- 22 Nisan 2017
- 975
- 5.668
- 88
Valla ya sen mi ben mi üstümden kamyon kalktı sankiBuna cok sevindiiimm ❤❤❤❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ya sen mi ben mi üstümden kamyon kalktı sankiBuna cok sevindiiimm ❤❤❤❤
Gösterdim andreasla iletişime bile geçtik bu sefer çok para gidiyor demeye başladı ikimizde yüksek miktarda kredi ödüyoruz tedavi için krediyi ben çektim zaten çalışıyorum kazandigim parayı tedavime harcarım dedim çok sakin bir şekilde konuştum asla kavga etmedik sesimi bile yükseltmedimAç internet sitesinde donörleri göster burayı okut ilk sayfadaki listemizi göster eşini seviyorsan pes etme pozitif haberlerimizi okut kişiye özel tedavi de. 4 embriyo yerleştiriyorlar de. kiev ile ilgili herşeyi anlat.sabırlı ol konuşmalarınızın kavgaya dönüşmesine fırsat verme.sevgini ve bunun için neleri göze aldığını hatırlat.Eminim bunları yapıyorsun ama tekrar tekrar yap.Varya böyle kocalar duyunca telefonu alıp direk arayasın geliyor kardeşim bak durumlar bunlar bunlar diye.
Şunuda ekleyim çok yazmışım ama içimde kalmasın insanlar zayıfı ezmeye meyilli malesef senin güçlü durduğunu gardını aldığını görünce bi noluyo oluyolar yani onsuz da çocuk yapıp hayatına devam edebileceğini iyice anlarsa eminim ki seni kaybetmek istemeyecektir o şu anda kim aklına ne sokuyosa seni ona minettar olma psikolojisine sokmuş hiç öyle dünya yok embriyo transferi yaptırır kendi çocuğuma da bakarım de inan bu ters etki yapacak benim çocuğumu doğur diye o sana söyleyecek şimdi o kendini vazgeçilmez bulunmaz sanıyor ya öyle olmadığını senin de bir alternatifin olduğunu anlasın o tutuşur harekete geçer terk edilme vazgeçilme ihtimali psikolojisini o da yaşasın hiç de bu konuda alttan alıp ezilme sakın
Bir haftalığına ailemin yanına gidicem dönünce danışmana gidelim dedim kabul etti şimdiki korkum ben gidersem yokluğuma alışır mi yoksa iyi mi gelir daha uzun mu kalsam yoksa erken mi gelsem ben yokken dolduruşa gelirmi biz çok mutluyduk bebek sorunu yüzünden bir gerginlik oluyordu ama birbirimize karşı değildi size yazmak iyi geldi ben ailem için hep mücadele edicemBak tatalım ikna edebilirsen danışmana falan gidin eşinin seni senin onu ne kadar sevdiğini hatırlayın bu işler zor ve meşakkatli işler ama siz birbirinize sımsıkı tutunmayı başarabilirseniz bunu halledersiniz aşarsınız.Ayrıca kafa şişirmiyorsun biz burda sadece tedavilerimizi konuşmuyoruz kimseye anlatamadıklarımızı anlatıp dertleşiyoruz birbirimize yeri geliyor teselli veriyor yeri geliyor akıl veriyoruz rahat ol bitanem yaz herşeyi gönder gelsin en azından rahatlarsın
Herseyi sen goze alabiliyorken butun stresi aciyi sen cekecekken hemde calisip para kazaniyorken bu durumda onun seni dusunmesi grekiyor. Sen anne olacaksin evet ama onuda baba edeceksin hatta onun sulalesini torun sahibi yapacaksin. Hanimlar lütfen bu kutsal duyguyu bu kadar yerler altina almalarina izin vermeyin hersey allahtan gelir. Cok sinirleniyorum boyle konulara. Biz herseyi onlar icin isterken bi aile olmak icin canla basla calisirken bu alinan tavırları asla hak etmiyoruz. Biz Kadiniz Anayiz dogursakta dogurmasakta önce Biz demeyi bilmeliyiz. Kadin olmak bu degil esinide doguran bi ana o ananinda kiz cocugu var ayni muameleyi kizinin kocasi yapsa hoslarina gider mi ? Senin evin ayri ailen ayri herkes kendi kapisinin önüne baksin valla cok sinirlendim.Bir haftalığına ailemin yanına gidicem dönünce danışmana gidelim dedim kabul etti şimdiki korkum ben gidersem yokluğuma alışır mi yoksa iyi mi gelir daha uzun mu kalsam yoksa erken mi gelsem ben yokken dolduruşa gelirmi biz çok mutluyduk bebek sorunu yüzünden bir gerginlik oluyordu ama birbirimize karşı değildi size yazmak iyi geldi ben ailem için hep mücadele edicem
