Kızlar ben bugün doktora gittim rahimin arkasındaki sıvı enfeksiyonmus ilaç tedavisine başlandı uzun süre antibiyotik fitil kullanacakmışım historoskopi bu enfeksiyonda yapılmaz dedi dahada artırırmış sonra haplara basliycaz birsuru test verdim sonuclarina görede iğne tedavileri başlayacakmışım benim tedavi yine başka bahara kaldı anliyacaginiz🙁
Endometrit icin tani nasil konuldu, antibiyotik kullanilmindan sonra transfere hazirlik yapilirken tekrar sivi goruldu mu?

Endometrit icin tani nasil konuldu, antibiyotik kullanilmindan sonra transfere hazirlik yapilirken tekrar sivi goruldu mu?
Canim ben bir sure ilac tedavisi gordum zor bir surecti ama atlattim baloncuk denilen bir aletle bakildi en son belden asagi uyusturdular ilaclar igneler ise yaradi bende antibiyotikler ise yaramisti rahimdeki sivi kurudu once zaten dis gebelik diye soylemislerdi transferden sonra.daha sonraki ultrasonda sivi enfeksiyon dendi. Cok şükür historoskopimide oldum yapisikliklarim acildi. Aradan 1 yil gecti simdi yine baktiricam kievde

Merak eden guzel yürekli insanlar. Anne olmayı sonuna kadar hakeden merhametli arkadaşlarım. Guzel sonucum geldi 2292 😍😍😍 allah hepinizden razı olsun dualarla hamileyim ben. Hepinize umut olurum hayırlı gelirim inşallah. Tedavide olan baslicak olan herkes inanın hep dua ediyorum. Evet çok mutluyum ama korkuyorum da acaba kese dolu mu kalbi aticak mi vs vs... ama bu duyguyu yaşadım ya milyonlarca Kez şükürler olsun. Demek bende hamile kalabiliyormusum. Hepinizden böyle güzel haberler bekliyorum. Kiev kibris Batum farketmez ben başlattım siz arkadan patır patır sonuçları verin insallah. Iyi ki varsınız. Hepinizden Allah razı olsun
Ay çok sevindim , tebrik ederim
İnşallah Allah kucağına almayı nasip eder

Merak eden guzel yürekli insanlar. Anne olmayı sonuna kadar hakeden merhametli arkadaşlarım. Guzel sonucum geldi 2292 😍😍😍 allah hepinizden razı olsun dualarla hamileyim ben. Hepinize umut olurum hayırlı gelirim inşallah. Tedavide olan baslicak olan herkes inanın hep dua ediyorum. Evet çok mutluyum ama korkuyorum da acaba kese dolu mu kalbi aticak mi vs vs... ama bu duyguyu yaşadım ya milyonlarca Kez şükürler olsun. Demek bende hamile kalabiliyormusum. Hepinizden böyle güzel haberler bekliyorum. Kiev kibris Batum farketmez ben başlattım siz arkadan patır patır sonuçları verin insallah. Iyi ki varsınız. Hepinizden Allah razı olsun
Smyrna ikiz geliyor haberin var mı😂😂😂😂
Maşallah kuzum
Rabbim ikizinide kucağına almayı nasip etsin
Çok güzel haber
Darısı tüm bekleyenlere olsun
Uğur getir topiğimize🤲🤲🤲💋💋💋

Cumartesi günü (yarın) ilk görüşmem var klinikte , sizlerdende orada olan varmı acaba ?

otelde Türk filan göremedim !
Hayirli olsun inşallah , biz çikmisiz siz gelmişsiniz demekki 😊 zirkaa 'nin 2. Transferi var inşallah karşılaşırsınız size çok destek olacaktır.

Merhabalar.
Tedaviye başladım Çarşamba günü de Kıbrıs'a gideceğim Gazimağusa da hem uygun fiyatlı hemde güvenilir bir otel arıyorum.
Eğer bildiğiniz bir otel var ise yardımcı olursanız çok sevinirim.☺️
Tedavin hayırlı olsun
Eğer Halil beyde başladınsa onlar eskiden Evolve oteliyle anlaşmalıydılar ve uygun fiyataydı

Merhabalar.
Tedaviye başladım Çarşamba günü de Kıbrıs'a gideceğim Gazimağusa da hem uygun fiyatlı hemde güvenilir bir otel arıyorum.
Eğer bildiğiniz bir otel var ise yardımcı olursanız çok sevinirim.☺️
Tedaviniz hayirli olsun, merkezlerin yönlendirdikleri anlasmali otelleri vardir.

Back
X