- 26 Mayıs 2021
- 125
- 529
- 33
Ay canlar... insAmiiiinnn
Amiiiinnn
Amiiiiinnnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canlar... insAmiiiinnn
Amiiiinnn
Amiiiiinnnn![]()
Çöpe kuzumZaza bende ilaç hakkında sana soru soracam canım, sen eczacısın bilirsin. Benim evde ilaçlarım vardı, estradiol2 hemde 2 kutu hiç açılmamış , ben bu ilaçları tedavim de kullanacaktım. Ama bugün baktım son kullanma tarihi 12.2020 yazıyor. Şimdi ben bunları napim çöpemi atım. Yoksa kullanılır mı ? Ağustos ayına kadar 8 ay oluyor ?
Dualarimizdasin canim benim.Allah in izni ile icini ferah tut.Bu sene bolluk bereket yazi mubarek.Tamam canim konusucam yarin az kaldikca geriliyorum saol kardesim❤❤❤❤❤
İçini ferah tutTransferden snraki 3.günüm kizlar, hersey yolundamidr ki![]()
Iyiki warsiniz ❤❤İçini ferah tut
Bukadar kardeşlerin arkandan dua ediyor![]()
Kızlar ne güzel bir bayrama denk geliyoruz farkındamısımızDualarimizdasin canim benim.Allah in izni ile icini ferah tut.Bu sene bolluk bereket yazi mubarek.Insallah sen de guzel sonuclar alacaksin
![]()
Allah hepimizin muradını sağlıkla hayırlısıyla kucağına versin bu yaz hepimiz hamişşş olup birkaç hafta arayla doğurucaz inşallahVanım arkadaşım inşallah pişman olmazsın
İnşallah tuttuğun yoldan evlat sahibi olursun
Ama en büğük şansın eşin maşallah,nakadar anlayışlı
Ben 2017 seneden eşimi ikna ede ede kiev biotexcomu kendimi 2021 de buldum,ikna oldu sonunda![]()
Insallah Rabbim hepimizin yuregini de bayram yerine cevirsin evlatlarimizla.Aminnn..Kızlar ne güzel bir bayrama denk geliyoruz farkındamısımız
İsmayıl Kurdanı
Allah hepimizin adaklarını kabul etsin![]()
Canımmm çok teşekkür ediyorum o acı hala içimde unutulmuyor malesef ama Allah’ıma şükürler olsun ki bana melek gibi bir evlat daha nasip ettiUnutmadım seni , ilk yaşadığın acı hepimizi derin den üzmüştü, çok şükür geçmişte kaldı oğluna kavuştun canım.Allah analı babalı büyütsün.
Valla hayal halâ bu konuya hakimiyetimiz yok canımsanırım yaşıyarak öğreneceğiz.
Seni ve oğluşunu öpüyorum
![]()
Olur bence daha mantıklı negatif çıkarsasa boş bırakırız belkiPozitif için bir sütun açılması gerekiyor, tabloya bakan sonucu arar çunkü. Ama pozitifken negatife dönmesi insanın canını acıtır işte.
Kalp atışından sonra pozitif desek olmaz mı?
Yaaaaa sen ne muhtesem bir kadınsın seviyom seni heyttttttttKızlar Mutluyasam arkadaşım şuan transfer sonrası sonuç bekliyenlerden
O benim canım arkadaşım
Özelden yazdım kim olduğunu hatırladım
2016 yılından benimle beraber bu yolda çok mücadele eden canım arkadaşım
Allahım onun çektiği ezyetlerini evlat(hayır dolu) mükafatıyla sevindirsin
Onu çok seviyorum
Derdini içinde tutan can arkadaşım
Akşam ezanında ona bol dua ettim
Allahım kabul et
Eski çektiklerini hatırlatmak istemem,ama 16 haftalık yavrusunu bile toprağa verdi
Ağır hastalıklar atlattı
İnşallah bu defa aldığın güzel sonucunla her şeyi unutturan bir mutluluk olsun
Amiiiinnnn
Kızlar nolursunuz okuyan her kes bir ağız Amiiin desin![]()
Canım sen ne zaman regl oldun23/07 de rahim usg istedi eğer temiz/ güzel çıkarsa 1/08 ta başlıyoruz tedavine dedi 11/08 de kievde olmamız gerekiyormuşHerşey 23/07 tarihine bağlı yani
![]()
Bende seni BaharımYaaaaa sen ne muhtesem bir kadınsın seviyom seni heytttttttt![]()
Ay ne kadar güzelAllah hepimizin muradını sağlıkla hayırlısıyla kucağına versin bu yaz hepimiz hamişşş olup birkaç hafta arayla doğurucaz inşallah![]()
AmiiinInsallah Rabbim hepimizin yuregini de bayram yerine cevirsin evlatlarimizla.Aminnn..
Angaranin baglarida buklum buklum yollari ne zaman sarhos oldumda kaldiramiyom kollari canim angaram benim 6 yilim gectiiii be dile kolay o kizilayin dili olsada konussa . Zazam dogum yaptiginda insallah seni ziyaret edicem her ay ankaraya geliyorum ben. Teyzoslar orda. Bir kahveni icerim bebege bir altin takarim yeğenimize ❤❤❤❤Angara![]()