Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun ikiside canına sikica yapissinÇok heyecanlı hemdee
İşlem odasına geçene kadar kalbim duracak gibiydi. Transfer anında bi anda sakinleştim ve rahmime bırakılışlarını izledim. Hayatımın en duygusal anıydı diyebilirim![]()
Canım zazam benim daha güzel haberler senin olsun senin güzel kalbin bu sefer hak ettiği mükafatı kat ve kat alacak inş bütün kalbi dualarım seninle![]()
Bence ömrünüz boyunca bu ani hiç unutamayacaksiniz en özel ve en güzel an böyle analtilanlari okudukca o kadar mutlu oluyorum ki hiç birinizi şahsen tanımıyorum ama eşim hariç kimseye anlatamadığım şeyleri sizler le paylaşıyorum sizlerin mutluluğuyla mutlu oluyorum hüzünleriniz ile hüzünleniyorum hepimiz kader arkadaşıyız insan kendi kaderini kendi seçemez ama biz hep beraber kaderimizi güzel yapacağız daha güzel günlere el eleÇok heyecanlı hemdee
İşlem odasına geçene kadar kalbim duracak gibiydi. Transfer anında bi anda sakinleştim ve rahmime bırakılışlarını izledim. Hayatımın en duygusal anıydı diyebilirim![]()
Amin canımCanim hayirli olsun.canina can olsunlar inşallah![]()
canim neguzel haber buBende size güzel bir haber vereyim 17 Ağustos da Kiev de transferim oldu ve çift kese gördük kalp atışlarını da duydum![]()
vallaa ben iki seferinde de götürdüm turk kahvesi makinemiSuper fikir vallahi senin makina sigmis yine ben isi bir tik oteye götür meye düşünmüştüm koca kahve makinasi bavula sığmadibeni görende diyecekki hayatinda makina gormemis
![]()
canim tamaracim,ne guzel dedinCanimmmm güzel bekleyişler bu Allah'ın izniyle doğumunu da heyecanla bekleyeceğiz, inanıyorum ki o gün orada olan herkes hamile bak söylemedi deme![]()
Amin canım inş hepimizin kucağı dolsuncanim neguzel haber bucook sükür
saglikla da devam etsin minnoslar
![]()
Hayurlı uğurlu olsunnnnnGünaydın herkeseee
Dün transferim oldu şükürler olsun2 tane blast embriyo transferi yapıldı.. Umarım 1 taneciği bana tutunur can olur
Tabi ikisine de asla hayır demem.. Şimdi günler nasıl geçicek bilmiyorummm
![]()
Ayyyy senin bebişlerini yerimmmmBende size güzel bir haber vereyim 17 Ağustos da Kiev de transferim oldu ve çift kese gördük kalp atışlarını da duydum![]()
Canım benim sağlıkla kucagına alBende size güzel bir haber vereyim 17 Ağustos da Kiev de transferim oldu ve çift kese gördük kalp atışlarını da duydum![]()
Gözün aydın canımm sağlıkla kucağın al inşallahBende size güzel bir haber vereyim 17 Ağustos da Kiev de transferim oldu ve çift kese gördük kalp atışlarını da duydum![]()
Canım benim çok teşekkür eserim amin cümlemizin bebişi sağlıcakla kucağımıza geldinHayurlı uğurlu olsunnnnnCanına can olsunlar sımsıkı tutunsunlar innnsss
Ayyyy senin bebişlerini yerimmmmÇoookkk güzel bir haber maşallahh canımmmm çok sevindimmmm
Allahım korusun sizi sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağınıza alınnn innnşşşş
![]()
Amin canım benim sana da çok az kaldı inş hayırlı haberlerini alacağız buradanCanım benim sağlıkla kucagına al
Darisi her birimize insaallah❣
Hamile kalmayan kalmasın.
Seneye bebeklerimizi konuşalım insaallah❤
Amin canım inşGözün aydın canımm sağlıkla kucağın al inşallah![]()
İnsallah hayırlısıyla bebeklerin seninledir.Canım öncelikle inşallah teşekkür ediyorum , hit diye yola çıktım ama ne muayene etti nede transfer .. başkalarına ilgili midir bilmiyorum ama ben hit diye oraya gitmiştim bilsem ilgilenmeyeceğini daha uygun bir yer tercih ederdim açıkcası
Sahsen hazırı tercih ederim.Bende o yüzden istedim birde oturma alanı olsun istedik![]()
Masallah, Allah kucagina da almayi nasip etsin insallahBende size güzel bir haber vereyim 17 Ağustos da Kiev de transferim oldu ve çift kese gördük kalp atışlarını da duydum![]()
Serum uygulamak?Cok gecmis olsun Rabbim hepinizin yuzune gulsun inş
Biliyorum bu sitede dini icerik yazmak yasak ama yazmadan duramicam ban yesem bile. hic muska okuma yaptirdinizmi kendinize? Musallat veya subyan olabilir bu kadar sebebsiz dusuk varken lutfen yazdigimi es gecmeyin transfeden once bi arastirin derim.
Bi arkadasim 7 defa dusuk ypti hic kalp atisi olmuyirdu serum uyguladilar bi oglu oldu darusi hepinizin basına ınş