Ayy ne güzel bir benim koca ile ilgili düşüncemede cuk oturduHic aklina olumsuz seyler getirme, hayallerindeki gibi bi adam cocuklarinin babasi olacak::)
Biz elimizdeki kocalardan ne cikarsa artik kabul ediyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne güzel bir benim koca ile ilgili düşüncemede cuk oturduHic aklina olumsuz seyler getirme, hayallerindeki gibi bi adam cocuklarinin babasi olacak::)
Biz elimizdeki kocalardan ne cikarsa artik kabul ediyoruz![]()
Ay ortalama olsam yeter valla. Sağlıklı mutlu olsunlar. Burada hepimiz çok çok iyi anneler olacaz çünkü akıl almaz işlere kalkıştık, kimsenin gitmediği yollar gittik geldik.Hiç hiç sakın böyle düşünmek yok
Sen annelerin en fedakarı en iyisi olucaksın![]()
Narinim transferini ne zaman düşünüyorsunAy ortalama olsam yeter valla. Sağlıklı mutlu olsunlar. Burada hepimiz çok çok iyi anneler olacaz çünkü akıl almaz işlere kalkıştık, kimsenin gitmediği yollar gittik geldik.
Öyle yapacam zaten artık iyi bir merkezde. Sadece birazcık şok oldum ne yalan söyleyim.Ayy ne güzel bir benim koca ile ilgili düşüncemede cuk oturdueldeki malzeme bu
N narinolmayanpapatya donör içine çok sinmezse kendi yumurtalarını dondur sonra içine sinen bir partnerden veya donörden zaten rahat embriyoların olur. Elde kaliteli yumoşlar olduktan sonra
![]()
40 yaşındayken desem komik olur muNarinim transferini ne zaman düşünüyorsun
Narinim 40 yaşa naladar kaldı40 yaşındayken desem komik olur mu. Tam ekonomik bağımsızlığım olur yaptığım kalkınma planlarına göre.
Ekimde 34ü dolduruyorum çok değil ^_^Narinim 40 yaşa naladar kaldı![]()
Simariklik degil canimO yüzden şımarıkça dedim zaten. Mantıklı olmadığının farkındayım. Tam derdini şeyedeyim kıvamında bir dert
Kızzz 6 sene varEkimde 34ü dolduruyorum çok değil ^_^
Amiiiinnnn teyzesi
Ben deKızzz 6 sene var
Senin sonucunu bilmek isterdim
İnşallah Allah ömür versin
Canım lütfen hem kendini hem de bizi strese sokmaKizoooooşşşşşlaaaaaarrrrr
Sabağa kadar uyumadım
Sabah erkenden kan verdim,yani son tahlilimin üzerinden 20 saat sonra
Veeeeee buda sonuççç
Bebek benimleeeeeee
Çok şükür
Bin şükür![]()
Oh çok şükür canım rahat bir nefes al artık. Dün kendini de bebişlerini de baya bi üzdün. Herşey yolunda su gibi akar inşallah. Tekrar dan gözün aydın canımİnşallah darısı hepinizin başına kızlar
Artık kaldı 2 haftaya ultrasyon
Artık kan testiyle sinirlerimi bozamam
Arkadaşlardanda inşallah güzel sonuçlar gelsin
Kızzz 6 sene var
Senin sonucunu bilmek isterdim
İnşallah Allah ömür versin
Sizinkiler okula başlar, burada çok farklı bir ekip olur. Zaza bir efsane gibi dilden dile anlatılır. Ben de donmus embriolarım var kızlar zoladex vurmam gerekiyormuş falan derimBen de
Umarim o zamana bizim bebeler olmus olur![]()
Belli olmaz belki bir atak yapip arayi kapatirsin:)Sizinkiler okula başlar, burada çok farklı bir ekip olur. Zaza bir efsane gibi dilden dile anlatılır. Ben de donmus embriolarım var kızlar zoladex vurmam gerekiyormuş falan derim
Hayırlı olsun canım. Kucağına almak da nasip olsunKızlar transfrim oldu güzel geçti
Ama transfer masasından diğer masya geçerken ve yatağa geçerken bacağımın arkası baldırmı oluyar kramp girdi bebişlerimi etkilermi?
Çok teşekkür ederim amiinHayırlı olsun canım. Kucağına almak da nasip olsun