Allahrazi olsun herkesten Birbirimizin yanında olmak için çok bekledik çok mücadele ettik ben yuvamın dağılmasına asla izin vermicem anne olmak için elimden gelen herşeyi yapicam sizin mücadeleniz hep bana umut oldu başarısızlık korkusunu yenicemAllah korusun
Allah ayırmasın sizi
Sen ilk önce yuvanın dağılmaması için elinden geleni yap,bizde dua edelim
İnşallah her şey yolunda gitsin sonra rahat konuş eşinle
Şimdi irite edilen konuları açma
Herseyi sen goze alabiliyorken butun stresi aciyi sen cekecekken hemde calisip para kazaniyorken bu durumda onun seni dusunmesi grekiyor. Sen anne olacaksin evet ama onuda baba edeceksin hatta onun sulalesini torun sahibi yapacaksin. Hanimlar lütfen bu kutsal duyguyu bu kadar yerler altina almalarina izin vermeyin hersey allahtan gelir. Cok sinirleniyorum boyle konulara. Biz herseyi onlar icin isterken bi aile olmak icin canla basla calisirken bu alinan tavırları asla hak etmiyoruz. Biz Kadiniz Anayiz dogursakta dogurmasakta önce Biz demeyi bilmeliyiz. Kadin olmak bu degil esinide doguran bi ana o ananinda kiz cocugu var ayni muameleyi kizinin kocasi yapsa hoslarina gider mi ? Senin evin ayri ailen ayri herkes kendi kapisinin önüne baksin valla cok sinirlendim.
Eşimde ben de kalabalık aileler de büyüdük öğretmenim bide zaten hayatım çocukların içinde geçiyor anne olmasam bile annelik duygusunu onlarla yaşıyorum eşim 10 kardeş 5 erkek kardeşi var ama hepsi kendi hayatlarina bakıyor evli ve çocuklular eşim annesinin hastalığıyla ve babasının köy işleriyle uğraşmaktan ünv bile 33 yaşında başladı sanırım onlara okadar emek vermiş ki kendi hayatı olduğunu unutmuş hafta içi kendi işin de haftasonu köy işine koşar beraber bir kere tatile gittik onda da hiç rahat bırakmadılar ki onu bile sorun etmedim hiç ama tedavim süresinde hic destek olmadılar şu an eşimin kafasını karıştırmalarına izin verememKesinlikle onu en duygusal olduğu yerden yakalamanı öneririm benim eşimde hala kendi yumurtam var onunla deneyelim ısrarındayken yaş 47 oldu bu arada, o babasını çok küçük yaşlarda kaybetmiş ve aile olup anneli babalı çocuk büyütmek tek hayali olmasından yürüdüm ben hep senden çok güzel baba olur yoksa ben ayrılsak gider embriyo transferi yaptırırım ama senin çocuğunu istiyorum falan gibi bişiler dedim her tv de aile / çocuk bişisi çıkınca sende böyle olursun aşkım diye aklına soktum , dışarı çıkınca çocuklu ailelerin tercih ettiği mekanlara götürdüm hep bizimde çocuğumuz olsun da gelelim burda oynatalım gibi telkin ettim yani adama baba olmanın ona çok yakışacağını ve benim de onun çocuğunu doğurmaktan mutlu olacağımı onsuz da ihtimal olduğunu embriyo transferi ama ondan vazgeçemediğimi baba figürü olarak ondan başkasını düşünemediğimi sürekli hissettirdim söyledim telkin ettim bi süre sonra o da bana senden çok iyi anne olur bi bebiş yapalımda buraya gelelim bi