Çok güzel canım tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla da kucağına almak nasip olsun. Çok ama çok sevindim senin adına 🙏❤️❤️
Tamaram guzel kalpli tamaram rabbim senin yüzünü güldürsün insallah bu sefer anne olacaksin sen icime doguyor canim benim herzaman mutlu olman dileğiyle

Tamaram guzel kalpli tamaram rabbim senin yüzünü güldürsün insallah bu sefer anne olacaksin sen icime doguyor canim benim herzaman mutlu olman dileğiyle
Eftaliosummm canım senin tedavin Ağustos ayında olacak sanırım, eğer ben de yetişebilirsem o zaman olacağım bakarsın karşılaşırız, bebeklerimiz aynı zamanda doğar. inşallah rabbim hepimizin yüzünu güldürsün. O güzel yüreğin annelik duygusu sonuna kadar yaşasın inşallah 🙏❤️❤️❤️

Eftaliosummm canım senin tedavin Ağustos ayında olacak sanırım, eğer ben de yetişebilirsem o zaman olacağım bakarsın karşılaşırız, bebeklerimiz aynı zamanda doğar. inşallah rabbim hepimizin yüzünu güldürsün. O güzel yüreğin annelik duygusu sonuna kadar yaşasın inşallah 🙏❤️❤️❤️
Agustos ayi icin ucak biletleri yuksek olur mu, karantinadan kurtulduk ama bu sefer ucaga mi oderiz o parayi🤣

Ben kıbrısa geldim port wiev otele yerleştirildik.
Odamız gayet geniş ve temiz. iki balkonu var öğle yemeği yedik güzeldi. Yarın 11 de bizi otelde alacaklar dualarınaza çok çok ihtiyacım var. Dualarınızda bana da yer verirmisiniz?
Ve şimdiden çok teşekkür ederim.
Yarina dualarimiz seninle…

Duruballcımm, tedavin için çok sevindim🥰inşaallah aksamadan tertemiz planladığı gibi devam eder. Su gibi işlerin kolay akıp gitsin 🙏🙏🙏
Küçük mahalle arasında poliklinikler oluyor, orada yaptırabilirsin. Elinde şuan yazılı Ukraynaca ilaç protokolün vardır. Sorarlarsa yaptıracağın iğneye ait olan kısmı işaret et. Yurtdışında tedavi gördüğünü ve iğneyi yaptırman gerektiğini anlat. Karşındaki kişinin insiyatifine kalmasıyla beraber sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Bizimkilerin tüp bebek tedavisi görenlere ayrı bi hassasiyeti olduğunu gördüm👍😂
Andrey, transfer sonrası yazdığı türkçe ve UK ce ilaç isimlerinin olduğu onaylı bir belge vermişti. Bu belgeye ilacın kaç mg ve günde kaç defa kullanıldığına dair bir not görmek istiyorlar. Bunu da o zamanı Andrey ile paylaş, hiç sorun yaşamazsın, merak etme.

Durubalcim hayırlı olsun tedavin inşallah sağlıkla da kucağına almak nasip olsun, dualarımız seninle canım 🙏❤️

Çokk teşekkür ediyorummm🙏❤️❤️ S sibra631 cnmm ayrıca verdiğin bilgiler için de çok sağ ol🙏Evet doğru söylüyorsun hiç aklıma gelmemişti oralarda yaptırabiliriz👍😘😘

Zaza oldu böyle durumlar, şimdi nikleri aklıma gelmesede çok duyduk aslında.
İkiz aslında biri geriden geliyor biraz, tek olsun senin olsun canım. Zaten 4 embriyoların hepsinin tutmasıda ayrı bir sorun sıkıntıydı. Redüksiyon yöntemiyle tüm bebeklerini kaybeden arkadaşlarımızda olmuştu örn: cewlik, ladcez hatırlarsan. 1 olsun seninle olsun Rabbim sana bağışlasın🤲🤲 üzme kendini.♥️♥️

Kiew bu konuda ne diyor? Gerçi bugün pazar merkez açıkmıdır bilmiyorum andere yazsan bi
Andreyde aynısını dedi
Böyle durumlar oluyormuş
Önemli olan artması dedi
Eğer değer düşse,bu kötü

Agustos ayi icin ucak biletleri yuksek olur mu, karantinadan kurtulduk ama bu sefer ucaga mi oderiz o parayi🤣
Ben yemin ettim bi daha kıbrısa ucakla gitmeyecem gerekirse mülteci gemisinde alt alta üst üste giderim. Aşırı zormuş iniş kalkışı kıbrısın

Back
X