Monodoks benide mahvetti baş dönmesi mide bulantısı son birini içmedim o kadar dayanamadım bazı bünyelerde yan etkisi oluyor
Ege hanima sordum da devam etmeyelim o zaman dedi ama detayli konusamadim daha eger faydasi oluyorsa mecbur dayanacagim

Ege hanima sordum da devam etmeyelim o zaman dedi ama detayli konusamadim daha eger faydasi oluyorsa mecbur dayanacagim
Isabella1 mınodoks ve prednol transfer öncesi halil beyin tedavisinde,ben eskiden halil beyde denemişliğim olduğu için söylüyorum
Aslında embriyonun tutunmasına bir faydası yok
İstersin içme❤️

Isabella1 mınodoks ve prednol transfer öncesi halil beyin tedavisinde,ben eskiden halil beyde denemişliğim olduğu için söylüyorum
Aslında embriyonun tutunmasına bir faydası yok
İstersin içme❤️
Aynen Canim ege hanimda yazdi simdi o da oyle dedi amaa olusabilevek yumusak dok enfeksiyonlarina karsiymis bu hap. Bugunde bi devam edicem eger ki cok agir gelirse birakacagim

Gunaydin kizlar
Before 106.99 duz hesap 107.after.. bugun sabah tartildim yine 68.20 😊😊😊😊😊😊 cok tesekkur ederim canim vallahi asil ben seni de tebrik ediyorum canim 2 3 yildir koruyorsun bu koruma isi darisi benim basima. hamile kalirsak eger dunyanin en guzel kilolarini alacagiz diye düşünüyorum sonrasinda dogumdan sonra kolayca verilir zaten.
Maşallah sana fıstık gibi olmuşsundur eminim 🥰
Boyun uzun baya anladığım kadarıyla..
Ben 1.69 a 56 kiloyum. Kendimi iyi hissettiğim kiloda kaldım rakamlara pek takılmadım..

Back
X