bebiş yapalım da şu evi dağıtsın falan gibi şeyler söylemeye başladı yani tatlı söz telkin sevgi pıtırcığı olmak vs vs ama ben eşime gerçekten aşığım ve iyi baba olacağından eminim yinede bunu ona söyleye söyleye ikna ettim sonunda şimdi o seni anne yapıcaz benim ahdım var diyo başka bişi demiyor bu arada konuşan çok var kimseyi takmayın insanlar konuşur it ürür kervan yürür demiş atalarımız bu insanların ondan bi çıkarı vardır o konuyu da kavga seviyosanız ordan sevmiyosanız kulakları tıkayıp görüşmeyerek çözün biz kimseyle görüşmüyoruz bu konuda kimseyi konuşturmuyoruz 3.şahıslar bitti bizim için … Allah en iyi en güzelini hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin sende çocuk sahibi olacaksın çok takma kafana haa illa boşanalım mı dedi embriyo transferi yaptır kendi çocuğuna kendin de aslanlar gibi bakarsın kimseyi de takma kafaya ben bunu ancak bu yaşımda öğrendim sen bu hatayı yapma yıllar çok çabuk geçiyor insan bi bakıyo kendinle başbaşasın o zamanında üzülmesinler diye fedakarlıklar yaptığın insanlar yok hayatında ….
Transfer sonra eve geldiğimde görümcelerim ziyarete geldiklerinde bizim ailede hiç tüp bebek yapan yok dedi komşuma hatta bi tanesi kardeşim bunu haketmedi demişti ben hiç birsey demedim tabiki sanırim çok fazla duygularımı bastırmışım insanlara cevap verecek durumda değilim zaten yabancı bir aileye alışmak çok zorken gelinlere de mesafeli davranılması beni pasiflastirdi iyiceO kadar cahiller ki yil olmus 2021 burada onlara yuzlerce ayni durumda kadin var. bu durum artik o kadar yaygin ki ben 21 yasimda girdim menopoza saka gibi daha universite okuyordum. Esime evlenmeden durumu anlattim asla sorun etmedi hatta sirf benim israrimdan tedaviyi kabul etti yoksa cocuk olmasada olur derdi . Ama inan seni negatife dusurecek yuzlerce insan olacak. Mumkun oldumca hayatinda olup bitenleri sakla hersyini herkes bilmesin canini acitnak icin kullanirlar sen cok guclu bi kadinsin bunu unutmq !!!
Bak canim ne guzel ogretmensin cok kiymetlisin bizler icin cocuklar icin basimizin uzerinde yerin var .. herkes skntlardan geciyor zorluklarla bi yerlere geliyor herkes bu seni sakn yildirmasin. Esinin durumu zor evet ama bak ne guzel diosun 10 kardesler. Butun sorunlari sirtina yuklemesine gerek yok. Ki onun kardesleri onu sevse ona destek olur abi elimizden gelen bi sey var mi der sen kocanla otur konus. Herseyi enine boyuna. Herkes yuvasini kurmus coluga cocuga kavusmus pardonda siz niye herkeisn derdini cekiyorsunuz. Sevgiden once saygi duymak gerek. Sen sabrinla ustesinden geleceksin ben inaniyorum kocanin yaninda oldugunu hissettirdigine suphem yok ama onu biraz farkına varmasini sagla bazi seylerin dost kim dusman kim anlasin. Emin ol babalik hepsinden agir basacaktir ve senin elinden tutacaktir.Transfer sonra eve geldiğimde görümcelerim ziyarete geldiklerinde bizim ailede hiç tüp bebek yapan yok dedi komşuma hatta bi tanesi kardeşim bunu haketmedi demişti ben hiç birsey demedim tabiki sanırim çok fazla duygularımı bastırmışım insanlara cevap verecek durumda değilim zaten yabancı bir aileye alışmak çok zorken gelinlere de mesafeli davranılması beni pasiflastirdi iyice
