Çok teşekkür ederim, aminn inşaallahAyyy çok çok sevindim çok tebrik ediyorum sağlıkla gelsinler inşallah❤

Yarın da inşaallah sizinkilerin güzel haberlerini alacağız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim, aminn inşaallahAyyy çok çok sevindim çok tebrik ediyorum sağlıkla gelsinler inşallah❤
Ayyy değerin muhteşem Sibraa çok şükürArkadaşlar selam,
Bthgc sonucum:1954 çıktı. Galiba hamileyimmm
Kısacası benim hikayem; Doktorumun Kasım 2020 de yumurta donasyonu önerisi ile başladı.. Araştırma yaparken karşıma kadınlar kulubü çıktı. Sessiz sessiz takip ederken, aklım Kıbrıs konusunda karışıktı daha da bi çok karıştı.. içime sinmeyen anlayamadığım şeyler vardı.. Öyle ki; eşim Kıbrıs'a materyal vermek için Havalimanına doğru yola çıkmışken; aradım ve geri dönmesini, bu tedaviyi istemediğimi, vazgeçtiğimi söyledim. 5-6 ay konuyu bir daha açmadık. Derken; siteye daha sık girmeye başladım, o sıralarda Zaza'nın mesajları dikkatimi çekti. Z Zaza74 'nın Kiev'e ilk ziyaret için gidişi, oradan yaptığı paylaşımlar, izlenimler sayesinde içime sinen zihnimde eğreti kalmayan bir şeyler oluştu.
Zazacığımın sayesinde biotexcomdan haberdar olduk, derken denemeye değer dedik ve biz de rotayı Kieve'e çevirdik.
Rabbim nasip ederse ki inşaallah eder bu yolculuğun keyfine vara vara yaşayacağız.
Rabbim sizlere de en kısa sürede bu mucizevi güzel mutluluğu yaşatsın inşaallah
Z Zaza74 Zazacım; kıymetli paylaşımların, yakınlığın ve ilgin için sonsuz teşekkürler
çok teşekkür ederim, MüphemcimmmAyyy değerin muhteşem Sibraa çok şükürKeyifli sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirip sağlıcakla evlatlarına kavuşursun inşallah. Aşırı mutluyum güzel haberler çoğalsın eksilmesin
![]()
Eftalios canım kardeşim 2016 seneden donasyonda uzman oldumAyyyyy super allahim nazarlardan korusunbebis veya bebisinin kesesini goreceksin ayyy nasil guzel bir duygudur demi o
![]()
Ozsugoz kuzum yarın seninde güzel beta hcg sonucunla bayram olucakAyyy çok çok sevindim çok tebrik ediyorum sağlıkla gelsinler inşallah❤
Sibracım tebrik ederim, gözün aydın sağlıkla kucağına aldığın haberleride alalım inşallahArkadaşlar selam,
Bthgc sonucum:1954 çıktı. Galiba hamileyimmm
Kısacası benim hikayem; Doktorumun Kasım 2020 de yumurta donasyonu önerisi ile başladı.. Araştırma yaparken karşıma kadınlar kulubü çıktı. Sessiz sessiz takip ederken, aklım Kıbrıs konusunda karışıktı daha da bi çok karıştı.. içime sinmeyen anlayamadığım şeyler vardı.. Öyle ki; eşim Kıbrıs'a materyal vermek için Havalimanına doğru yola çıkmışken; aradım ve geri dönmesini, bu tedaviyi istemediğimi, vazgeçtiğimi söyledim. 5-6 ay konuyu bir daha açmadık. Derken; siteye daha sık girmeye başladım, o sıralarda Zaza'nın mesajları dikkatimi çekti. Z Zaza74 'nın Kiev'e ilk ziyaret için gidişi, oradan yaptığı paylaşımlar, izlenimler sayesinde içime sinen zihnimde eğreti kalmayan bir şeyler oluştu.
Zazacığımın sayesinde biotexcomdan haberdar olduk, derken denemeye değer dedik ve biz de rotayı Kieve'e çevirdik.
