Türkiyede işler her yerde bu şekilde gidiyor,bebek bezinden mamasına,kullandıgın hcg testine,zayıflama ilaçlarına kadar..Bir dünya doktorun ınsta da öyle hamile kaldı böyle basardık,o bes merkezde denedi bizde ilk gibi vıdeolarından tutun fenomenlerın isbirliğine kadar..Allah askına ülkede ne dogru ??Yeni bir yer actıgınızda sizinde ilk ihtiyacınız olan şey reklamdır??Bunu orada calısan hofamı merkez mi yaptı yada yaptırdı yada halkla ilişkiler mi yaptı bilemeyiz..Reklamın en alası adanın ilk merkezi hit..En bilindir merkez değil mi,adam işinde cok iyi ,britis ,ünv hastaneleri,ventus burda duydum..Ben ispanyaya kadar bir cok merkez baktım inan yazıstım konustum.Kendiö yurtdısında yasıyorum avrupada..Oraya gitmek cok mantıklıydı,lakın 2 embrıyo verıyorlar ve 10 bin euro buluyor..Ya ınsanların yorumlarını okusan google da kafayı yersın,ıtalyan kadına cekık gözlü mogolıstanlara benzeten bebek koymuslar neler neler..Cok zor iş,rn güvenilirini bulmak..Bu iş bir tiicarethane maalesef,senin ruhundan anlayacak kaç doktor merkez var??Empati kurabılecek..Ben kendı yasadıgım ulkemde de dusundum hatta 4 bıne mal olacaktı bana ve yok derdım yok ama mın 8 ay beklemem gerektı..Ee ben zaten 2 kez orda tup bebek yaptım ,geleneksel tıp az ılac verıp allaha rmanet bırakıyorlar..Burdan gordum hıt vs de hepsı ucuz ,burası yenı ve ınan cok para 6.500 dondurma dahıl ve daha gıtmesı kalması ılacları burda ankarada takıbı hıstereskopısı 10 bını buluyor..Allah yardımcısı olsun ınsanların maddı manevı cok buyuk emek acı uzuntu..Arastırmak kafana yatana karar vermek lazım,ben kendı deneyımımı paylastım,belkı bende bes ay sonra pısman olacagım bılmıyorum ki,ne kadar cok arastırırsan bı okadar elliyorsun merkezleri,Ben merkeze degıl hocaya ve onun gecmıs cv sıne ve bana ılgısıne soylemlerıne ıkna oldum..Bi karsr vermek için öncelık belırlemek lazım,ben fabrıkasyon bir yer degıl daha butik bir yer ıstedım,sen baska sey istersin..Ama hayattakı dogrularımız ve bıze yasatılanlar normal baktıgında aslında her yerde...Nerden hangı kurumdan tutarsak elımızde kalıyor..Ülkede tıcarethane olmayan nizi sögüşlemeyen tek bi merkez söyle??Ya ben anatolia da ankarada tedavı gordum,embrıyolar pgt den olumsuz geldı,aramayı doktor bı gun sonra yaptı..Sanssızlık dedı,2 ay sonra hemen 2.tedavı ıcın aranmaya basladım..Nefret ettım en iyisinden bile inan..Allah hepımızın sonunu hayretsın,iyi insanlarla karsılastırsın ne diyelim
Ne guzel bak işte, bütün avrupayi arastirmişsin ve ilgili merkezin, kibrisi geçtim, Avrupa çapında dahi en iyisi olduğunu düşünüp kararını vermişsin, hayirli uğurlu olsun, yolun açık olsun....da benim anlamadigim merkezi niye böyle bize karşı bir aklama çabası içindesin? Bilemedim? Neyse yaaa dedim ya, senin için en güzeli olsun....

