Beklemek çok stresli

iyiyim bende canım çok uyguna yaptırmışsın ücret olarak 7000 Euro verdik biz
Araştırırken fiyatlar 5000 ile 8000 euro arasındaydı ben başından beri HİT'e gitmek istiyordum. Uygun olması iyi oldu. Ama 8000 de olsa verilir.

stres kötü, bekleme, rahat olmaya çalış bol bol uyu dinlen arada kısa yürüyüşler yap

Araştırırken fiyatlar 5000 ile 8000 euro arasındaydı ben başından beri HİT'e gitmek istiyordum. Uygun olması iyi oldu. Ama 8000 de olsa verilir.

stres kötü, bekleme, rahat olmaya çalış bol bol uyu dinlen arada kısa yürüyüşler yap
Transferleriniz hayırlı olsun öncelikle sizlerden sonra da diğer transfer olacak arkadaşlarımızdan güzel haberler alalım inşallah 🙏🏻 🍀 burada yalnız hissetmemek birbirimize moral olmak ve tecrübelerinizden yararlanmak adına biraz daha bahsetmeniz mümkün mü… kaç yaşındasınız, ilk denemeniz mi? Yumurta donasyonu ise bankadan dondurulmuş yumurta ile mi embriyolar oluştu yoksa donörden taze yumurta ile mi ilerlendi 💐verdiğiniz her detay bizler için çok kıymetli 💜

Size uygun olan seçildi di mi

Transferleriniz hayırlı olsun öncelikle sizlerden sonra da diğer transfer olacak arkadaşlarımızdan güzel haberler alalım inşallah 🙏🏻 🍀 burada yalnız hissetmemek birbirimize moral olmak ve tecrübelerinizden yararlanmak adına biraz daha bahsetmeniz mümkün mü… kaç yaşındasınız, ilk denemeniz mi? Yumurta donasyonu ise bankadan dondurulmuş yumurta ile mi embriyolar oluştu yoksa donörden taze yumurta ile mi ilerlendi 💐verdiğiniz her detay bizler için çok kıymetli 💜
46 yaşındayım daha önce 18 opu toplam 10 embriyo 5 transfer yaşadım hepsi negatif sonuçlandı. Donasyonda ilk denemem. Taze yumurta ile embriyo oluşturuldu.

46 yaşındayım daha önce 18 opu toplam 10 embriyo 5 transfer yaşadım hepsi negatif sonuçlandı. Donasyonda ilk denemem. Taze yumurta ile embriyo oluşturuldu.
Teşekkür ederim vakit ayırıp cevap yazmışsınız… aynı yaştayız ve hemen hemen aynı süreci yaşamışız… umarım bu son olur ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırısınız 🙏🏻🍀tekrar bol şans diliyorum

Merhaba arkadaşlar Adana şehir Hastanesi'nde rahim flimmi çektiren varmı varsa özelden ulasabilirmi bana

Önceden yumurta ihtiyacını biz karşılıyorduk. Savaş olduğu için gönderemiyoruz dedi. Nereden buluyorlar bilmiyorum dedi. Bence embriyo transferi yapılmıyor kandırıyorlar hiç canlı doğum oranı olmaz. Kıbrıs Ukrayna dan yumurta aldığı zaman başarılıydı. Şimdi ne yaptıkları belirsiz. Sürekli burada reklam yapıyorlar artık anlıyorum reklam olduğunu itibar etmiyorum gittim yaşadım gördüm. Burada ki üyeler de itibar etmesin. İlk seferde tuttu vs hepsi yalan.
Bende kıbrıs hit sayesinde ikizlerim var. Siz kimsiniz bu kadar net ititbar ermeyim diyorsunuz. Kiev mi vardı düne kadar anlayamadım. Tamam sistemi farklı okudım sayfalarca, savaş öncesi çok tercih edildi. Ancak çok net ve keskin konuşup insanları yanlış yönlendirmeyin. Herkes merkezlerle görüşüp içine sineni seçer

Bende Kıbrıs hit sayesinde hamileyim ve üstelik yumurtalık kanseri geçmişim var ilk transferde ikizlere hamileyim çok korktum çok araştırdım para tuzağı mı acaba neler yaşayacağız diye ama inanın gidip görmeden yaşamadan burda yorum yapılıyor sadece şunu söyleyebilirim Türkiye de de tüp bebek tedavisi oluyoruz kiminin tutuyor kiminin defalarca o tedavi merkezinde denemesine rağmen tutmuyor buda bir tüp bebek tedavisi aslında ( şahsen benim görüşüm ) onun için kimine iyi gelen merkez kimine iyi gelmedi oluyor ama inanın rahminiz sağlıklıysa ilk atışta tutuyor. Benim ilk atışta ikisi de tuttu ve şuan 34.haftalık hamileyim 2 hafta sonra Allah nasip ederse doğumum var. Haaa şöyle bir durum da var bana donörden 2 sağlıklı 2 orta sağlıkta embriyo oluştuğunu ve tutmazsa herhangi bir ücret almadan tekrar yumurta toplanacağını bile söylediler eğer paragöz bir klinikse neden bu teklifi yapsın valla ben hamileyim ve çokta memnun kaldım inanın 8 ay boyunca herhangi bir yorum yazmadım kimseyi etkilememek için fakat benim yaşadıklarım bunlar gerçekten hamileyim gerçekten yaşadım herhangi bir sorunda yaşamadım ben doktorumdan Gülşen hemşireden çok memnun kaldım Allah hepsinden razı olsun.

