Sen her halde doğurana kadar uyumuycanEveeett, uyku tutmadııı yineee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen her halde doğurana kadar uyumuycanEveeett, uyku tutmadııı yineee![]()
Ay canim inşSeninde transferin başarıyla bitsin inşallah hamileler karvanına katılasın![]()
Sizin de güzel haberlerinizi alacağız inşaallahPersembe günü inş![]()
Saolasn cnm insHayırlı olsun tedaviniz![]()
CANIM TEDAVİNİN BAŞLAMASINA ÇOK SEVİNDİM İNŞ HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR EN KISA SÜREDE BEBİŞLERİNE KAVUŞURSUNBilmiyorumbki ben 30unda gelmesem yetismeyecekti. Zaten geldigim gün saat ogleden sonra 3 olmustu testti bilmem neydi odadan cikarmadılar. Dün hastaneye gidip çatlatma ignesi oldum. Ama artık tecrübeliyim. Kendi protokolümü bile yürütürüm gibi geliyor bi dahakine
Sibracığım havaalanında seni ayakta görmeye hiç tahammülüm yoktu hep otur istiyordumÇok çoook teşekkür ederim, M muphem_ cimm Canımm kardeşimmAminn amin aminn inşaallah hayırlı evlatlar olur
Elbette çok sevindiğini biliyorum
İlk şiddetli kasık ağrılarım biliyorsun havalimanında beklerken işlemler sırasında tutmuştu![]()
Sevgili eşin &sen ilginizle bana kendimi öyle güzel özel hissettirmiştiniz ki
ilk defa hamileymişim gibiydim
tekrar teşekkür ediyorum size
İnanıyorum, en kısa zamanda sizin de güzel müjdeli haberlerinizi alacağız ve hep birlikte bayram edeceğiz![]()
CANIM TATİL İÇİN GİDİYOR GİBİ YAPIP BEBEKLERLE DÖNEMİYORMUSUNUZ.YADA NEREDEYSEN AİLE YANINA GELİP BURADAN İSTEDİĞİN YERE UÇ TEDAVİNİ OL.HİÇBİR ŞEY İMKANSIZ DEĞİLDİR.DURMAK YOK YOLA DEVAMMerhaba! Allah şifa versin insallah olur hiç gerek kalmaz merak ettiğim yumurta donasyonunu hangı doktor önerdi ve nerede yaptırcaksınız bende Avrupa’da yasıyorum benimde tekrarlayan dusuklerım var doktor banada yumurta donasyonuyla dene bide dedi fakat bu ülkenin vatandaşı olmadığım için orada işlemler farklı işliyor ve uzun zaman alıyor mahkemeye kadar çıkmamız gerekiyormuş
BAK CANIM SANA ŞANSIN DÜŞÜK DEMİŞLER BANA İMKANSIZ DEDİLER.TAKVİYELERE HEMEN BAŞLA YÜKSEK MG'LI Q10 AL .HÜCRE YENİLEYİCİDİR.VE YUMRUTALARI BÜYÜTÜR.BİRDE BALIK YAĞI AL.BEN OCEAN PLUS KULLANIYORUM.İÇERİĞİ DAHA ZENGİN.FOLİK ASİDE BAŞLA.GEBELİK İSTEYEN DÜŞÜNEN HERKES BİR AN ÖNCE BAŞLAMALI.ALLAH RAST GETİRSİN.YAŞ BİZDEDE SORUN OLSUN 60 YAŞINDA ANNE OLANLARDAN NEYİMİZ EKSİK.HEM BİR DAHA DİNCİZ.İki gündür takip ediyorum bu sayfayı o sessizlerden biriyimgüzel dileklerin için çok teşekkür ederim
şöyle ki anne olmayı çok istiyorum.
3 yıldır istiyorum ama olmuyor.yumurta rezervim çok azmis ve yaş sorunum var.
suan hiç bir tedavi görmüyorum.
