Hepimize çok üzülüyorum ya. Keşke bunları hiç yaşamamış olsaydık.. Burda yorumları okumak tamamen her şeyi değiştiriyor gerçekten. 6 aydır bu sürece karar verdim araştırıyorum. 3 merkez değişti kafamda. Hepsine de kesin gidicem gözüyle bakıyordum.. kesin karar diyordum. aklına bir defa soru işareti düşünce olmuyor.. Bunlardan biri malum ki ben oraya gidecek olan tek kişiydim burda.. uykularım kaçtı içime sinmiş gibiydi çünkü ama gitti yok yani..
daha önce düşündüğüm görüştüğüm başka merkeze tekrar karar verdim temmuzda gidip görcem hem de tatil yapcam.. iyi ki varsınız. Hepimizi için çok iyi olsun kalbimiz ferahlısın içimizdeki yangın sönsün inşallah amin…

O kadar param kalmadı taşıma transfer vs altından kalkamam ki. Eşim tranfer ve Kıbrıs lafını duymak bile istemiyor.
Canim taşıma işlemi ücretli değil ki, taşıyacağın merkez bir tank veriyor onunla eski merkezine gidip embriyolarini alıyorsun yeni merkeze getiriyorsun, biz kendi arabamız ile gidip alip getirmiştik. Tasima ücrete tabi degil ki. Birde nasılsa transfer parası vereceksin eski merkeze, en azından taşıdığın merkez, eğer ki kaliteleri iyi değil ise, en sağlıklı bilgiyi verecektir. İyiyse de yeni merkez de sadece transfer ücreti alacak, ki transfer ücreti de üç aşağı beş yukarı kibrisda her yerde ayni fiyat. Yani suanki merkezde bir bilinmezi transfer ettirmek yerine, taşıyıp doğru bilgiyi alip embriyolarla ilgili ondan sonra karar vermek daha sağlıklı olabilir gibi geldi bana...ama tabi ki karar senin ve eşinin...

Ben ocak ve mart kımyasal gebelik geçirdim,oncesıde 2 normal düşük.Neyse yastan donasyona karar verdim,uzatmak istemedim dene dene kendı yumurtalarla neteye kadar ama takıp eden doktora da dedim bu benım son sansım,bırde burada gol yemek istemiyorum,bır bakın testler vs ne eksık .rahım nasıl falan ..Dedıkı bır kan testi yapalım size şüphelendi,çünkü kendi yumurtam 8/10 toplanıp 5 kalıyor ama olmuyor.Bagısıklık sistemi kıller hucre cıktı,tek neden mi bu bilemeyiz,kan sulandırıcı vs de ıcıyordum öncesinde.Öyle sonuc alınca doktor tahım yıkama yapalım ve aynı zamanda bagısıklık baskılayalım dedi .2 haftadır avuc avuc ilaçlar igneler..basipse pazartesi gidecegim transfere.İlk rahım ölcüm 12 cıktı ,2 gün sonra basladım progestana,valla bende usandım yekrar kendım denemek istemedim,bakalım ne cıkacak ne olacak.Bendr hazırlıklar tamam ,genc de donor secildi söylenen,5 embrıyo var tıplamda ama bana bır de yetıyor,umarım saglıklıdırda ugrastırmadan tutar.Siz baska merkeze de tasıtabılırsınız isterseniz,sonucta her sekılde transfer parası ödeyeceksınız,benım arkadasımın bır yumurtası vardı sanırım brıtıste,onu tasıttı,öncekıler olumsuz olmustu,evlı olmadıgı ıcın tr de tup bebek tedavı gorup kıbrısta transfer oluyordu.Velhasıl 3.derece olmasına ragmen embrıyosu valla tuttu.Nasıp kısmetmı baska bir seymı bılmem ama ıcınızde kalmasın deneyın.Mısal ben tup bebekte 2 farklı merkezde ıslem gordum,bu ıslemımde baska hocada ,yanı aynı yere devam etmek kafada suphe uyandırıyorbenım ıcın.Ben degısıklık traftarıyım,yorucu herdefaaında anlatmak ama toplamda da 2 yılda 6:7 farklı hocaya gördğndüm.Her bırınde baska bakıs acısı..

Eşimle konuştuk merkez falan istemiyorum git son defa transfer yap hepsini koysunlar bitsin artık dedi. Şunu anladım erkekler fark ettirmiyor ama bizden daha fazla üzülüyor. Tekrar Para biriktiririz o zamana kadar savaş biter kieve gideriz dedi. Kıbrıs konusunu artık bitirelim lütfen dedi. 4 defa gittik umut veriyorlar sonucu yok. Başka merkez ne yapacak ki tekrar yapalım bu yumurtalar çöp işe yaramaz diyecek bunun gerçekliğine nasıl inanacağız dedi. Tekrar protokol 8 bin euro isteyecek. Yeter bence diyor. Çok ağladım. Eşim çıktı annesine gitti.

