- 31 Ekim 2021
- 505
- 483
- 53
Fiyatı çok iyiymiş.İnşallah canım hepimize nasip olsun5000 euro verdik, donör genetik test yapılmış listeden seçildi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyatı çok iyiymiş.İnşallah canım hepimize nasip olsun5000 euro verdik, donör genetik test yapılmış listeden seçildi.
iyiyim bende canım çok uyguna yaptırmışsın ücret olarak 7000 Euro verdik bizİyiyim canım, umarım sen de iyisindir.
Araştırırken fiyatlar 5000 ile 8000 euro arasındaydı ben başından beri HİT'e gitmek istiyordum. Uygun olması iyi oldu. Ama 8000 de olsa verilir.Beklemek çok stresli
iyiyim bende canım çok uyguna yaptırmışsın ücret olarak 7000 Euro verdik biz
Transferleriniz hayırlı olsun öncelikle sizlerden sonra da diğer transfer olacak arkadaşlarımızdan güzel haberler alalım inşallahAraştırırken fiyatlar 5000 ile 8000 euro arasındaydı ben başından beri HİT'e gitmek istiyordum. Uygun olması iyi oldu. Ama 8000 de olsa verilir.
stres kötü, bekleme, rahat olmaya çalış bol bol uyu dinlen arada kısa yürüyüşler yap
İnşallah canım hepimize nasip olsun5000 euro verdik, donör genetik test yapılmış listeden seçildi.
Genetikte içinde olması iyiymişFiyatı çok iyiymiş.
Size uygun olan seçildi di miAraştırırken fiyatlar 5000 ile 8000 euro arasındaydı ben başından beri HİT'e gitmek istiyordum. Uygun olması iyi oldu. Ama 8000 de olsa verilir.
stres kötü, bekleme, rahat olmaya çalış bol bol uyu dinlen arada kısa yürüyüşler yap
46 yaşındayım daha önce 18 opu toplam 10 embriyo 5 transfer yaşadım hepsi negatif sonuçlandı. Donasyonda ilk denemem. Taze yumurta ile embriyo oluşturuldu.Transferleriniz hayırlı olsun öncelikle sizlerden sonra da diğer transfer olacak arkadaşlarımızdan güzel haberler alalım inşallah![]()
burada yalnız hissetmemek birbirimize moral olmak ve tecrübelerinizden yararlanmak adına biraz daha bahsetmeniz mümkün mü… kaç yaşındasınız, ilk denemeniz mi? Yumurta donasyonu ise bankadan dondurulmuş yumurta ile mi embriyolar oluştu yoksa donörden taze yumurta ile mi ilerlendi
verdiğiniz her detay bizler için çok kıymetli
![]()
Evet bana benzeyen donör seçildiSize uygun olan seçildi di mi
Teşekkür ederim vakit ayırıp cevap yazmışsınız… aynı yaştayız ve hemen hemen aynı süreci yaşamışız… umarım bu son olur ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırısınız46 yaşındayım daha önce 18 opu toplam 10 embriyo 5 transfer yaşadım hepsi negatif sonuçlandı. Donasyonda ilk denemem. Taze yumurta ile embriyo oluşturuldu.
Bende kıbrıs hit sayesinde ikizlerim var. Siz kimsiniz bu kadar net ititbar ermeyim diyorsunuz. Kiev mi vardı düne kadar anlayamadım. Tamam sistemi farklı okudım sayfalarca, savaş öncesi çok tercih edildi. Ancak çok net ve keskin konuşup insanları yanlış yönlendirmeyin. Herkes merkezlerle görüşüp içine sineni seçerÖnceden yumurta ihtiyacını biz karşılıyorduk. Savaş olduğu için gönderemiyoruz dedi. Nereden buluyorlar bilmiyorum dedi. Bence embriyo transferi yapılmıyor kandırıyorlar hiç canlı doğum oranı olmaz. Kıbrıs Ukrayna dan yumurta aldığı zaman başarılıydı. Şimdi ne yaptıkları belirsiz. Sürekli burada reklam yapıyorlar artık anlıyorum reklam olduğunu itibar etmiyorum gittim yaşadım gördüm. Burada ki üyeler de itibar etmesin. İlk seferde tuttu vs hepsi yalan.
Canım benim hamile kalmak değil ki sorun canlı doğum yok. İlkinde hamilelik yaşadım diyorsanız zaten reklam reklam başka bir şey değil
Hayırlı olsunn bebisiniz çizgi de gayet belirgin betahcg çok önemli artış hızı iyi ise kimyasal dan korkmayın daha minnacıkTransferin 6.günü bugün.Testler pozitif,ama inanılmaz korkuyorum son iki normal tüp bebek transferim kimyasaldı,sevınemıyorum bilr pozitife.2 embrıyo transfer edildi,aksam gittim sabah transfer oldu bır kac saat sonrada ucakla döndüm ve havaalanındaydı arabam,40 dk arac kullanıp eve geldim..Bence saglıklıysa tutacagı varsa tutar,yolculuk hareket olumsuz etkılemıyor.İnsallah tutar sapasaglamda bu son olur,hepınızın allah yardımcısı olsun
Teşekkür ederim bilgilerinizi paylastıgınız için,10 haftalık olduk ikiside gayet sağlıklı ilk seferde de ikisi tuttu:) ikiside aynı boyutta ve büyüyorlar:) dilerim kucagıma almakta nasip olsun ve her hayalini kuran hayırlı analar babalar kervanına katılsın,o hanımefendi her yerde olumsuz yazmıs,%5 ihtimali oldugunu düşünsem ben transfer ile bir daha onca igne ılaclarla hıc ugrasmaz bu sayfalardada gezmedim ...Hayırlı olsunn bebisiniz çizgi de gayet belirgin betahcg çok önemli artış hızı iyi ise kimyasal dan korkmayın daha minnacık![]()
Aynen öyle çok mesakatli bir yol hem onca ilaç iğneden dolayı vücudumuz yıpranıyor olacak olmuycak ruhumuz yıpranıyor maddi olarak da sıkıntıya düsüyoruz ama bakın sonuç pozitif su gibi geçsin hamileliğiniz kucağınıza almayı nasip etsin RabbimTeşekkür ederim bilgilerinizi paylastıgınız için,10 haftalık olduk ikiside gayet sağlıklı ilk seferde de ikisi tuttu:) ikiside aynı boyutta ve büyüyorlar:) dilerim kucagıma almakta nasip olsun ve her hayalini kuran hayırlı analar babalar kervanına katılsın,o hanımefendi her yerde olumsuz yazmıs,%5 ihtimali oldugunu düşünsem ben transfer ile bir daha onca igne ılaclarla hıc ugrasmaz bu sayfalardada gezmedim ...
Merhaba umarım güzel haberlerinizi alırız birşey merak ediyorum bu konuda bilgim hiç yok henüz yeni doktorumuz donasyon dan başka çare yok gerçeğini bizimle paylaştı . Evli bir dönerden isteme şansımız var mı ? Bekar bir dönörün yumurtasını istemiyorumİnşallah canım hepimize nasip olsun5000 euro verdik, donör genetik test yapılmış listeden seçildi.