Canim cok gecmis olsun oncelikle lutfen umutsuz olmayin bak canim olumlu olan cok arkadasimiz var bu sayfamizda esine oyle söyle esin insanlara kulaklarini tikasin lutfen seni seviyorsa zaten birbirinizi seviyorsaniz gerisi bos. Benim esimede ailesinden cok soyleyen oldu suratima suratima cocuk olmazsa kocanla seni bosandiririm baska saglikli doguran kizmi yok diyen en yakinlari oldu .esim kestirip atti cocuk isterse olsun isterse olmasin deyip kestirip atti .lutfen sizde insanlara kapiyi kapatip kendi mutlulugunuza bakin. Cok zor durum anlayabiliyorum empati kurabiliyorum lutfen dimdik ayakta dur birtanem.rabbim insallah en kisa zamanda evlat sahibi yapar seni bu acilardan sikintilardan kurtulursun🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Birbirimizi çok severek evlendik görüşmenin ilk aylarında adet olmamam sonucu doktora gittiğimde evlilik ihtimaliniz varsa geciktirmeyin tedaviyle çocuk sahibi olabilirsiniz dedi ozaman eşime söyledgimde sorun etmemişti ve 2 yıl boyunca onun üniversiteyi bitirmesini bekledim 1 yılda nişan süreci oldu zaten evlendikten sonra maddi imkansızlıktan tedaviyi başlayamadim sonrasında zaten direk tüp bebek için kliniklere başvurdum ama menopoza girdiğimi yumurtam varsa dahi donasyon tercih etmemi yoksa engelli olma ihtimali olduğunu söyledi kredi çekip Kıbrıs'a gittik sonuç olmuşuz olunca hep arkandayım olana kadar devam edicez diyordu şimdi böyle konuşmanisı beni yıktı gerçekten eskiden bebek tutmaz korkusu vardı şimdide boşanicakmiyiz korkusu oluştu burda çocuk konusunda çok baskı yapılıyor özellikle de erkek çocuk beklentisi çok fazla bana o söyledikleri şok etti beni kafam allak bullak oldu ben çalışıyorum tedavi masraflarımı karşılarım yeterki umutsuz olma bana destek ol dedim ailesi tüp bebek yaptığımızı biliyordu sorun etmiyordu ama kız kardeşine menopoza girdiğimi söylemiş ruh hali değişikliğin de bu etkili gibi geldi bana

Merhaba arkadaşlar bende yıllardır sizin sessiz takipçilerinizdenim 2020 Eylül ayında Kıbrıs'ta ilk yumurta donasyonumu yaptım ancak boş gebelik oldugu için kürtaj oldum patolaji sonucuna göre bir sorun çıkmadı Mayıs sonunda da donmuş yumurtalarımı kullandık ama o da Kimyasal gebelik oldu bu arada 33 yaşındayım frejilx taşıyıcısı olduğum için erken menopoza girdim şimdi Kiev'e gitmek istiyorum ama eşim çok umutsuz oraninda kıbristan bir farkı olmadığını düşünüyor ve sanırım boşanma fikrini birileri kafasına sokuyor 2.5 yıllık evliyiz daha 😓
Aç internet sitesinde donörleri göster burayı okut ilk sayfadaki listemizi göster eşini seviyorsan pes etme pozitif haberlerimizi okut kişiye özel tedavi de. 4 embriyo yerleştiriyorlar de. kiev ile ilgili herşeyi anlat.sabırlı ol konuşmalarınızın kavgaya dönüşmesine fırsat verme.sevgini ve bunun için neleri göze aldığını hatırlat.Eminim bunları yapıyorsun ama tekrar tekrar yap.Varya böyle kocalar duyunca telefonu alıp direk arayasın geliyor kardeşim bak durumlar bunlar bunlar diye.

Kizlar ben soylemeyi unuttum benim sonuclarim temiz cok şükür en kisa zamanda ilaclarla toparlanacagim. Tedaviden sonra bas rehber olarak evden tur ayarlayacagim insallah. Acentalara yardim edecegim yeniden calisma hayatina donmek kadar guzel biseyyok sanirsam. Hamile kalirsam evden calisacagim eger bir aksilik olursa acentaya dönecem. Insallah hersey hayirli ve olumlu olurda evden calisirim. Cocukta yaparim kariyerde😁😁😁😁 turizm okulunda ders vermeye basliycam birde online simdilik.
Maşallah selvi boyluma.Mekanın sahibi geri döndü 💃💃💃👍