Ne guzel bak işte, bütün avrupayi arastirmişsin ve ilgili merkezin, kibrisi geçtim, Avrupa çapında dahi en iyisi olduğunu düşünüp kararını vermişsin, hayirli uğurlu olsun, yolun açık olsun....da benim anlamadigim merkezi niye böyle bize karşı bir aklama çabası içindesin? Bilemedim? Neyse yaaa dedim ya, senin için en güzeli olsun....
Beb nerkezi aklamıyorum,bir haber falan mı var doktorla embrıyolagla elınde kesın net bilgi belgemi var da sende insanların özellikle benım aklıma kurt düşürüyorsun..Sen bence bir doktora görün,böyle bir şüpheci biri ike hayatımda hiç karsılasmadım,Gelene geçene sataşıp öyle böyle laf ediyorsun.Sana göre neresi iyi??Niye iyi??ben yorumlara da baktım,krndi doktorlarıma da sordum,kafama yatana karar verdim.Belkide ğişman olacagım..Şimdi havalımanındayım allah şahit ucak bekliyorum,yarın transferim var ve kendini bi şey snaıp önüne gelene nefret şüphe saçan birine laf anlatıyorum..Şöyle düşün çocugumu bir kreşe yazdırmaya karar veriyorum kalkmıssın elınde bir delil bi şey olmadan sosyal medyadan sallayıp duruyorsun ,Tedavımı oldun,gittin mi,konustun mu,Eline almıssın telefonu anca hayal dünyasında yazıyprsun..Yazdıklarımı anlamayacak kadar,sen mılletın yorumunu senelerdır okuyup merkez secmeye calısırken ben 1.5 yılda kaç merkez kac doktor ile munasebette bulundum..Olmadımı baska merkeze..Neyse ;)bu da seni ciddiye alıp son mesajım :) Allah tuh saglıgı verdın ınsallah :)) allah içi kara ruhu kara insanlarlada münasebete sokmasın düzgün insnaları 😊Çok amin

Bu sinir bu öfke neden? Nedeni belli de, neyse, burda kimseye hakaret etmeye hakkın yok senin, kendine gelmeni tavsiye ederim...senin ve seçtiğin merkezin seviyesine inmeyecegim...

Yalan degil gercek evet aylarca burda bizleri tek hesaptan iki ayrı hesap mis gibi kandırdilar, dalga geçtiler, islem yaptirmadiklari doktorlara iftiralar attıllar sonunda ortaya çıktı, evet acikca da yaziyorum iste, SAHTEKARLARI ben ilettim editore, sanirim bana olan buyuk öfke bu sebepten? ÖFKE ILE KALKAN NETICEDE ZARARLA OTURUR...NOKTA!

Birde Allah var sahte hesaptan yazan arkadaşlar öyle de profesyoneldi ki👏🏻, bir ara, burda birbirimize acaba yaniliyormuyuz diye bile sormustuk kendi aramızda...VIJDAN yapmıştık birde üstelik. Sonra Editorumuz tespit etti, çok şükür....

Arkadaşlar bircare arkadaşımız tek ayak cezası almis hakaret etmedi kötü birtek söz söylemedi beni bu durum çok rahatsız etti yönetimden bu cezanın en kısa sürede kaldırmasını talep ediyorum

kliniğe karar vermek ne kadar zor. İyice kafam karıştı. Bakü’yle de görüştüm ora da iyi geldi hem de çok çok uygun. Pgt ile birlikte Kıbrıs’taki fiyatı buluyor. Ama Bakü bana hiç gidecekmişim hissi vermiyor. Kıbrıs olcak ama nere? Keşke herkes yorum yapsa da kafamızda otursa iyice. Clavis ya da Ventus diyorum hala ama ara ara uzaklaşıyorum hiç hastasıyla sonuç alanla konuşmadığım için.
Bende aşırı kararsızım ama görünen o ki kibristada bakudede negatif ve pozitif sonuç alanlar var. Acaba diyorum bakü demi yaptırsam arada ciddi fiyat farkı var. Sonuçta en iyi klinik gösterilen british, clavis ve ventustada negatif sonuç alan var. Yani hiçbiri garanti değil. Kıbrıs ve bakü arasında gidip geliyorum sürekli. Ay bilmiyorum kafam çok karışık 🤔

Arkadaşlar bircare arkadaşımız tek ayak cezası almis hakaret etmedi kötü birtek söz söylemedi beni bu durum çok rahatsız etti yönetimden bu cezanın en kısa sürede kaldırmasını talep ediyorum
Bunun için ne yapabiliriz acaba. Editörden rica ediyoruz. Zaten hepimiz hassas bir dönemden geçiyoruz. Arkadaşımız B bircare kimsenin şahsıyla ilgili bir polemiğe girmedi aslında. Sadece burada sahte hesaplarla reklam yapılmasına kızdı. Bunda da gayet haklıydı. Hepimiz kendimizi kandırılmış hissettik.

Ne kadar çok yorum okadar adalet yoksa arkadaş üyeliğini iptal edecek çok üzgünüm

Back
X