Bırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Harika bir haber ❤️❤️❤️ masallah cok güzel bir deger , sanirim cogul 😍😍 Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin🥳

Bırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canim gozun aydin allah tamamına erdirsin. Sağlıklı bi sekilde kucağına alirsin insallah🤲🤲🤲

Tebrik ediyorum canım sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah 🙏❤️ çok ama çok sevindim senin adına 😍

Caaaaaan 🥰🥰Canım arkadaşımmm sklım hep sendeydi çok yazmak istedim ama çekindimm belirti var mı yok mu kafanı karıştırmak istemedim🙏🙏ÇOOK ÇOOOOOK SEVİNDİMMMM🥰🥰🥰Ay şükürler olsunnnn Sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına almayı da nasio etsinnn Rabbimm İnnnş🤲🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️
Oyy güzel arkadaşım çok sagol amin inş sağlıkla ilerlesin arkamdan da sizler verin coşkuyu buralara 🥰🥰🥰

Tebriklerrr👏👏👏🧿🧿🧿 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim🤲🤲🤲 Böyle güzel müjdelerin transfer olup şu an sonuç bekleyen ya da tedaviye adım atıp gün sayan arkadaşlarımızla ard arda devamı gelsin inşallah🙏🙏🥰
Sağolun teşekkür ederim amin inş herkes den pozitif haberler alalım 🙏🏻🥰

Ayyyyyyy ❤️❤️❤️ Canim hayirli olsunnnnn bu haberleri duyunca iyce elim ayagim titriyor heycandannnn Allahima sükürler olsun 🥰🥰🥰Saggg saglimmmm kucagina almayi nasipp etsin Allahhh😍😍😍😍Bizlerede dua et cnmmm

Ayyyyyyy ❤️❤️❤️ Canim hayirli olsunnnnn bu haberleri duyunca iyce elim ayagim titriyor heycandannnn Allahima sükürler olsun 🥰🥰🥰Saggg saglimmmm kucagina almayi nasipp etsin Allahhh😍😍😍😍Bizlerede dua et cnmmm
Teşekkür ederim canım az kaldı sizlere de inş hep böyle haberler alacağız ben inanıyorum 🥰🥰❤️

Back
X