Canim benim benim ikinci deneme oğlum şuan uyuyor 1 yaşında gayet sağlıklı yaşıtlarına göre atılgan zeki sevecen bir bebek o yüzden pek buraya girme fırsatim olmuyor ama iyiki gitmişim iyiki bebeğim olmuş çünkü benim anne olabilmek için başka şansım yoktu bu sayfada binlerce kadın var ben tedaviye karar vermeden önce çok araştırdim baştan sona okumuştum eminim ki başka kadınlar da şuan okuyordur bizim gibi kadınlar için umut herşeydir lütfen umutlarını kırmayın sizin için kötü geçmiş olabilir benim ilk tedavim kimyasal ile sonuçlandı vazgeçmedim birdaha denedim oldu kimininki ilk defa da tutuyor kimininki 3. seferde tüp bebekten farkı ne ?
Canım benim hamile kalmak değil ki sorun canlı doğum yok. İlkinde hamilelik yaşadım diyorsanız zaten reklam reklam başka bir şey değil

Transferin 6.günü bugün.Testler pozitif,ama inanılmaz korkuyorum son iki normal tüp bebek transferim kimyasaldı,sevınemıyorum bilr pozitife.2 embrıyo transfer edildi,aksam gittim sabah transfer oldu bır kac saat sonrada ucakla döndüm ve havaalanındaydı arabam,40 dk arac kullanıp eve geldim..Bence saglıklıysa tutacagı varsa tutar,yolculuk hareket olumsuz etkılemıyor.İnsallah tutar sapasaglamda bu son olur,hepınızın allah yardımcısı olsun
Hayırlı olsunn bebisiniz çizgi de gayet belirgin betahcg çok önemli artış hızı iyi ise kimyasal dan korkmayın daha minnacık 💜

Hayırlı olsunn bebisiniz çizgi de gayet belirgin betahcg çok önemli artış hızı iyi ise kimyasal dan korkmayın daha minnacık 💜
Teşekkür ederim bilgilerinizi paylastıgınız için,10 haftalık olduk ikiside gayet sağlıklı ilk seferde de ikisi tuttu:) ikiside aynı boyutta ve büyüyorlar:) dilerim kucagıma almakta nasip olsun ve her hayalini kuran hayırlı analar babalar kervanına katılsın,o hanımefendi her yerde olumsuz yazmıs,%5 ihtimali oldugunu düşünsem ben transfer ile bir daha onca igne ılaclarla hıc ugrasmaz bu sayfalardada gezmedim ...

Teşekkür ederim bilgilerinizi paylastıgınız için,10 haftalık olduk ikiside gayet sağlıklı ilk seferde de ikisi tuttu:) ikiside aynı boyutta ve büyüyorlar:) dilerim kucagıma almakta nasip olsun ve her hayalini kuran hayırlı analar babalar kervanına katılsın,o hanımefendi her yerde olumsuz yazmıs,%5 ihtimali oldugunu düşünsem ben transfer ile bir daha onca igne ılaclarla hıc ugrasmaz bu sayfalardada gezmedim ...
Aynen öyle çok mesakatli bir yol hem onca ilaç iğneden dolayı vücudumuz yıpranıyor olacak olmuycak ruhumuz yıpranıyor maddi olarak da sıkıntıya düsüyoruz ama bakın sonuç pozitif su gibi geçsin hamileliğiniz kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Herkese merhaba ben yeniyim araştırırken bu posta denk geldim kendi hikayemi anlatayım kısaca uzatmadan ben 32 yaşındayım 2 yıllık evliyim hiçbir sorunum yoktu evlendiğimde hamile kaldım hemen 6 aylıkken kaza sonucu bebeklerimi kaybettim ikizdi… sonrasında çok bunalıma girdim ve o süreçte adetlerim kesildi 5 ay boyunca hiç adet göremeyince doktora gittik be dünyam birkes daha başıma yıkıldı erken menopoz dediler 0 yumurta toplama da yapılamadı uğraştık defalarca ama malesef hep negatifti yumurta bulunamadı doktor en son donasyon başka türlü imkansız dedi Ankara’da Recai pabuççuda da oldu tüm tedavilerim prp yumurta toplama vs tüp bebek yapamadılar asla yumurta oluşmadı çünkü ve sonunda pes ettiler doktor artık boşa deneyip zaman kaybetme dedi bu arada doğal adetim yok trisequens ile adet görüyorum çok karmakarışıgım donasyon hakkında ufak bir fikrim dahi yok

İnşallah canım hepimize nasip olsun :dua: 5000 euro verdik, donör genetik test yapılmış listeden seçildi.
Merhaba umarım güzel haberlerinizi alırız birşey merak ediyorum bu konuda bilgim hiç yok henüz yeni doktorumuz donasyon dan başka çare yok gerçeğini bizimle paylaştı . Evli bir dönerden isteme şansımız var mı ? Bekar bir dönörün yumurtasını istemiyorum

Back
X