Birda isin buyugu sana dussede kendini strese skntya sokmamalisin bu cok önemli çünkü. Biz kadiniz biz en güçlüsyüz 10 kaplan gucundeyiz evel allah… kendini ezdirme ailene kimsenin laf etmesine musade etme gerekirse herkese laf söyle icinde kalmasunEşimde ben de kalabalık aileler de büyüdük öğretmenim bide zaten hayatım çocukların içinde geçiyor anne olmasam bile annelik duygusunu onlarla yaşıyorum eşim 10 kardeş 5 erkek kardeşi var ama hepsi kendi hayatlarina bakıyor evli ve çocuklular eşim annesinin hastalığıyla ve babasının köy işleriyle uğraşmaktan ünv bile 33 yaşında başladı sanırım onlara okadar emek vermiş ki kendi hayatı olduğunu unutmuş hafta içi kendi işin de haftasonu köy işine koşar beraber bir kere tatile gittik onda da hiç rahat bırakmadılar ki onu bile sorun etmedim hiç ama tedavim süresinde hic destek olmadılar şu an eşimin kafasını karıştırmalarına izin veremem
İyice Gıcık oldum ben bunlara gerzek ben mi istedim böyle olmasını dünyaya bu şekilde gelmemiz bizim seçimimiz mi ? Ayy ciddiye alınacak insanlar değil cahille uğraşmak seni sadece yıpratır inan. mümkün olduğunca görüşmemeye çalış kocana çaktırma aileni çok seviyorum özledim aslında falan de ama işim var başım ağrıyor kendimi hiç hissetmiyorum uydur tatlı tatlı bahaneler mümkün olduğunca uzak tut kendinden. Aileden uzak tutmanın en güzel yolu da sürekli borca sokmakmış onu anladım.Transfer sonra eve geldiğimde görümcelerim ziyarete geldiklerinde bizim ailede hiç tüp bebek yapan yok dedi komşuma hatta bi tanesi kardeşim bunu haketmedi demişti ben hiç birsey demedim tabiki sanırim çok fazla duygularımı bastırmışım insanlara cevap verecek durumda değilim zaten yabancı bir aileye alışmak çok zorken gelinlere de mesafeli davranılması beni pasiflastirdi iyice
Amin canımBütün dualarımızla arkandayız
Allah sana öz yumurtanla nasip etsin anne olmayı kuzum
Bunu tüm kalbimle isterim ve dilerim
Çok sevindimm canımmİşyerini hallettim son şansım dedim anne olarak beni en iyi siz anlarsınız dedim arada biraz laf duydum ama olsun onay aldım çok şükür
Öyle görümce bende olcak yolunmadik sac teli birakmam haspammm Allahin verdigini sorgulamak onami kalmisTransfer sonra eve geldiğimde görümcelerim ziyarete geldiklerinde bizim ailede hiç tüp bebek yapan yok dedi komşuma hatta bi tanesi kardeşim bunu haketmedi demişti ben hiç birsey demedim tabiki sanırim çok fazla duygularımı bastırmışım insanlara cevap verecek durumda değilim zaten yabancı bir aileye alışmak çok zorken gelinlere de mesafeli davranılması beni pasiflastirdi iyice
Bak canim ne guzel ogretmensin cok kiymetlisin bizler icin cocuklar icin basimizin uzerinde yerin var .. herkes skntlardan geciyor zorluklarla bi yerlere geliyor herkes bu seni sakn yildirmasin. Esinin durumu zor evet ama bak ne guzel diosun 10 kardesler. Butun sorunlari sirtina yuklemesine gerek yok. Ki onun kardesleri onu sevse ona destek olur abi elimizden gelen bi sey var mi der sen kocanla otur konus. Herseyi enine boyuna. Herkes yuvasini kurmus coluga cocuga kavusmus pardonda siz niye herkeisn derdini cekiyorsunuz. Sevgiden once saygi duymak gerek. Sen sabrinla ustesinden geleceksin ben inaniyorum kocanin yaninda oldugunu hissettirdigine suphem yok ama onu biraz farkına varmasini sagla bazi seylerin dost kim dusman kim anlasin. Emin ol babalik hepsinden agir basacaktir ve senin elinden tutacaktiro
Evet kuzum yaÇok sevindimm canımmKafan rahatladı ohh missss
![]()