Teşekkür ederim hayatım listenin faydası.İnan bende hepinizi ayrı ayrı seviyorum o yüzden kimseyi atlamayalım diye listeyi olabildiğince güncel tutmaya çalışıyorum.Hem birimizin önemli bir günü geldiğinde dualarımızla destek oluyoruz.Arkadaşın arkadaşa duası kabul olurmuş.Heleki bizim gibi yüce bir duygu ve vasıf için uğraş veren insanların birbirine duası bence en makbul olanlardandır.
Önemli bişey olduğunda cepten hemen ekran görüntüsü alıyorum.Cepten liste düzeltmesi olmuyor bu yüzden akşam yada ilk fırsatta pc açıp resimlere bakarak ekleme yapıyorum.
LİSTEYE SONUÇ SÜTUNU EKLEDİM.KALP ATIŞINI DUYANLAR EL KALDIRSIN BENİ ETİKETLESİN BENDE LİSTEYE EKLEYEYİM.
Ben duydum🥰

Merhaba arkadaşlar ben 42 yaşındayım.4 tüp bebek denemesinde 2 kere düşük yaşadım ve artık kendi yumurtamla bebeğim olabileceğini düşünmüyorum. Bu yüzden donasyona karar verdim fakat eşimin henüz haberi yok kabul etmez büyük ihtimal çünkü işin dini boyutunu düşünüyor. Ama ben çok anne olmak istiyorum. Günahı benim boynuma olsun. Burayı gizli gizli okuyorum.Bu süreç nasıl sürüyor neresi en iyi merkez. Kıbrısa ya da kieve kaç kere gitmek lazım. Birde fiyatı nedir? Lütfen bana yardımcı olur musunuz?

@Toclase canım ben seni 9 temmuzda diye kaydetmişim zaza sana yolculuğu sorunca bir değişiklik yada yanlışlık olduğunu farkettim.Seninde görüşmen inşallah güzel geçer.O zaman şuan orda 3 kişisiniz.azşekerli, Aigle ve taclase.Parola oluşturun etrafınızda başka türk varsa onların yanında kendi nick lerinizin geçtiği cümleler kurun duyacakları şekilde :)
12345hayalin bugün 2 transferi var onu unuttun

Merhaba arkadaşlar ben 42 yaşındayım.4 tüp bebek denemesinde 2 kere düşük yaşadım ve artık kendi yumurtamla bebeğim olabileceğini düşünmüyorum. Bu yüzden donasyona karar verdim fakat eşimin henüz haberi yok kabul etmez büyük ihtimal çünkü işin dini boyutunu düşünüyor. Ama ben çok anne olmak istiyorum. Günahı benim boynuma olsun. Burayı gizli gizli okuyorum.Bu süreç nasıl sürüyor neresi en iyi merkez. Kıbrısa ya da kieve kaç kere gitmek lazım. Birde fiyatı nedir? Lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Çok geçmiş olsun
En büyük yardıcınız bu sayfayı sabırla okuyub ve her şeyi not etmek
Yada sizi igilendiren konu hakında bilgi edinmek için yukarda aktar butonuna basın ve istediğiniz kelimeyi yazın
Size baya bilgi çıkıcak
Hiç kimse size nereye git diyemez
Siz okuyarak karar vericeksiniz
Merkezlerle görüşün
İçinize sinenle başlayın👍❤️

Bak canım en iyi merkez olayını okuduklarından senin kafana yatana göre sen karar vereceksin.kıbrısta da olumlu sonuç alan var kievde de.fiyatlar kliniklere göre değişkenlik gösteriyor ortalamaları birbirine yakın sayılır.eğer donasyonda kıbrısta süreç farklı izliyor kievde farklı.1.sayfada bir listemiz var orada kim nerede ne aşamada yazıyor.3000 inci sayfadan sonrası sana net bilgi verir.ben kievde önce iki denemeli paket aldım 7500 euro sonradan tek denemeli pakete dönmeye karar verdim.Kıbrıs fiyatlarını bilemediğim için net bir şey söyleyemem Malesef.Bu arada hoşgelsin gizli takipçi.

Bak canım en iyi merkez olayını okuduklarından senin kafana yatana göre sen karar vereceksin.kıbrısta da olumlu sonuç alan var kievde de.fiyatlar kliniklere göre değişkenlik gösteriyor ortalamaları birbirine yakın sayılır.eğer donasyonda kıbrısta süreç farklı izliyor kievde farklı.1.sayfada bir listemiz var orada kim nerede ne aşamada yazıyor.3000 inci sayfadan sonrası sana net bilgi verir.ben kievde önce iki denemeli paket aldım 7500 euro sonradan tek denemeli pakete dönmeye karar verdim.Kıbrıs fiyatlarını bilemediğim için net bir şey söyleyemem Malesef.Bu arada hoşgelsin gizli takipçi.
Listeye beni de eklermisiniz bizde açılır açılmaz kieve ilk görüşmeye gidicez başlicaz hayırlısıyla inşallah 🙏

Back
X