Merhaba umarım güzel haberlerinizi alırız birşey merak ediyorum bu konuda bilgim hiç yok henüz yeni doktorumuz donasyon dan başka çare yok gerçeğini bizimle paylaştı . Evli bir dönerden isteme şansımız var mı ? Bekar bir dönörün yumurtasını istemiyorum
Merhaba,hiç donostondan korkmayın bence,nasip kısmet bu işler.Evlat yetıstırme becerınız ve gucunuz varsa aklınıza bıle gelmez emınım bu günler..Her anına saglıkla tanık olacaksınız.Bu arada basınız sagolsun,cok acılı sancılı süreçler gecirmişsiniz 😢😢Benımde arastırmalarımda denk gelmiştim,evli cocuklu donorlerde var cogu merkezde,sorun yaşamazsınız,zaren ozellıklerını siz seçiyorsunuz,bu yola girerseniz arastırdıgınızda eminim bulursunuz istediginiz şekilde 🙏🙏Allah yardımcınız olsun

Canim benim benim ikinci deneme oğlum şuan uyuyor 1 yaşında gayet sağlıklı yaşıtlarına göre atılgan zeki sevecen bir bebek o yüzden pek buraya girme fırsatim olmuyor ama iyiki gitmişim iyiki bebeğim olmuş çünkü benim anne olabilmek için başka şansım yoktu bu sayfada binlerce kadın var ben tedaviye karar vermeden önce çok araştırdim baştan sona okumuştum eminim ki başka kadınlar da şuan okuyordur bizim gibi kadınlar için umut herşeydir lütfen umutlarını kırmayın sizin için kötü geçmiş olabilir benim ilk tedavim kimyasal ile sonuçlandı vazgeçmedim birdaha denedim oldu kimininki ilk defa da tutuyor kimininki 3. seferde tüp bebekten farkı ne ?
Siz hangi merkezde tedavi oldunuz acaba?

Kızlar british hakkında ne düşünüyorsunuz
Eskilerden Tamara vardı öncesinde aynı zamanlarda tüp bebek tedavileri görüyorduk olmayınca son çare Kıbrıs’a başvurmuştu o arkadaşımız … British de tedavi gördü ilk denemesi başarısız olmuştu aynı merkezde ikinci denemesi ile bir kızı oldu…o zamanlar British, Gynolife,Hit, Dünya Ivf en bilinen merkezlerdi…

Eskilerden Tamara vardı öncesinde aynı zamanlarda tüp bebek tedavileri görüyorduk olmayınca son çare Kıbrıs’a başvurmuştu o arkadaşımız … British de tedavi gördü ilk denemesi başarısız olmuştu aynı merkezde ikinci denemesi ile bir kızı oldu…o zamanlar British, Gynolife,Hit, Dünya Ivf en bilinen merkezlerdi…
Yorum için teşekkür ederim. Bende oraya yakınlaştım gibi Ventus çok pahalı geldiği için: yorumlar deneyimler çok önemli:

Yorum için teşekkür ederim. Bende oraya yakınlaştım gibi Ventus çok pahalı geldiği için: yorumlar deneyimler çok önemli:
Evet katılıyorum… deneyimler çok kıymetli… IVF tedavileri her zaman yüksekti ama bu Kıbrıs olayı bu konuda zirve yani para ağaçtan toplanmıyor.. merkezler ve çalışanları artı trolleri birbirini kolluyor… bize düşen onlara karşı aynı yolda yürüyorken birbirimize yardımcı olmak destek olmak ayrıntı bilgi dahi çok önemli… lütfen paylaşalım pozitifi görsek de hamileler topiğinde kaçıp buraya sırtımızı dönmeyelim… bence hepimizin boynunun borcu az çok herkes buradan bir şeyler öğreniyor

Evet katılıyorum… deneyimler çok kıymetli… IVF tedavileri her zaman yüksekti ama bu Kıbrıs olayı bu konuda zirve yani para ağaçtan toplanmıyor.. merkezler ve çalışanları artı trolleri birbirini kolluyor… bize düşen onlara karşı aynı yolda yürüyorken birbirimize yardımcı olmak destek olmak ayrıntı bilgi dahi çok önemli… lütfen paylaşalım pozitifi görsek de hamileler topiğinde kaçıp buraya sırtımızı dönmeyelim… bence hepimizin boynunun borcu az çok herkes buradan bir şeyler öğreniyor
👏👏👏👏

Back
X