Senin Allah korkun olsaydı beddua etmezdin kimse sana beddua etmedi yaptığın beddua burdaki hamile olan transfere giden arkadaşları çok üzdü şimdi burda çıkıp kendini ispatlama git başka kapıya burda gerçekten birbirinin arkasından dua eden insanlar var beddua edenlerle işimiz olmaz
Siz bana hakaret ederken sevapmı yapmış oluyorsunuz dolandırıcıkla yalancılıkla suçlarken hacca mı gitmiş oluyorsunuz siz yapın sevap ben kakkımı arayınca günah öylemi hakkımda kötü düşünen kötülük bulsun inşalh bende hamileyim Allah doğrudan yanadır her zaman benıde sizide gören odur daha fazla uzatmayın ıstersenız gunahımı daha fazla almayın kötü ruhlar

Elanefna arkadas,, hamileymişsin allah sag saglim kucağına almayı nasip etsin diyorum.
Senden rica ettiğimiz şeyi belki tam olarak anlatamadık, bizler burda CLAVIS ile ilgili tek birsey OLUMLU OLUMSUZ duymak bilmek istemiyoruz anlatabildim mi? Burda bizlere merkezi aylarca öven, hamileyim diyen iki farklı rumuzdan bizleri sürekli kandıran hesap aslında tek bir kişiye ait mis kibrisdan. Hesapları iptal edildi. Üstelik de is ahlakına hiç yakışmayacak sekilde burdan kibrisa farklı merkezlere giden memnun kalan arkadaşların merkez ve doktorlarına da iftira atıp, işlem yaptirmadiklari halde kotulediler. Bak her birimiz hala bu konuya ofkeliyiz, ANLATABILDIK MI? CLAVIS ile ilgili birsey duymak istemiyoruz, senin de sevincin kursağında kaldı bizden tepki alınca, rica etsem sen mutluluğunu yasa, biz pek senin mutluluğun ile değil, o merkezle ilgili birsey duymak istemiyoruz, çok rica ediyorum lütfe

Bak şimdi elanefna, birde empati yaparak oku yazdıklarını arkadaşım, kimse sana beddua etmedi yada hamile değilsin de demedi, ama sen ne yaptın önce beddua .Birde bizim tarafından bak konuya KK ya giriyorsun ve ilk yazdığın konu bu , clavise övgü ve akabinde teşekkür. Sayfayıda komple okusan ,daha önce aynı merkezin reklamına defalarca rastlarsın, ve kendini bize anlatmak yerine, beddua ettin ben ise sana dua ediyorum. Rabbim kalbine göre versin, kim için ne düşünüyorsan ayrıca, aynısını kalpten yaşa isterim dua bu bed..dua değil.Rabbim evlat ile sınamasın kimseyi düşmanım dahi olsa, yaşayan bilir ve buradaki ben dahil çok arkadaşı üzdün ,heee bedduan tutmaz zaten ona üzülmedik konuşma uslübün üzdü insanlık öldü dedirttin resmen .Son yazdığın yazıda da, Allah'a havale etmişsin en sevdiğim bu oldu ,bende öyle yapıyorum çünkü...😉
Ve bir hamile olarak seni daha duygusal beklerdim hemcinslerin için ama göremedim.

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir."
Albert Einstein...
Hadi canım yaa siz topluca bana yürüyün her türlü hakareti edin sonra böyle masumu oynayın gıdın kardeşim bedduama gelince Allah senıde benide goruyor musade et te tutarmı tutmazmı o karar versin sen değil rica ediyorum kalbinize yazın cevap bana değil tek tek hiç birinize cevap yazmam artık gidin evinize işinize kocanıza barda çocuğunuza bakın bana değil yürüyen herkese kalpten bedua etcem hoşçakalın bir yorum yazdım demedıgınız kalmadı be yazık yaa ben yaşadığım gerçek olan neyse onu yazdım hepsi bu

Hadi canım yaa siz topluca bana yürüyün her türlü hakareti edin sonra böyle masumu oynayın gıdın kardeşim bedduama gelince Allah senıde benide goruyor musade et te tutarmı tutmazmı o karar versin sen değil rica ediyorum kalbinize yazın cevap bana değil tek tek hiç birinize cevap yazmam artık gidin evinize işinize kocanıza barda çocuğunuza bakın bana değil yürüyen herkese kalpten bedua etcem hoşçakalın bir yorum yazdım demedıgınız kalmadı be yazık yaa ben yaşadığım gerçek olan neyse onu yazdım hepsi bu
Sagol bize kalpten beddua ettiğin için...

