Andrey attımı sana evrakları?aahh super,rahatladim canim.tesekkurederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Andrey attımı sana evrakları?aahh super,rahatladim canim.tesekkurederim![]()
Evet zazam yazdımDün e2 p4 bakıldımı kanda
Arasana cnm andreyibugece zazacım nasip olursa.ama yolculuk basliyor 2 saate bizim icin.havaalanına ulaşmamız 7 saat![]()
Aynı durumu bizde yaşadık. Bir hafta 10 günden önce gelmez dediler ama çarşamba günü başvurduk cuma günü elimizdeydi.yani 2 gün sonra.Arkadaslar yeni kimlikleriniz kac gunde geldi
Vay beeeeGunaydin kizlar
Before 106.99 duz hesap 107.after.. bugun sabah tartildim yine 68.20cok tesekkur ederim canim vallahi asil ben seni de tebrik ediyorum canim 2 3 yildir koruyorsun bu koruma isi darisi benim basima. hamile kalirsak eger dunyanin en guzel kilolarini alacagiz diye düşünüyorum sonrasinda dogumdan sonra kolayca verilir zaten.
İyim çok şükür canımZaza sen nasılsın
Hersey bebis icin canin amiin insallahhhVay beeeehay masallahhh ne güzel verdin kilolariii
![]()
Insallahhhh bebisine kavusacaksinnn![]()
Bizim yol biraz uzun şimdi başladık yolculuğa akşam 12 de kiew de olucaz inşallahBen hep çıktıyla gösterdim pasaport kontrolde
Siz ne zaman yolcusunuz kieve![]()
Kizzz senin 29 temmuz transfee günümü cooook az kaldiiiiiiii Allahimmmmm yüzüne gülsünn canimm cok cok dua edecemmmHersey bebis icin canin amiin insallahhh❤❤❤❤❤
![]()
Maşallah sana fıstık gibi olmuşsundur eminim
Boyun uzun baya anladığım kadarıyla..
Ben 1.69 a 56 kiloyum. Kendimi iyi hissettiğim kiloda kaldım rakamlara pek takılmadım..
Yolunuz acik olsun canimmmBizim yol biraz uzun şimdi başladık yolculuğa akşam 12 de kiew de olucaz inşallah![]()
Hay masallah boya bakbiraz oldum galiba ayiptir soylemesi 1.85 boyum benim simdi cok hafufledim bende hashimato degerlerim bile duzeldi cok şükür
Evertttt cok heyacanliyim bayramdan sonra hersey belki olacak esim gudip gelicek birgün sonra beni cagircak murat bey insallah busefer istedigim gider hersey canim bu sefer olacak insallah hersey donore bagli dedi murat beyKizzz senin 29 temmuz transfee günümü cooook az kaldiiiiiiii Allahimmmmm yüzüne gülsünn canimm cok cok dua edecemmmbu sefer bebisleri almadan dönmek yok
![]()
Yolun acik olsun canim hersey guzel gecsin insallah❤❤❤❤Bizim yol biraz uzun şimdi başladık yolculuğa akşam 12 de kiew de olucaz inşallah![]()