Canım merkezden yana daha bi sıkıntı yaşamadım çok şükür olabildiğince yardımcı da oldular zaten Merkez doğuş tüp bebek merkezi, şimdi kötülersem yanlış olur yaklaşık 1 aydır hemen her soruma cevap aldım bi şekilde, benim sorunum tamamen merkez ile ilgili değildi aslında, normal şartlar altında 26 ağustosta gidecektim 2 eykül gibi transfer olacaktı ama biz eşimin sperm testini vermekte biraz geç kaldık sonuçlardaı da merkez kötü yorumladı sperm kalitrsi dğşğk çıktığı içğn fertil plus yapılırsa iyi olur dediler ve extra ücret demekti bu da bunu karşılayabilecek durumumuz da yoktu, şimdi o işlemi yapmadan direk donasyon transfer isteseydik ve sonuç da olumsuz olsaydı acaba ondan mı diyip kendimize kızacaktık o nedenle eşim erteleyelim dedi hem sperm durumundan emin olalım. Gerçekten kötü ise gereken tedaviyi olup kaliteyi arttırıp öyle başlayalım diye hemde ille gerekirse fertil plus içinde para biriktirelim diye, buradaki arkadaşlarda ısrarla kievi önerince vardır bi bildikleri diyip kıbrıs işini ertelemeye karar verdim bakalım biraz toparlanmam lazım hem maddi hem manevi düşünüp tamamen içime sinen bişey istiyorum. Dilerim kıbrıs olsun Kiev olsun herkim nerede başladıysa sonucu başarılı olsun hayırlı evlatlara sahip olsun isteyen herkez