Canım kızlar tek tek kimseye yazmıyorum uzun cevap yazacağım o sebeple.Öncelikle oğlum küvözde , Allah’a emanet, dualarımıza devam ediyoruz.Lohusalık nedir anlayamadım bunca acıdan sonra.Gönlümüze serpilecek suyumuzu bekliyoruz inşallah sağ salim evimize gelir.İkinci olarak sevgili canım
Z
Zaza74
, sen burada umut olduğun her kadının bebeğinin annesisin, onlar seni ömür boyu unutmayacaklar ve eminim o kabristan dediğin yer bir bebeğin yaşam yuvası olacak.Günü ve saatini bilemiyoruz ama hepimiz dua ediyoruz.Rahmine şifa dolsun inşallah. Hiçbirinizin acısını hafifletemem biliyorum Her seferinde aynı şeyi söylüyor da olabilirim, ben daha önce düşük yapmış bir insanım kendi acımı yüceltmek için değil ama azıcık teselli olur belki diye söylüyorum dünyaya getirince kaybetmek daha zor inanın, belki bu kısım içinizi bir nebze rahatlatır.Hepinizin güzel haberlerini duymayı nasip etsin güzel Allah’ım.Ayrıca ben Kıbrıs’ta dördüz bebeğe hamile kalmış bir insan olarak kimseye acımadan , kırmadan, gücendirmeden , bu yolda yürümeyi tavsiye ediyorum .Bir merkezi önerebilirsiniz ama sizin ifade özgürlüğünüz başka merkezi yerin dibine sokmaya kalktığınızda sona erer
@Aksev22
. Güzel haberlerle dolu günlerimiz olsun.Hepinizi kucaklıyorum.