkcası
ama illa iki katı olucak die bir durum yok
sonucta 4 tane embrio transfer edildi.basta 3 ü tutmuş suan 2 si devam edio olabilir veya 2 si tumustur 1 i devm ediyordur.ama cikan sayi az degil,artis var
lutfen kotu seyler getirme aklina.
kiev e soyledin mi bisey dediler mi?
Aynı şab aynı saat@ zaza74
Daha önce tüp bebekte ikiz olanları hatırla lütfen aynı değeri ikincide çok az artmıştı şimdi ikizleri var. Yanlış söylemeyim ama yeşilada galiba değeri aynen böyle yarısı kadar artmıştı lütfen hatırla moralini bozma aynı labaratuvarda mı yaptırdın aynı saattemi seni biliyorsun ikiz hamileliklerde oluyor değerin çok güzel lütfen üzülüp bebeklerini strese koyma
Amh fsh falan kaç? Ultrasonda folikül görünüyor mu? Ben çok vitamin kullandım işe yaradı mı bilmiyorum. Sayıyı arttırmadı kesinlikle bunu söyleyebilirim. Maddi durumunuz kaç tüp bebek kaldırır, manevi ve fiziksel olarak tüp bebeğin yüküne hazır mısınız? bunlar çok önemli detaylar. Eğer çocuk içimde kalan bir yara olur diyorsanız donasyon düşünün. Ama kendimden emin degilim şüphelerim var diyorsanız o zaman kimse size donasyon yap veya yapma diyemez bu sizin vereceginiz karar sadece. Hakkınızda hayırlısı olsun.İki gündür takip ediyorum bu sayfayı o sessizlerden biriyimgüzel dileklerin için çok teşekkür ederim
şöyle ki anne olmayı çok istiyorum.
3 yıldır istiyorum ama olmuyor.yumurta rezervim çok azmis ve yaş sorunum var.
suan hiç bir tedavi görmüyorum.
Çünkü umudum yok en son gittiğim doktor şansımin çok düşük olduğunu söyledi.
Açıkçası şuan reglimin ikinci günü.
Takviye vitamin kullasammi diye düşünüyorum.
şimdiden şans senden yana olsun, umarım her şey içine sine sine olması gerektiği gibi gerçekleşirBen kıbrısa geldim port wiev otele yerleştirildik.
Odamız gayet geniş ve temiz. iki balkonu var öğle yemeği yedik güzeldi. Yarın 11 de bizi otelde alacaklar dualarınaza çok çok ihtiyacım var. Dualarınızda bana da yer verirmisiniz?
Ve şimdiden çok teşekkür ederim.
inşaallah, foruma girip paylaşırlarBöyle olan varmı
Aslında vardıda inşallah bana destek çıkarlar
canım strese girme bir önceki verdiğin testi ne zaman verdin saati bile etkiler belki 48 olmadı iki gün sonra beta değerin 1000 geçtikten sonra keseler gözükürAynı şab aynı saat
Ayy inşallah öyledir
Ayy keşke böyle olup bebeğini kucağına alan duysam
Çok teşekkür ederim hepimizden güzel haberler olsun inşallahşimdiden şans senden yana olsun, umarım her şey içine sine sine olması gerektiği gibi gerçekleşirMüjdeli haberlerini kısa sürede senden alalım, hep birlikte sevinelim inşaallahh
![]()
Baştan beri hep böyle dua ediyordun ya belki bu duan kabul olduAyyy biri olsun benim olsun![]()
Şimdiden hayırlı olsun canım, Allah yardımcın olsun emeklerinin mükâfatını gönlünün muradını versin. Al gel bebekleriniBen kıbrısa geldim port wiev otele yerleştirildik.
Odamız gayet geniş ve temiz. iki balkonu var öğle yemeği yedik güzeldi. Yarın 11 de bizi otelde alacaklar dualarınaza çok çok ihtiyacım var. Dualarınızda bana da yer verirmisiniz?
Ve şimdiden çok teşekkür ederim.
Durubalcim hayırlı olsun tedavin inşallah sağlıkla da kucağına almak nasip olsun, dualarımız seninle canımBende bugün andreyle konuştum herşey yolunda giderse (salı günü netleşecek inşş)Ağustos ortası transferim yapılacakmışşBana da dua edin de salı günü doktor sıvı gitmiş tertemiz desinn inşşşş
Bugün d.kontrol hapına başlattı rahim usg istedi(27/7) o tarihte de verdikleri iğneyi vurulmamı istedi Size sormak istediğim istanbuldayım ve iğneyi nerde yaptırdınız ne dediniz ???Yani ben gitsem acile bu iğneyi vurulmam lazım desem vururlar mı ?reçetesiz vurmazlar diye biliyorum ama yaptıranlar yardımcı olursa çok sevinirim
![]()
Eşini o kadar iyi anlıyorum ki ben de eskiden hiç bakamazdim iğneye, anneme yapılırken bir kaç kez bayilmisligim bile varBen göbekten yapılan iğneyi gıcırdata gıcırdata soktum valla kendimebişeyleri yanlış yaptım heralde. Benim ki yapmam hayatta deri ben yaparkende bakmadı. İğne tutuyomuş oda ne demekse
![]()
Zaza oldu böyle durumlar, şimdi nikleri aklıma gelmesede çok duyduk aslında.Aynı şab aynı saat
Ayy inşallah öyledir
Ayy keşke böyle olup bebeğini kucağına alan duysam
Çok güzel canım tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla da kucağına almak nasip olsun. Çok ama çok sevindim senin adına
Zazaaa moralini bozma degerin artmis, belki 3 degil 2 embriyo tutunmustur.Kızlar ben çok kötüyüm
Sonucum 901 çıktı
Bu ne demek
Ben binin üstü bekliyordum![]()
Amh 0.70 geçen sene. FSH 31 geçen ay.ultrasyonda üç yumurta gözüküyor.Amh fsh falan kaç? Ultrasonda folikül görünüyor mu? Ben çok vitamin kullandım işe yaradı mı bilmiyorum. Sayıyı arttırmadı kesinlikle bunu söyleyebilirim. Maddi durumunuz kaç tüp bebek kaldırır, manevi ve fiziksel olarak tüp bebeğin yüküne hazır mısınız? bunlar çok önemli detaylar. Eğer çocuk içimde kalan bir yara olur diyorsanız donasyon düşünün. Ama kendimden emin degilim şüphelerim var diyorsanız o zaman kimse size donasyon yap veya yapma diyemez bu sizin vereceginiz karar sadece. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Amh 0.70 ise iyi. 3 yumurta da hiç fena değil. 6 7 yaş falan var aramızda benim 6 yumurtam oldu. L La Luna arkadaşımız 1 yıl daha genç onun da o civarda. Sıkıntın fsh gibi duruyor canım. Fsh'ı düsürmen lazim ama kendiliğinden düsmez. Östrojen takviyesi falan vermeli sana doktorun, ya da şu cyclo haplarından. Yani iş doktorda bitiyor bence. Gel fshını düşürürüm diyen bir doktor bulmalısın önceAmh 0.70 geçen sene. FSH 31 geçen ay.ultrasyonda üç yumurta gözüküyor.
12 ml olup sonra büyümeleri duruyor.
Bı tedavim iptal oldu Mart ayında daha da gitmedim.