Çok uzun yazıyorum kusara bakmayın kafanızı şişiriyorum beni suçlayan tavırla konuşması çok üzdü beni onunla konuşmaya çalıştım yumuşadı biraz ama kafam çok karışık dedi
Bak tatalım ikna edebilirsen danışmana falan gidin eşinin seni senin onu ne kadar sevdiğini hatırlayın bu işler zor ve meşakkatli işler ama siz birbirinize sımsıkı tutunmayı başarabilirseniz bunu halledersiniz aşarsınız.Ayrıca kafa şişirmiyorsun biz burda sadece tedavilerimizi konuşmuyoruz kimseye anlatamadıklarımızı anlatıp dertleşiyoruz birbirimize yeri geliyor teselli veriyor yeri geliyor akıl veriyoruz rahat ol bitanem yaz herşeyi gönder gelsin en azından rahatlarsın

Aç internet sitesinde donörleri göster burayı okut ilk sayfadaki listemizi göster eşini seviyorsan pes etme pozitif haberlerimizi okut kişiye özel tedavi de. 4 embriyo yerleştiriyorlar de. kiev ile ilgili herşeyi anlat.sabırlı ol konuşmalarınızın kavgaya dönüşmesine fırsat verme.sevgini ve bunun için neleri göze aldığını hatırlat.Eminim bunları yapıyorsun ama tekrar tekrar yap.Varya böyle kocalar duyunca telefonu alıp direk arayasın geliyor kardeşim bak durumlar bunlar bunlar diye.
Ve en can alıcı nokta eğer sende sağlık sorunu olsaydı ben seninle ömrümün sonuna kadar savaşırdım de.Olmazsada senden asla vazgeçmezdim de.

Kurban oldugum rabbim büyüktür o esinin kafasini bulandirmaya calisan insanlar varya yatacak yeri yok dunyada allaha havale et en kisa zamanda kendi baslarina gelmeyecegi ne malum birinsanin mutlulugunu yikmaya calismak hangisebebten olursa olsun en büyük gunahtir boyle insanlara ki bende yasadim bu durumu allah onlari bildigigibi yapsin
Ona söyledim sana bu aklı kim veriyorsa muhabbeti kes kanser hastası insanlara bile yaşama şansın 0/0 10 dediklerinde bile hayata dört elle sarılıyor başarı şansımız yüzde 80 diyen bir yer için nasıl umutsuz olursun insanlar 11 12 kere deniyor bizim 2 denemede nasıl pes edersin bı yöntemle 60 yaşında anne olanlar var kendimi geçtim kardeşlerinin mutluluğunu nasıl düşünmeden konuşurlar eşim perişan halde Allah onları bildikleri gibi yapsın

Merhaba arkadaşlar bende yıllardır sizin sessiz takipçilerinizdenim 2020 Eylül ayında Kıbrıs'ta ilk yumurta donasyonumu yaptım ancak boş gebelik oldugu için kürtaj oldum patolaji sonucuna göre bir sorun çıkmadı Mayıs sonunda da donmuş yumurtalarımı kullandık ama o da Kimyasal gebelik oldu bu arada 33 yaşındayım frejilx taşıyıcısı olduğum için erken menopoza girdim şimdi Kiev'e gitmek istiyorum ama eşim çok umutsuz oraninda kıbristan bir farkı olmadığını düşünüyor ve sanırım boşanma fikrini birileri kafasına sokuyor 2.5 yıllık evliyiz daha 😓
Canim bu dunyadaki hersey insanlar icin. Yarin bi gun hepimizin basina asla gelmez dedigimiz seyler gelebilir. Evlilik dedigimiz sey cocuk icin yapilmaz. Rabbim hepimize saglikli yavrular hayirli evlatlat nasip etsin ama cocuk dediginde buyuyecek bizler gibi onlarda yuva kurup gidecek yine bas basa kalan kari kocadir. Kendini bu anlamda sakin eksik gorme. Rabbim derdi sana verdi belki ama inan etrafindako insanlari siniyor. Sen kalbini ferah tut rabbim insallah tez zamanda saglikli hayirli bebeler nasip etsin sana da ❤️🧿🙏🏻

Tatlım yaa genceciksin daha. Bu dönemde çevrene kör sağır olmaya çalış zor olsa da. Aynı dönemde evlenmişiz seninle eşimi 1 yıldır ikna etmeye çalışıyordum. Onunda garantisi yokmuş vs vs vs hep bir bahanesi oldu sevgili kocamın. Buradaki yazışmalarımızı anlatıyorum kızlar çatır çatır hamile kalıyor (hanımlar kusura bakmayın lütfen ) yaşlarını söylüyorum. İkizler üçüzler var diyorum kızlar taş gibi boylu poslu çok güzelmiş neslimiz afeti devran ilerleyecek sende yakışıklısın diyorum yani neler söylüyorum neler :cool: Adam artık rüyasında hep bebek görüyormuş :KK53::KK53::KK53::KK53:
Ne zaman gideriz diye bana soruyor :KK76::KK76::KK76:

Birbirimizi çok severek evlendik görüşmenin ilk aylarında adet olmamam sonucu doktora gittiğimde evlilik ihtimaliniz varsa geciktirmeyin tedaviyle çocuk sahibi olabilirsiniz dedi ozaman eşime söyledgimde sorun etmemişti ve 2 yıl boyunca onun üniversiteyi bitirmesini bekledim 1 yılda nişan süreci oldu zaten evlendikten sonra maddi imkansızlıktan tedaviyi başlayamadim sonrasında zaten direk tüp bebek için kliniklere başvurdum ama menopoza girdiğimi yumurtam varsa dahi donasyon tercih etmemi yoksa engelli olma ihtimali olduğunu söyledi kredi çekip Kıbrıs'a gittik sonuç olmuşuz olunca hep arkandayım olana kadar devam edicez diyordu şimdi böyle konuşmanisı beni yıktı gerçekten eskiden bebek tutmaz korkusu vardı şimdide boşanicakmiyiz korkusu oluştu burda çocuk konusunda çok baskı yapılıyor özellikle de erkek çocuk beklentisi çok fazla bana o söyledikleri şok etti beni kafam allak bullak oldu ben çalışıyorum tedavi masraflarımı karşılarım yeterki umutsuz olma bana destek ol dedim ailesi tüp bebek yaptığımızı biliyordu sorun etmiyordu ama kız kardeşine menopoza girdiğimi söylemiş ruh hali değişikliğin de bu etkili gibi geldi bana
O kadar cahiller ki yil olmus 2021 burada onlara yuzlerce ayni durumda kadin var. bu durum artik o kadar yaygin ki ben 21 yasimda girdim menopoza saka gibi daha universite okuyordum. Esime evlenmeden durumu anlattim asla sorun etmedi hatta sirf benim israrimdan tedaviyi kabul etti yoksa cocuk olmasada olur derdi . Ama inan seni negatife dusurecek yuzlerce insan olacak. Mumkun oldumca hayatinda olup bitenleri sakla hersyini herkes bilmesin canini acitnak icin kullanirlar sen cok guclu bi kadinsin bunu unutmq !!!

Allah korusun
Allah ayırmasın sizi
Sen ilk önce yuvanın dağılmaması için elinden geleni yap,bizde dua edelim🤲🤲🤲
İnşallah her şey yolunda gitsin sonra rahat konuş eşinle
Şimdi irite edilen konuları açma

Kizlar ben soylemeyi unuttum benim sonuclarim temiz cok şükür en kisa zamanda ilaclarla toparlanacagim. Tedaviden sonra bas rehber olarak evden tur ayarlayacagim insallah. Acentalara yardim edecegim yeniden calisma hayatina donmek kadar guzel biseyyok sanirsam. Hamile kalirsam evden calisacagim eger bir aksilik olursa acentaya dönecem. Insallah hersey hayirli ve olumlu olurda evden calisirim. Cocukta yaparim kariyerde😁😁😁😁 turizm okulunda ders vermeye basliycam birde online simdilik.
Çok şükür Eftaliosum
İyi ol lütfen
Sen sağlıklı ol çünkü içinde ikiz bebek taşıyacan😂😍❤️

Kesinlikle onu en duygusal olduğu yerden yakalamanı öneririm benim eşimde hala kendi yumurtam var onunla deneyelim ısrarındayken yaş 47 oldu bu arada, o babasını çok küçük yaşlarda kaybetmiş ve aile olup anneli babalı çocuk büyütmek tek hayali olmasından yürüdüm ben hep senden çok güzel baba olur yoksa ben ayrılsak gider embriyo transferi yaptırırım ama senin çocuğunu istiyorum falan gibi bişiler dedim her tv de aile / çocuk bişisi çıkınca sende böyle olursun aşkım diye aklına soktum , dışarı çıkınca çocuklu ailelerin tercih ettiği mekanlara götürdüm hep bizimde çocuğumuz olsun da gelelim burda oynatalım gibi telkin ettim yani adama baba olmanın ona çok yakışacağını ve benim de onun çocuğunu doğurmaktan mutlu olacağımı onsuz da ihtimal olduğunu embriyo transferi ama ondan vazgeçemediğimi baba figürü olarak ondan başkasını düşünemediğimi sürekli hissettirdim söyledim telkin ettim bi süre sonra o da bana senden çok iyi anne olur bi bebiş yapalımda buraya gelelim bi bebiş yapalım da şu evi dağıtsın falan gibi şeyler söylemeye başladı yani tatlı söz telkin sevgi pıtırcığı olmak vs vs ama ben eşime gerçekten aşığım ve iyi baba olacağından eminim yinede bunu ona söyleye söyleye ikna ettim sonunda şimdi o seni anne yapıcaz benim ahdım var diyo başka bişi demiyor bu arada konuşan çok var kimseyi takmayın insanlar konuşur it ürür kervan yürür demiş atalarımız bu insanların ondan bi çıkarı vardır o konuyu da kavga seviyosanız ordan sevmiyosanız kulakları tıkayıp görüşmeyerek çözün biz kimseyle görüşmüyoruz bu konuda kimseyi konuşturmuyoruz 3.şahıslar bitti bizim için … Allah en iyi en güzelini hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin sende çocuk sahibi olacaksın çok takma kafana haa illa boşanalım mı dedi embriyo transferi yaptır kendi çocuğuna kendin de aslanlar gibi bakarsın kimseyi de takma kafaya ben bunu ancak bu yaşımda öğrendim sen bu hatayı yapma yıllar çok çabuk geçiyor insan bi bakıyo kendinle başbaşasın o zamanında üzülmesinler diye fedakarlıklar yaptığın insanlar yok hayatında ….