Rabbim nasip ederse ki inşaallah eder bu yolculuğun keyfine vara vara yaşayacağız.
Rabbim sizlere de en kısa sürede bu mucizevi güzel mutluluğu yaşatsın inşaallah
Z Zaza74 Zazacım; kıymetli paylaşımların, yakınlığın ve ilgin için sonsuz teşekkürler![]()
Bluemoon kuzum sabırsızlıkla tez bir zaman senin ikinci tedavinin güzel sonucunu bekliyorumTek tek yazamadım hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, bu yolda hiç birimizin emekleri sekteye uğramadan hayırlısıyla beneklerimizi kucağımıza alalım, 2 gün cidden çok kötüydüm ağlamaktan göz pınarlarım kuruycak zannettim bu sabah regli oldum ve yeni umıtlarla güne uyandım, inşallah 2. De ben de sizlere güzel haberlerle dönerim, hemen doktorumdan histeroskopi için randevu aldım, gelen güzel haberlerde umutlarımı yeşertti, her gün güzel haberler alalım bu sayfa hep mutlulukla dolsun, bizler bunu çokça hakediyoruz![]()
Lattecim az kaldı senin burda bayramınaSuana kadar kievden %75 olumlu sonuc aldik ben de bunun listesini tutayim![]()
Amiiiiin kuzum olacak canim benim su gibi sorunsun gecsin hamileligin insallahEftalios canım kardeşim 2016 seneden donasyonda uzman oldum
İnşallah Rabbim nasiiib etsin keseyide görmeye
Kalbide duymaya
Doğurmayada![]()
AminEftalios canım kardeşim 2016 seneden donasyonda uzman oldum
İnşallah Rabbim nasiiib etsin keseyide görmeye
Kalbide duymaya
Doğurmayada![]()
Canim benim Rabbim senden de razı olsun.Sende bana çok destek oldun.Aa 20 gün muydu aralarındaki fark bana sanki daha fazla gibi geldi :)Kızın eşine benziyordu hatta sana da benzetenler vardi .simdi artık oturmuştur iyice siması minik meleğin :) Benimde kızım bana benziyor, oglum babanın kopyası.Uyuyolar uyanınca hemen öpücem.Kardeş düşünüyormusun?Bende seni çok özledim canım benim. Hep aklımdasın. Ve sana çok minnettarım. Zamanında bana çok destek verdin. Allah senden razı olsun. Ablası kızımız seninkilerden 20 gün sadece büyük. Sende yeğenlerimizi öp benim için.![]()
Senin yasadiklarini o kadar iyi anliyorum ki ben 3 gun hic bisey olmamis gibi devam etmistim hayatima megersem şoka girmisim doktor demisti bu normal bir durum deil diye 3 gun sonra fena halde ağlamıştım sonrada kendime geldim yasamak icin dedigin gibi yep yeni umutlarimiz var rabbime şükür canim 2. 3. Hic farketmez yeterki deneyecek dayanma gücü versin rabbim hepimize historoskopini ol ben oldum kurtuldum tutmamasinin sebebini ogrendimen azindan her yeni gun yeni bir umuttur .vardir bundada bir hayir canim güçlü kadinlariz biz hayatta ustesinden gelemeyecegimiz hicbirsey yok hepimizin buda gecicek er gec kavuşacağız rabbim büyüktürTek tek yazamadım hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, bu yolda hiç birimizin emekleri sekteye uğramadan hayırlısıyla beneklerimizi kucağımıza alalım, 2 gün cidden çok kötüydüm ağlamaktan göz pınarlarım kuruycak zannettim bu sabah regli oldum ve yeni umıtlarla güne uyandım, inşallah 2. De ben de sizlere güzel haberlerle dönerim, hemen doktorumdan histeroskopi için randevu aldım, gelen güzel haberlerde umutlarımı yeşertti, her gün güzel haberler alalım bu sayfa hep mutlulukla dolsun, bizler bunu çokça hakediyoruz![]()
Ayyy evet yaaa massallah rabbim nazarlardan saklasinSuana kadar kievden %75 olumlu sonuc aldik ben de bunun listesini tutayim![]()