Cok gecmis olsun canim benim insallah kotubisey yokturMahallede var bitane kbb doktoru gittim bakmadi ya randevusuz geri geldim, persembeye verdi randevu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun canim benim insallah kotubisey yokturMahallede var bitane kbb doktoru gittim bakmadi ya randevusuz geri geldim, persembeye verdi randevu
Boyle hadsiz kendini bilmez doktorlara varya sinir oluyorum.Kızlar eşlerinize de çok yüklenmeyin kızmayın da . Dün yaşadığım olayı anlatayım size. Kontrol amaçlı 3 yıldır ara ara gittiğim bir kadın doğum doktoruna gittim. Spontan 5 düşük ve 3 genetikli tüp bebek geçmişimde var bunları da biliyor. 40 yıllık hekim nihayetinde. Ben çok yoruldum kendi yumurtam ile anne olabileceğimi artık düşünmüyorum. Donasyon konusunda ne düşünüyorsunuz dedim. Türkiye' de yapılmıyor dedi evet biliyorum dedim. " Ama o senin çocuğun olmuyor ki sen taşıyıcı anne oluyorsun " dedi. Bunu söyleyen 40 yıldır bu işi yapan kadın doğum doktoru. Okumuş adam sözde , anne olmak isteyen binlerce kadın kapısında kuyruk oluyor. Ben aştım bunları ama eşim yanımda olsaydı o cümleyi kurarken düşünebiliyor musunuz halimi ??
Oh sütlüş çok sevindimArkadaslarim, tabi ki alisilageldigi uzere grubumuzun ritüeli haline gelen kan testi öncesi idrar testini yapmis bulunuyorumfakat siz yine de yaptigimi yapmayin gününüzü bekleyin cunku kücük kalp carpintilari yasandi
Idrar testim pozitif ,hayatimda ilk kez cift cizgiyi gordum ve Rabbimden dilerim ki hepimiz görelim.
Bir cogumuz gibi Z Zaza74 sayesinde bu foruma tutundum, paylasimlariyla
Umutlandimo olmasaydi ne burada olurdum ne de Kiev’e giderdim.
Kendisine cokca belirttim ama burdan da yazmis olayim iyi ki varsin zazammm
Carsamba günü insallah hep beraber sevinebiliriz kan sonucu ile
dualarinizi eksik etmeyin guzel arkadaslarim![]()
Kan werdim cnm daha sonucu cikmadi kac olmali peki? Progestonu bgn 3e cikardik sonuc blli olsaydiP4 baktırdınmı
Hadi hayrlisiylaOoo batmalar hüzel belirti
Bebişler gömülüyor rahime inşallah
Kuzum inş bu sıkıntılarının sonu hayırlı olacak keşke kafama takmasaydım diyeceksin ben inanıyorum inş o zamana bizde senin bu yaşadığın süreçde olacağız sende bize anlatacaksın bak böyle böyle oluyor sıkıntı yapmayın diyeCanım @Tamara2, canım @Zirkaa, canım @sedesutlu, canım @szryk, canımDuruball
Başka doktora da gittim, alttan ultrasonda baktı ama birşey göremedi, çok erken diye. O da hoşnut olmamıştı değerlerden. Çarşamba güya kese görmeye gidecektik, randevumuz vardı. O zaman artık durum nedir bakacağız.
Klinik de ultrasonu bekliyor, bu zamana kadar tek açıklama şu, embriyo bölünmesinde bir sıkıntı mı var acaba?
@Tamara2 progestan miktarına doktorum iyi diyor. Gittiğim başka doktor da iyi dedi. Hatta tüp bebek tedavilerinde progestan ve estrofem artık kullanılmıyor dediAma ben bu sabah proluton depot yaptırdim, test verirken.
Sağ olun Canlar, destekleriniz icin
![]()
Canımım.. inşallah.. Çok teşekkür ederim. Sağ ol.Kuzum inş bu sıkıntılarının sonu hayırlı olacak keşke kafama takmasaydım diyeceksin ben inanıyorum inş o zamana bizde senin bu yaşadığın süreçde olacağız sende bize anlatacaksın bak böyle böyle oluyor sıkıntı yapmayın diye![]()
Her kes doktor ola bilir,ama insan değilBoyle hadsiz kendini bilmez doktorlara varya sinir oluyorum.boyle cok var insanin kalbini yerinden sokecek gibi laflar ediyorlarya tip fakultesinde hastaya nasil muamele edildigide ogretiliyormu acaba dur ben bunu bir teyzosuma sorayim oda doktor. Tecrubeli diye gidiyoruz verdigi muameleye bak
10 üstü iyiKan werdim cnm daha sonucu cikmadi kac olmali peki? Progestonu bgn 3e cikardik sonuc blli olsaydi
Saol cnm ins bklm10 üstü iyi
Eğer 10 altı olursa iğne yazıcaklar ve ya fitili artırıcaklar
Allah razi olsun cnmbugun 5.günümdeyim dualrnzla büyük bir sabirla, umutla ins beklemedeyim
Ewet kuzum inşAy çok heyecanlı günlerGüzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz
![]()
Aynnennnn katiliyorum o henuz tatmamis parayiHer kes doktor ola bilir,ama insan değil
Doktor hasta piskolojısınıda iyi anlamalı,kırmadan konuşmalı
Ben eminim o doktor donasyon merkezinde çalışsaydı 180 derece fikir değişikliği yapardı
Para var ya,o sizin kanınızla beslenip,sonra sütünüzden sizin genleriniz alıcak falan filan
![]()
Gunler gecmiyor demi insan biranonce 12.gun olsada baksam artik diyor en zoru beklemek canim inaniyorum guzelve hayirli haberlerin olacak senindeEwet kuzum inş❤
Haklisin hic bu yonden düşünmemiştim bakTakibimi yapan Dr. Deniz Gökalp 2’li taransfer yapılmıyorsa muhakkak progesteron kullanımının 6. veya 7. günü transfer yapılmalı demişti. Progesteron kullanmaya başladıktan sonra Kıbrıs’a gitmeden 1 gün öncesi test sonucuna göre 6. Güne transfer uygun demişti. Yani ezbere progesteronun 5. Günü yapılan transferler doğru olmuyor bazı kadınların rahim içi implatasyon penceresi geç açıldığı için transfer tarihi doğru olmuyor canım. Lütfen bu durumu Dr. Murat Bey ile konuşun.
Aynen hic gecmiyorGunler gecmiyor demi insan biranonce 12.gun olsada baksam artik diyor en zoru beklemek canim inaniyorum guzelve hayirli haberlerin olacak seninde
Tatlım düşün lütfenHakl
Haklisin hic bu yonden düşünmemiştim bak![]()
Turkiyedekk doktorunuz peki fazla dedi mi bu doza bende o sekilde kullaniyrm suanCnm gunde 3 kere 2ser defa 8 saat arayla kullanym bn
Ayy ne güzel bende diyorum sen git olmazsa yedi sekiz gün kalacağız sıkıldım diye benim başımın etini yer valla inş internet vardır bende onu odada bırakırım takılırız biz kızlarBenim eşim bırakıp geri dönecek o yüzden bayağı rahat olurum.Transfere kadar gezeriz hatta
Kan sonucu pozitif cikarsa gidicem burdakine cnm hatta şu an 3e cikardik bgnTurkiyedekk doktorunuz peki fazla dedi mi bu doza bende o sekilde kullaniyrm suan