Haddim olmayarak yorum yapacagim size.Sevmediginiz biri bile olsa beddua etmeyin,belli ki yeterince olgun biri degilsiniz,kalp kirmak guzel birsey degil,kirilsaniz da beddua ile degilde "Allaha havale ediyorum "tarzi birsey kullanin.
Neden?Beddua doner dolasir sahibini bulur,cok tehlikelidir.Yapmayin....

Bir diger konu belli ki sizde alingansiniz yahut hassas birisiniz,karsinizda ki insanlar da öyle ,en azindan bir cogu..
Herkesin motivasyona,destege,iyi niyete ihtiyaci var.Empati yapin....
Sevgiler

Ben ocak ve mart kımyasal gebelik geçirdim,oncesıde 2 normal düşük.Neyse yastan donasyona karar verdim,uzatmak istemedim dene dene kendı yumurtalarla neteye kadar ama takıp eden doktora da dedim bu benım son sansım,bırde burada gol yemek istemiyorum,bır bakın testler vs ne eksık .rahım nasıl falan ..Dedıkı bır kan testi yapalım size şüphelendi,çünkü kendi yumurtam 8/10 toplanıp 5 kalıyor ama olmuyor.Bagısıklık sistemi kıller hucre cıktı,tek neden mi bu bilemeyiz,kan sulandırıcı vs de ıcıyordum öncesinde.Öyle sonuc alınca doktor tahım yıkama yapalım ve aynı zamanda bagısıklık baskılayalım dedi .2 haftadır avuc avuc ilaçlar igneler..basipse pazartesi gidecegim transfere.İlk rahım ölcüm 12 cıktı ,2 gün sonra basladım progestana,valla bende usandım yekrar kendım denemek istemedim,bakalım ne cıkacak ne olacak.Bendr hazırlıklar tamam ,genc de donor secildi söylenen,5 embrıyo var tıplamda ama bana bır de yetıyor,umarım saglıklıdırda ugrastırmadan tutar.Siz baska merkeze de tasıtabılırsınız isterseniz,sonucta her sekılde transfer parası ödeyeceksınız,benım arkadasımın bır yumurtası vardı sanırım brıtıste,onu tasıttı,öncekıler olumsuz olmustu,evlı olmadıgı ıcın tr de tup bebek tedavı gorup kıbrısta transfer oluyordu.Velhasıl 3.derece olmasına ragmen embrıyosu valla tuttu.Nasıp kısmetmı baska bir seymı bılmem ama ıcınızde kalmasın deneyın.Mısal ben tup bebekte 2 farklı merkezde ıslem gordum,bu ıslemımde baska hocada ,yanı aynı yere devam etmek kafada suphe uyandırıyorbenım ıcın.Ben degısıklık traftarıyım,yorucu herdefaaında anlatmak ama toplamda da 2 yılda 6:7 farklı hocaya gördğndüm.Her bırınde baska bakıs acısı..
Canım inşallah transferin başarılı geçer ve evladını kucağına alırsın. Bizi bilgilendir mutlaka. Dediğin gibi herşey nasip. Olacaksa 👍🏼

Bak ama cidden sen çok oldun, bu kadar işim gücüm arasında tuttu, tutmaz denilen bedduan ile uğraşıyorum. Allâh aşkına sen bizi Allah'a havale et o en iyisini bilir zaten ,ne kindar bir insan çıktın sen böyle, yahu ben sana bedduan karşılığında dua ediyorum, Allah sana aklı versin diye ama nerdeeee..He bu arada seni çok tanıdık bedduası olan birine benzettim ama neyse adı bende saklı😂 harbiden sana gülüyorum ama neden?? Cahillik işte başa bela birde sana MEVLANA sözü ile cevap vereyim belki , sayemde bir aydınlanma yaşarsın da beddua yerine dua edersin 🤓 "Cahille sohbet etmek zordur bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline"... İşine bak olurmu bedduanefna pardon yanlış yazdım 😂Sende kocana, evine, cocuğuna bak bize önerdiğini gibi bende sana tavsiye ederim.🥸

Olabılır sahte hesap ,oranın sahıbı ben olsam reklam amaclı bende yapardım bu tarz seyler.
Arkadasim yazmayayım diyorum da, bak kendimi tutamıyorum yine...direk yazdığın cümleden alıntı yaptım.... Ne guzel bence tam da düşüncelerine uygun bir merkez, sana uyabilir ne mutlu ne guzel, ama inan burda birçoğumuza ve hayatın olağan akışına uymayan bir davranış şekli bu, hele ki hekimlerin birde HIPOKRAT yemini ettiğini düşününce....inşallah muafik olursun ilerlediğin yolda, kalpten dileğim senin için....

Back
X