Hic aklina olumsuz seyler getirme, hayallerindeki gibi bi adam cocuklarinin babasi olacak::)
Biz elimizdeki kocalardan ne cikarsa artik kabul ediyoruz🤣
Ayy ne güzel bir benim koca ile ilgili düşüncemede cuk oturdu 😂 eldeki malzeme bu🥰 N narinolmayanpapatya donör içine çok sinmezse kendi yumurtalarını dondur sonra içine sinen bir partnerden veya donörden zaten rahat embriyoların olur. Elde kaliteli yumoşlar olduktan sonra👍🥰

Hiç hiç sakın böyle düşünmek yok
Sen annelerin en fedakarı en iyisi olucaksın💋❤️
Ay ortalama olsam yeter valla. Sağlıklı mutlu olsunlar. Burada hepimiz çok çok iyi anneler olacaz çünkü akıl almaz işlere kalkıştık, kimsenin gitmediği yollar gittik geldik.

Ay ortalama olsam yeter valla. Sağlıklı mutlu olsunlar. Burada hepimiz çok çok iyi anneler olacaz çünkü akıl almaz işlere kalkıştık, kimsenin gitmediği yollar gittik geldik.
Narinim transferini ne zaman düşünüyorsun

Ayy ne güzel bir benim koca ile ilgili düşüncemede cuk oturdu 😂 eldeki malzeme bu🥰 N narinolmayanpapatya donör içine çok sinmezse kendi yumurtalarını dondur sonra içine sinen bir partnerden veya donörden zaten rahat embriyoların olur. Elde kaliteli yumoşlar olduktan sonra👍🥰
Öyle yapacam zaten artık iyi bir merkezde. Sadece birazcık şok oldum ne yalan söyleyim.

Kizoooooşşşşşlaaaaaarrrrr
Sabağa kadar uyumadım
Sabah erkenden kan verdim,yani son tahlilimin üzerinden 20 saat sonra
Veeeeee buda sonuççç
Bebek benimleeeeeee😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Çok şükür
Bin şükür🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Canım lütfen hem kendini hem de bizi strese sokma 😂 Olabilir çok yeni çünkü. Bak güzel artmış değerin. İnşallah doğum hikayeni de burdan konuşacağız 😍

İnşallah darısı hepinizin başına kızlar
Artık kaldı 2 haftaya ultrasyon
Artık kan testiyle sinirlerimi bozamam
Arkadaşlardanda inşallah güzel sonuçlar gelsin
Oh çok şükür canım rahat bir nefes al artık. Dün kendini de bebişlerini de baya bi üzdün. Herşey yolunda su gibi akar inşallah. Tekrar dan gözün aydın canım ❤️❤️🍀🍀

Kızzz 6 sene var😂😂😂
Senin sonucunu bilmek isterdim🤣
İnşallah Allah ömür versin

Ben de 😁
Umarim o zamana bizim bebeler olmus olur🙏
Sizinkiler okula başlar, burada çok farklı bir ekip olur. Zaza bir efsane gibi dilden dile anlatılır. Ben de donmus embriolarım var kızlar zoladex vurmam gerekiyormuş falan derim

Sizinkiler okula başlar, burada çok farklı bir ekip olur. Zaza bir efsane gibi dilden dile anlatılır. Ben de donmus embriolarım var kızlar zoladex vurmam gerekiyormuş falan derim
Belli olmaz belki bir atak yapip arayi kapatirsin:)
40 yas kalkinma planindan once spontan gebe haberin gelir🙏

Kızlar transfrim oldu güzel geçti
Ama transfer masasından diğer masya geçerken ve yatağa geçerken bacağımın arkası baldırmı oluyar kramp girdi bebişlerimi etkilermi?
Hayırlı olsun canım. Kucağına almak da nasip olsun

Back
X