Kesinlikle onu en duygusal olduğu yerden yakalamanı öneririm benim eşimde hala kendi yumurtam var onunla deneyelim ısrarındayken yaş 47 oldu bu arada, o babasını çok küçük yaşlarda kaybetmiş ve aile olup anneli babalı çocuk büyütmek tek hayali olmasından yürüdüm ben hep senden çok güzel baba olur yoksa ben ayrılsak gider embriyo transferi yaptırırım ama senin çocuğunu istiyorum falan gibi bişiler dedim her tv de aile / çocuk bişisi çıkınca sende böyle olursun aşkım diye aklına soktum , dışarı çıkınca çocuklu ailelerin tercih ettiği mekanlara götürdüm hep bizimde çocuğumuz olsun da gelelim burda oynatalım gibi telkin ettim yani adama baba olmanın ona çok yakışacağını ve benim de onun çocuğunu doğurmaktan mutlu olacağımı onsuz da ihtimal olduğunu embriyo transferi ama ondan vazgeçemediğimi baba figürü olarak ondan başkasını düşünemediğimi sürekli hissettirdim söyledim telkin ettim bi süre sonra o da bana senden çok iyi anne olur bi bebiş yapalımda buraya gelelim bi bebiş yapalım da şu evi dağıtsın falan gibi şeyler söylemeye başladı yani tatlı söz telkin sevgi pıtırcığı olmak vs vs ama ben eşime gerçekten aşığım ve iyi baba olacağından eminim yinede bunu ona söyleye söyleye ikna ettim sonunda şimdi o seni anne yapıcaz benim ahdım var diyo başka bişi demiyor bu arada konuşan çok var kimseyi takmayın insanlar konuşur it ürür kervan yürür demiş atalarımız bu insanların ondan bi çıkarı vardır o konuyu da kavga seviyosanız ordan sevmiyosanız kulakları tıkayıp görüşmeyerek çözün biz kimseyle görüşmüyoruz bu konuda kimseyi konuşturmuyoruz 3.şahıslar bitti bizim için … Allah en iyi en güzelini hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin sende çocuk sahibi olacaksın çok takma kafana haa illa boşanalım mı dedi embriyo transferi yaptır kendi çocuğuna kendin de aslanlar gibi bakarsın kimseyi de takma kafaya ben bunu ancak bu yaşımda öğrendim sen bu hatayı yapma yıllar çok çabuk geçiyor insan bi bakıyo kendinle başbaşasın o zamanında üzülmesinler diye fedakarlıklar yaptığın insanlar yok hayatında ….
Şunuda ekleyim çok yazmışım ama içimde kalmasın insanlar zayıfı ezmeye meyilli malesef senin güçlü durduğunu gardını aldığını görünce bi noluyo oluyolar yani onsuz da çocuk yapıp hayatına devam edebileceğini iyice anlarsa eminim ki seni kaybetmek istemeyecektir o şu anda kim aklına ne sokuyosa seni ona minettar olma psikolojisine sokmuş hiç öyle dünya yok embriyo transferi yaptırır kendi çocuğuma da bakarım de inan bu ters etki yapacak benim çocuğumu doğur diye o sana söyleyecek şimdi o kendini vazgeçilmez bulunmaz sanıyor ya öyle olmadığını senin de bir alternatifin olduğunu anlasın o tutuşur harekete geçer terk edilme vazgeçilme ihtimali psikolojisini o da yaşasın hiç de bu konuda alttan alıp ezilme sakın …

Back
X