- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.217
- 88
- 43
Ooooooo süperBiraz tatildeyimtransfer oncesi detox kampi diyelim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooooo süperBiraz tatildeyimtransfer oncesi detox kampi diyelim
![]()
Nasil yani 1 gunde geldi. O nasil olduDegistirmedin mi canim benimde eski kimlikti 1 gun icinde değişti
Canım değerin yükseliyor durmamış ki Oyle hemen karamsar olma lütfen hem kendine hem de bebeğine sıkıntı veriyorsun. Çarşamba günü güzel haberler gelecek eminim. Lütfen rahat ol biraz dualarım seninle canım![]()
Can arkadaşlarım. Çok teşekkür ediyorum destekleriniz, dualarınız için. Sizi seviyorum..Nazli sipa
Kendinizi strese sokmayin. Carsamba guzel haberlerinizi bekliyoruz
Sabah foto cektirdim 6 tane hemen sipsak. ptt ye gittim 30 tl para yatirdim ardindan nufusa gittim kimlik islemlerimi baslatti yarim saatte hersey bitti.Nasil yani 1 gunde geldi. O nasil oldu
Kimligin elimize gecmesi uzun suruyormusSabah foto cektirdim 6 tane hemen sipsak. ptt ye gittim 30 tl para yatirdim ardindan nufusa gittim kimlik islemlerimi baslatti yarim saatte hersey bitti.
Merak etme, müracatınızın ertesi günü ptt kargo ile geliyor, bir aksilik olursa diye opsiyonlu tarih veriyorlar. Sıkıntı etmeyinKizlarr cok acil ve onemli bisey soracam. Eski kimliklerle kibrisa girilmiyormus. Yeni kimliklerde 5 ila 10 gun arasinda ptt kargo ile geliyormus. Bu durumda girisimiz mumkun degil![]()
Evet zazacım o yüzden prolutex veya progestandex vurasım vardı ama doktor izin vermedi kas içi çok acılıOhhh çok şükür kuzum
Meleğim proluton kas içi uygulanır
Nolursun progesteronunu yüksek tut
Bebişleri aç burakma![]()
Nes canim bebisini rabbim korusunÇook teşekkür ederim arkadaşım. Cansınız hepiniz.
![]()
Yok hayatim nufusun yogunluguna bagli zaten yogunlarsa 2 gun icinde alabilirsiniz diyorlarKimligin elimize gecmesi uzun suruyormus
Hepimizinkini Inşallah, korusun.Nes canim bebisini rabbim korusun![]()
Ayy kızlar nasil mutlu ettiniz beniiiMerak etme, müracatınızın ertesi günü ptt kargo ile geliyor, bir aksilik olursa diye opsiyonlu tarih veriyorlar. Sıkıntı etmeyin![]()
Herzaman aglamalarin mutluluktan olsun insallahAyy kızlar nasil mutlu ettiniz beniiiAllahim sizi benden kat be kat fazla sevindirsin. Aglamakliydim az kalsin agliycaktim simdi gulumsuyorum sayenizde❤❤
Prolutex göbekten olanıEvet zazacım o yüzden prolutex veya progestandex vurasım vardı ama doktor izin vermedi kas içi çok acılıeşim eczacı inşallah bana acır ve göbekten iğne getirmiştir
![]()
Prolutex göbekten olanıEvet zazacım o yüzden prolutex veya progestandex vurasım vardı ama doktor izin vermedi kas içi çok acılıeşim eczacı inşallah bana acır ve göbekten iğne getirmiştir
![]()
En gec 3 gune geliyor merak eymeyin kendimin ve esimin de ayri zamanlarda degistirdik kisa surede geldi 1 haftayi bulmaz rica da edin 1 gune yollarlarSanmam![]()
Kalçadan vurulan progestoron muydu neydi sgk nın karşıladığı o igneler beni mahvetmişti 2. Tedavide. Kalçada dağılmıyordu aylarca çektim onun ağrı sızısını. Son tedavimde göbekten kullandım hep. Başlarım böyle işe dedim göze alamadım aynı ağrı sızıyı.Prolutex göbekten olanı
yaa hala yollamadı biliomusunYarın pazar inşallah çıktı alacak biyer bulursunuz. Biz biraz andreyi acele ettirdik hafta içi elimizde olsun diye ama oda yoğunluktan geç gönderebildi dünbugün eşim işe gitti sırf çıktı alabilmek için
![]()