Canım değerin yükseliyor durmamış ki Oyle hemen karamsar olma lütfen hem kendine hem de bebeğine sıkıntı veriyorsun. Çarşamba günü güzel haberler gelecek eminim. Lütfen rahat ol biraz dualarım seninle canım 🙏❤️

Nazli sipa😂😂
Kendinizi strese sokmayin. Carsamba guzel haberlerinizi bekliyoruz
Can arkadaşlarım. Çok teşekkür ediyorum destekleriniz, dualarınız için. Sizi seviyorum..
😘🤗😇🥰💕

Kizlarr cok acil ve onemli bisey soracam. Eski kimliklerle kibrisa girilmiyormus. Yeni kimliklerde 5 ila 10 gun arasinda ptt kargo ile geliyormus. Bu durumda girisimiz mumkun degil😭😭
Merak etme, müracatınızın ertesi günü ptt kargo ile geliyor, bir aksilik olursa diye opsiyonlu tarih veriyorlar. Sıkıntı etmeyin😊

Ohhh çok şükür kuzum
Meleğim proluton kas içi uygulanır
Nolursun progesteronunu yüksek tut
Bebişleri aç burakma😂💋❤️
Evet zazacım o yüzden prolutex veya progestandex vurasım vardı ama doktor izin vermedi kas içi çok acılı🥺 eşim eczacı inşallah bana acır ve göbekten iğne getirmiştir😂

Merak etme, müracatınızın ertesi günü ptt kargo ile geliyor, bir aksilik olursa diye opsiyonlu tarih veriyorlar. Sıkıntı etmeyin😊
Ayy kızlar nasil mutlu ettiniz beniii 😍 Allahim sizi benden kat be kat fazla sevindirsin. Aglamakliydim az kalsin agliycaktim simdi gulumsuyorum sayenizde❤❤

Prolutex göbekten olanı
Kalçadan vurulan progestoron muydu neydi sgk nın karşıladığı o igneler beni mahvetmişti 2. Tedavide. Kalçada dağılmıyordu aylarca çektim onun ağrı sızısını. Son tedavimde göbekten kullandım hep. Başlarım böyle işe dedim göze alamadım aynı ağrı sızıyı.

Yarın pazar inşallah çıktı alacak biyer bulursunuz. Biz biraz andreyi acele ettirdik hafta içi elimizde olsun diye ama oda yoğunluktan geç gönderebildi dün 😄 bugün eşim işe gitti sırf çıktı alabilmek için 😄
yaa hala yollamadı biliomusun🤦🏼‍♀️ 10 gibi döndü ancak ve sig hazir yollarim dedi bugun yarin😃yarin geliyoruz yahuuu nerden cikarticam yolda bilmem.zaten havaalani icin daha 6 saat yol.gitcezz😫 vallaa akillilik yapmissiniz,nie hatirlatmadin bana da😂😂🍀

Back
X