Kusur ne demek,
Allah bir daha da yasatmasin. Bazan sokaktaki canlardan veterinere goturdugumde bakilmasi gereken varsa eve goturuyorum. bu son 2 ay once falan yavru ufacık el kadar gözünde enfeksiyon vardi o yüzden tedavisini yaptırıyordum. eve goturdugumde koynumda annesini koklar gibi yatti uzunca. sonrasinda ilaclarini damlattim. annesi gibi yumuşak yerde yatsin diye kazagimi koymuştum ona biraktim. sabahında cansiz bedeni ile karsilastim. bir hafta gözümdeki yaş kurumadı. bir ay kendime gelemedim. kaldi ki senelerce onlarla beraber olduğumuz cani kaybettiysek bilemedim. Allah göstermesin tekrarini da yasatmasin inşallah.
Siz üzülmeyin desem de fena üzülüyoruz birsey olunca. Dediginiz gibi cocugumuz yerine koyuyoruz.
Insallah Bir cocugunuz hatta ikizleriniz olur ve kedinizle beraber onlari da büyütürsünüz. :dua:
Allahım buradaki bütün yaralı kadınlara içinde bizlerede nasip etsin canım ne güzel bir dua amin

Y YesilDomates sen bugun kiew yolcususun galiba🥰Rabbim yolunuzu acik etsin hayirli haberlerle dön insallah😘

Yeşildomates hayırlısıyla git hayırlı haberlerle geri dön inşallah. Yolun açık olsun 🤲🤲🥰

yesildomates, yolun acik olsun güle güle git kahkahalarla dön inşallah.
Teşekkür ederim kızlar.
Bütün gün klinikteydik ancak odamıza cikabildik diyebilirim. Kiev365 klasik sanırım 🤪
İlk adetle ilaçlara başlayıp Ekim ayı transfer planı yapıldı. 🥰

Back
X