Çünkü umudum yok en son gittiğim doktor şansımin çok düşük olduğunu söyledi.
Açıkçası şuan reglimin ikinci günü.
Takviye vitamin kullasammi diye düşünüyorum.
harikasın yaa muhteşem rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin sizden aldığımız gebelik haberleri bizi çok fazla heyecanlandırıyorMerhaba Dostlar
Bugün sevgili Z Zaza74 cığımın bana verdiği cesaretle tırsa tırsa idrarda gebelik testi yaptım veee çift çizgiyii gördüm.. sanırım
İdrar testi gerçek sonuç mu beni yanıltır mı düşüncesiyle Çarşamba günü yaptıracağım kan testi sonucana kadar paylaşmayı düşünmüyordum amaaa dayanamadımiyisiyle kötüsüyle her şeyi paylaştığımız ortak çare aradığımız dost mecrası değil mi, burası
tabiii ki dee test şimdilik idrar testi de olsa sonucunu paylaşacağım
Hepinize sonsuz teşekkürler, iyyi ki varsınız
Rabbim sizlere de dilediğiniz en güzel muradı versin, inşaallah
Caaannn Z Zaza74 arkadaşım, her şey için çok çok çoook sağol. Bebişlerini sağlıkla kucağına al güzel günlerini gör emiiii![]()
![]()
Çok teşekkür ederim, inşallah senin de mutlu güzel haberlerini alacağızSibracığım havaalanında seni ayakta görmeye hiç tahammülüm yoktu hep otur istiyordumçok güzel insanlarsınız yavrularınızın talihi de sizin kadar güzel olsun
İnşallah ben de mutlu haberler verebilirim size
AYNI FİKİRDEYİM PONÇİKCİĞİM.BAŞLAYINCA YAZ LİSTEMİZE EKLEYELİM CANIMMerhabalar cnim inanki bu anlattigina cok üzüldm cünkü bndan 2 yil önce bülent trasa gttim bir cok masrafdan ciktik ayrica bir sonucda alamadk smdi ise donasyona karar werdik keske 2 yl önce direk donasyona glseydik hem zaman kaybi hem maddi manewi çöküş. Rabbim rast getrsn gönlüne göre olsun cnm![]()
Canımmm benimmmharikasın yaa muhteşem rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin sizden aldığımız gebelik haberleri bizi çok fazla heyecanlandırıyor![]()
![]()
ALEM KIZ. NARKOZ MASASINDA DA DUALAR KABUL OLURMUŞ ŞAHADETTEN SONRA DUAYA GEÇTamm sekerim randevuyu alinca tam yazarimemannnn cok sitresliii olaylar yaaa
hsg yi de narkozsuz yapmaya karar verdim kelimei sehadet ceke ceke gunu bekliyorum
![]()
amiinnnnnnnn kuzum rabbim yardımcımız olsun hepimizinCanımmm benimmmçok çok teşekkür ediyorum, sizlerin de güzel haberlerinizi duymayı inan sabırsızlıkla bekliyorum
![]()
![]()
CANIM CEVAP VERENLER OLMUŞTUR AMA BEN YİNEDE YAZAYIM MESAJLARI TEK TEK ANCAK OKUYABİLİYORUM.BEN GENÇ DONÖR SEÇTİM.ZATEN KİEVDEKİ DONÖRLER SAĞLIKLI BİR DOĞUM YAPMIŞ KADINLARDAN SEÇİLİYOR.SONRADA KAŞINA GÖZÜNE BOYUNA TİPİNE BAKTIM.EĞER OLURSA ÇOK YAKIŞIKLI OĞLUM KIZIM YADA HEPSİNDEN OLACAK :))Merhaba arkadaşlar,
Donor seçimi asamasinda dikkat etmemiz gereken şeyler var mi? Ne önerirsiniz? Sizler nasıl seçtiniz ve hangi merkezler