- 2 Eylül 2019
- 190
- 1.079
- 43
Amin canim insallah allah razi olsunYaaa çok sevindim adınaGüzel haberini alalım inşallah. Hayırlı olsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim insallah allah razi olsunYaaa çok sevindim adınaGüzel haberini alalım inşallah. Hayırlı olsun
![]()
Tabiki eklerim bana ilk görüşme tarihini verebilirmisin belli ise eğer.Şimdiden Allah kolaylık versin canım.Listeye beni de eklermisiniz bizde açılır açılmaz kieve ilk görüşmeye gidicez başlicaz hayırlısıyla inşallah![]()
Hadi isabella bebişlerini al da gel rabbim pozitifleri kalp atışlarını duyursun sağlıkla kucağına al tatlım rabbim dualarımzıı kabul etsinSimdi geldik odaya canim iyiyim cok sukur 2 tane guzel yavrumu transfer ettik rabbim daim eylesin insallah
AmiiiinnnnnnHadi isabella bebişlerini al da gel rabbim pozitifleri kalp atışlarını duyursun sağlıkla kucağına al tatlım rabbim dualarımzıı kabul etsin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben bunu yeni gördümTabiki eklerim bana ilk görüşme tarihini verebilirmisin belli ise eğer.Şimdiden Allah kolaylık versin canım.
TARİH | ÜYE ADI | İŞLEM | MERKEZ | SONUÇ |
---|---|---|---|---|
[IMG alt="pandaaa"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/893/893026.jpg?1610406875[/IMG] pandaaa | TRANSFER | TEK RAKİBİ KEDİ, DÖRT CANLI (ÜÇÜZ) | POZİTİF |
Hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruzSimdi geldik odaya canim iyiyim cok sukur 2 tane guzel yavrumu transfer ettik rabbim daim eylesin insallah
Canım ben bugün yine verdim test. Ama gittikçe kötüye gidiyor maalesef. Artış oranı 1.25 e düştüArkadaşlarım bugün @kliniferter arkadaşımızın doğumu vardı sabah.İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alıp hasreti bitmiş vuslatına ermiştir.
ISABELLA1 transferin hayırlı uğurlu olsun canım.İnş bebeklerin canına yapışsın.
@Azsekerli17 namı diğer lattem ve @Aigle inşallah güzel haberlerle dönersiniz canım.Allah işlerinizi yağ gibi akıtsın.
Liste işi iyi oldu valla :))
@Zaza74 ,Nes6373 @Mutluyasam arkadaşlarım nasılsınız?
Tahlil günü bekleyen S sadesutlu @Mutluyasam bu hafta bizi ilk tahlillerinizle sizler sevindireceksiniz.Tabi birde duayenimiz @Zaza74 nün perşembe günkü kontrolü vallahi nefes aldıracak.
Nes6373 inşallah beta hcg değerin kat kat katlanır bebeğin canına yapışır seni deli gibi şaşırtır.
Hayirli olsun isebelllaaaaam insallah hersey istedigin gibi olmustur rabbim kucagini doldursun insallahevet ablacımmm allah razı olsun inşallah hayırlı bi şekilde gider gelirim .. şimdi çıkacağız odadan dualarınızı eksik etmeyin nolur![]()
Kiz nainep bu varya nickin superrrrrt bayildim sekersizmi bu pankek cok tattttliiiii❤❤❤❤❤❤bu arada ben adımı değiştirdim nainep ben pankekk yaptı daha lezzetli :)
Hosgeldin canim yasitiz senle. Canim arkadaslarim yazmis iyice okuyup notlar cikarman lazim iyi karar vermek icin ben oyle yapmistim. Merkeze karar verme asamasini iyice analiz et kafandaMerhaba arkadaşlar ben 42 yaşındayım.4 tüp bebek denemesinde 2 kere düşük yaşadım ve artık kendi yumurtamla bebeğim olabileceğini düşünmüyorum. Bu yüzden donasyona karar verdim fakat eşimin henüz haberi yok kabul etmez büyük ihtimal çünkü işin dini boyutunu düşünüyor. Ama ben çok anne olmak istiyorum. Günahı benim boynuma olsun. Burayı gizli gizli okuyorum.Bu süreç nasıl sürüyor neresi en iyi merkez. Kıbrısa ya da kieve kaç kere gitmek lazım. Birde fiyatı nedir? Lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar merhabaBen gynolife a sitelerinde ki hiçbir telefon numarasından ulaşamıyorum.. konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba ? Mail ve whatsapp yazışmalarıma da dönüş olmadı
yardımcı olursanız çok sevinirim
![]()
Gynolife mesaj attinmi mailine bir kac gun sonra donerler. Ama donerler whats tan kime yazdin hemsireyemi donus olmadiysa yine yaz ben alistigim icin onceki tedavimden biliyorum biraz gec olur ama cevap yazarlarArkadaşlar merhabaBen gynolife a sitelerinde ki hiçbir telefon numarasından ulaşamıyorum.. konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba ? Mail ve whatsapp yazışmalarıma da dönüş olmadı
![]()
AmiiiiinnnnnArkadaşlar bana dua eden dualara amin diyen herkesten allah razı olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın amiiin
Olmuyor canim giriste kontrollerdeki gorevliye ilaclarin oldugunu soyle o zaman sorun olmuyorKızlar bişey soracağım... Havaalanında(Kıbrıs) yanımızdaki ilaçlar sorun oluyormu... Bi belge falan lazımmı... Tabi benim ekstra insülin ve tiroid ilacım var... Bugün estrofem başladım bende
yyyyy ayyyy ne gizel rabbbim nazarlardan korusunBen duydum![]()
Insallah o iki yavrusun tutar canimAmin canim insallah allah razi olsun![]()
Bak bazen sonradan artış görüşüyor bunu burada defalarca okuduk lütfen canını sıkma .Daha bunun için erken neticede artıyor çünkü.Kötü düşünüp kötüyü çağırma nolurCanım ben bugün yine verdim test. Ama gittikçe kötüye gidiyor maalesef. Artış oranı 1.25 e düştü
782 den 984 e çıkmış sadece.![]()
merhaba özelden mesaj yazacaktım ama kapalı sanırım bana özel mesaj yazarsan iletişim numaralarını yazarım sizeArkadaşlar merhabaBen gynolife a sitelerinde ki hiçbir telefon numarasından ulaşamıyorum.. konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba ? Mail ve whatsapp yazışmalarıma da dönüş olmadı
![]()
Tarih henüz belli değil ama açılınca ilk hafta gitmek istiyoruz , nasipTabiki eklerim bana ilk görüşme tarihini verebilirmisin belli ise eğer.Şimdiden Allah kolaylık versin canım.
acaba baska bir doktora da fikir mi danissaniz? bence neticede artmis ama yine de 2. Bir gorus almak bazen cok yardimci oluyor.Canım ben bugün yine verdim test. Ama gittikçe kötüye gidiyor maalesef. Artış oranı 1.25 e düştü
782 den 984 e çıkmış sadece.![]()
Amiiinnm canimmmHayirli olsun isebelllaaaaam insallah hersey istedigin gibi olmustur rabbim kucagini doldursun insallah![]()