Burada yorum yazan bütün arkadaşlarım sayenizde çok şey öğrendim. Fakat hala o kadar kararsızım ki dediğiniz gibi pozitifi alan kaçıp gitmese her şey daha net olacak. British konusunda çok eminken şuan çok kararsız bir hal aldım. Sınavımız hiç kolay değil onca para biriktirip emeklerin boşa gitme ihtimali o kadar zor ki.. Hepimizin Allah yardımcısı olsun bebeklerimize kavuşalım inşallah.
British derken clavis çıktı sonra yazanların sadece övmek için yazdığı izlenimi oldu sonra ventus oraya da çok yorum yok insan çok defa tecrübe edinmiş çok sayida insanın çocuk sahibi olmasına vesile olmuş bir yer olsun istiyor. Lefkoşa yakın Doğu uni sicak geldi üniversite neticede büyük bir kompleks diye düşündüm fakat bu defa orada çok sıkıntı yaşamış bir arkadaşın yorumlarını okudum. British iyi derken yine para tuzağı diye yazan bir arkadaş olmuş. Canları yanan arkadaşlar gayet samimi zaten o belli. Ama sadece merkez övmek için yazan hesaplar şunu anlamiyor gideceğimiz varsa da daha şüpheli hale geliyor o merkezler. Gördüğüm Hit buraya çok yorum yazdırıyor. Bariz artık her yerinden belli oluyor. Oysa onu daha olumsuz bir hale getiriyor gözümde bu durum.
Velhasılı kelam çok çaresiz hissediyorum. Sanki her türlü avımda en vicdanlı avciyi arıyorum. İçimden geçenleri paylaşmak istedim. Merkezleri arayıp bilgi aldıkça da daha aktif yazacağım. Hepinize kolaylıklar diliyorum canım kaderdaşlarım.