Hay masallah boya bak 🤭 abooo kiz senin hamileligin de kilo almazsin fazla belli olmaz 😍 benim boy fazla yok üstüne birde hamilelik gelirse yuvarlanir dururum🤣🤣
Evet canim pek belli olmuycak gibi gorunuyor vfakat sırık gibi boyla koca karinla nerde olsa korkarlar benden herhalde 😁😁😁😁😁😁 kiloluyken izmandut gibiydim oyleyken bile korkuyorlardi😁😁😁 simdi boyum ortaya cikti degnek gibi😁😁😁

Ah ah bilirim o heycani , benim adami zor ikna etmistim kiewe🤣 benden cok o heycanlanmisti yol bitmiyo diyordu🤣🤣 simdi kidemli oldu masallahi var kiew sayesinde kadin dogum uzmani oldu basima🤣🤣
Oda güzel 🤣🤣 benimki hiç bişeye karışmıyo calla ben ne dersem onu yapıyo, tabi sadece bu konuda 😂😂

Oda güzel 🤣🤣 benimki hiç bişeye karışmıyo calla ben ne dersem onu yapıyo, tabi sadece bu konuda 😂😂
Oda guzel vallahi ilkinde benimki hicbiseye karismiyodu butun islere ben koştum sinirden orya yerimden catlatmusti beni😁😁😁😁 ne deseler ben bilmem diyodu. Bunda sazi eline aldi butun islerimi halletti buyuk degisime uğradı sizin anlayacaginuz murat beyin telefonlarini o cevapliyo hemsireyle o konusuyor sanirsin transfer olacak o😁😁😁

Bende ruya görürken uyandim simdi😃 benide hemsire aramisti ruyamda ivig yapilmasi gerekiyor size dedi , bende dedim ben daha ultrasyonumu bekliyorum , biliyoruz dedi muhtemelen 10 ivig yeterli olcak dedi uyandim🤣 🤣🤣bu nasil ruya allah askina 🤣
Sen dua et 10 tane daha zoladex dememişler 😂😂

Back
X