- 26 Ağustos 2022
- 241
- 55
- 28
- 46
Enox ,progestan dex kullanıyorumFolik asit bende kullanıyorum iğne ne kullanıyorsunuz harici
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enox ,progestan dex kullanıyorumFolik asit bende kullanıyorum iğne ne kullanıyorsunuz harici
Aynılarını kullanıyoruz seninle canımEnox ,progestan dex kullanıyorum
İnşallah sonuc ALICAZAynılarını kullanıyoruz seninle canım
İnan beta hcg gününü sabırsızlıkla bekliyorumAynılarını kullanıyoruz seninle canım
İnşallah canım bazen deli cesareti ile erken kan mi versem diyorum sonradan vazgeçip gününü bekliyorum işteİnşallah sonuc ALICAZ
Güzel haberler verelim inşallahİnan beta hcg gününü sabırsızlıkla bekliyorum
Verme bence üzüntü oluyor geçen yıl hamile kalmıştım negatif çıktı umudu sonra adet 3 gün gecikti bir daha gittim hamile çıktım.İnşallah canım bazen deli cesareti ile erken kan mi versem diyorum sonradan vazgeçip gününü bekliyorum işte![]()
Haklısın canım zaten mecbur bekleyeceğim Rabbim sonunu guzelleştirsin inşallahVerme bence üzüntü oluyor geçen yıl hamile kalmıştım negatif çıktı umudu sonra adet 3 gün gecikti bir daha gittim hamile çıktım.
30 temmuzda transfer oldum ben canım sorsan 5 yıl oldu gibi geliyybanaKizlar kacgun oldu transfer olali bende heyecanla bekliyorum test sonuçlarınızı![]()
Amin aminnnHaklısın canım zaten mecbur bekleyeceğim Rabbim sonunu guzelleştirsin inşallah![]()
İnan artık böyle umutlanip sevinemiyorum insan sadece heyecan var bebek olacakmi olmayacakmi bir bekleyiş işte allahtan umut kesilmez inşallah yüzümüz güler.Amin aminnn
Merhaba hayırlı olsun inşallah. Bende 29 unda oldum cuma ayın 8 i test günüm ama perşembe yapacağım kanı. Umarım güzel haberler alırız ikimizde.Hayırlı olsun transferin canım inşallah pozitif görmek nasip olsun hepimize test gunun ne zaman bende transfer olsum 30 temmuzda beklemedeyim![]()
monodoks transferden önce kestiler siz devam mı ediyorsunuz?Hiçbir belirti hissetmiyorum bazen ne yalan söyleyeyim umutsuzluğa düşüyorum ama Rabbim ol desin olsun inşallahprolutex 25 mg estrofem vagifem fitil enox4000 verdi ama benim takibimi yapan doktorum bir kutu monodoks 9gunde kullanmam icin prednol verdi coraspirin ile birlikte canım
Transfer sonrası biraktiriyorlar . Çünkü o antibiyotik türü bir ilaç.monodoks transferden önce kestiler siz devam mı ediyorsunuz?
İnşallah birbirimize Umut oluruz canım tebrik ederim seni de erken vermişler test gününü sana bende Pazar ayın 10 nda yapacağım inşallahMerhaba hayırlı olsun inşallah. Bende 29 unda oldum cuma ayın 8 i test günüm ama perşembe yapacağım kanı. Umarım güzel haberler alırız ikimizde.