Kizlar kacgun oldu transfer olali bende heyecanla bekliyorum test sonuçlarınızı🥰

Hayırlı olsun transferin canım inşallah pozitif görmek nasip olsun hepimize test gunun ne zaman bende transfer olsum 30 temmuzda beklemedeyim 💕
Merhaba hayırlı olsun inşallah. Bende 29 unda oldum cuma ayın 8 i test günüm ama perşembe yapacağım kanı. Umarım güzel haberler alırız ikimizde.

Hiçbir belirti hissetmiyorum bazen ne yalan söyleyeyim umutsuzluğa düşüyorum ama Rabbim ol desin olsun inşallah 🤲 prolutex 25 mg estrofem vagifem fitil enox4000 verdi ama benim takibimi yapan doktorum bir kutu monodoks 9gunde kullanmam icin prednol verdi coraspirin ile birlikte canım
monodoks transferden önce kestiler siz devam mı ediyorsunuz?

Merhaba hayırlı olsun inşallah. Bende 29 unda oldum cuma ayın 8 i test günüm ama perşembe yapacağım kanı. Umarım güzel haberler alırız ikimizde.
İnşallah birbirimize Umut oluruz canım tebrik ederim seni de erken vermişler test gününü sana bende Pazar ayın 10 nda yapacağım inşallah 🤲 💕

Evet bende de öyle oldu ama G gunes030 .!.: yazdığından öyle anladım monodoks a devam etmiş diye düşündüm.
Evet devam ettim ben canım kutu bitince bırak dedi doktorum burda yazdım transferde içen varmış onu da her doktor farklı uygulama yapıyor anladığım kadarıyla bende şaşırdım kaldım

Bu transfer sürecinde ve sonrasında turşu yemek zararlı mı acaba? 🤔
Beklemek çok sıkıcı, neye saracağımı şaşırdım 😅

Back
X