yaaaaa🥺🥺Çok üzüldümmm gerçektenn 🙈🙈Çok istemiştimm oysa ki orda birbirimizi dualarla gönderelim transfere 🥺Neyse en azondan İstanbul’da görüşme şansımız var 🙏🙏Güzel haberlerimiz olsun da 🙏Ama inan çok istemiştim
İnş bir aksilik çıkmazsa ben seni dualarla yollarım halaylarla çifte telli ile sevinçle karşılarım 🤣🤲😇😇😘

Kızlarrrrr
Mutluyaşamla az önce telefonla görüştüm kan vermeğe gidiyor
Nolursunuz topluca dua edelim güzel sonuçla dönsün canım arkadaşım
Artık bu çektiği eziyyet son olsun
Artık evladına kavuşsun🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️❤️
Ay hadi inşallah.
Haber bekliyoruz M Mutluyasam
Allahım yüzünü güldürsün🙏🙏🙏

Canlar.. bu progestron igne cok acitiyor aciyan kisma önerebilecgnz birsey war mi ne yapilmali ki hafiflesin😔
Alkollü bez koy üstünede naylon
Öyle 20-30 dakikalık kompres yap
İnşallah pozitiv sonucumu al sana daha iyi progesteron yazarım alıp göbekten uygularsın
Ne acısı var ne ödemi

Kızlarrrrr
Mutluyaşamla az önce telefonla görüştüm kan vermeğe gidiyor
Nolursunuz topluca dua edelim güzel sonuçla dönsün canım arkadaşım
Artık bu çektiği eziyyet son olsun
Artık evladına kavuşsun🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️❤️
Amin amin çok amin 🙏 Rabbim hayırlısıyla sağlıkla en güzel haberleri almayı nasip etsin , sonucunu heyecanla bekliyoruz 🙏💕

İnş bir aksilik çıkmazsa ben seni dualarla yollarım halaylarla çifte telli ile sevinçle karşılarım 🤣🤲😇😇😘
Ayyyy 🥰🥰🥰🥰🥰cannnnsın cannnnn🙏🙏🙏❤️❤️❤️İnşallaaaaahh işlerimiz yolunda gitsinn de bende seni güle oynaya dualarla göndereyimm transferine 🙏🙏🙏Nasıl duygulandımm anlatamam 🥺🥺Ne güzel bir kader arkadaşlığıdır paylaştığımızzz🥰🥰

Arkadaşlar size birşey soracam aranız da kisti olup transfer olan var mı boyutu küçük rahimin için de bebeğin tutunmasına engel olmayacak yerde

Bizde bugun randevu aldık 12-15 agustos arası ilk görüşme / muayne için kievde olucaz . İnşallah tedavi için uygun bulunursam bizde başlıyoruz .
Hadi hayırlı uğurlu olsunn innnşallahh🙏❤️❤️Herşey yolunda gitsinn innşşş🙏🙏Seninle de görüşücez kievde 😂Bizim ekip italyanları katlıycak bu gidişle😂😂

Gelmis gecmis olsun canim sanada. ben beslenmeme cok dikkat etmmeme ragmen et sut benzeri seyler yemememe ragmen bunlar basima geldi sigara yasak artik zaten .sorun su bana antibiyotik dokunuyor ilac olarak icilenden zaten hastanelik oluyordum bide suda eriyenden vermisti doktor onu icindede tumden fenalastim. Orda cikti allahtan yeni daha bana antibiyotigi damar yokuyla veriyorlar vucudum onu kaldiriyor oburkunu kaldirmiyor maalesef.
Çok geçmiş olsun 🙏

M Mutluyasam haber var mı? Allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin🙏Allah yüzünü güldürsün🙏
Omayram malesef Mutluyaşam arkadaşım yine sonuçla yıkıldı
Sonucu negativ
İnşallah toparlansın ve eşinin razılığıyla onu kieve götürücem
Belki meleğine orda kavuşur
Allahtan ona şuan sabr diliyorum
Nasıl acı çekiyor canım arkadaşım anlıyorum😞😢

Back
X