Evet sizinle aynıydı. Merak ediyoruz bizde, en az sizler kadar istiyoruz pozitifi. Biz yapamıyoruz bari sizinkiler iyi sonuçlansın ki bizde sevinelimKendisi yazmayınca, Soramadım çekindim. Onunda benimle aynı sonuç zamanıydı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sizinle aynıydı. Merak ediyoruz bizde, en az sizler kadar istiyoruz pozitifi. Biz yapamıyoruz bari sizinkiler iyi sonuçlansın ki bizde sevinelimKendisi yazmayınca, Soramadım çekindim. Onunda benimle aynı sonuç zamanıydı.
Seninki kendi yumurtanla miydi?Ben kibrista oldum tup bebek tedavisi ama zaten 1 yumurta ve 2 kalite elde edilince şansımin fazla olmadığını söylediler.
Beklemek ne zormuş, geçmek bilmeyen iki haftanın Hala 4 günü var.
Sabah öğle akşam gece belirti peşine düştüm birşey hissetmeyincede acabalarla boğuşuyorum.
Doktor kanama olursa bizim için tehlikeli diyor ama gelişimi durunca kanama olmuyor ki.
Bu kafada kurma işlerini ne zaman bırakacağız acaba.
Elişi yapmaya başladım o da biryere kadasadece
Hiç kurma cnm kafanda bence, herşey çok güzelBeklemek ne zormuş, geçmek bilmeyen iki haftanın Hala 4 günü var.
Sabah öğle akşam gece belirti peşine düştüm birşey hissetmeyincede acabalarla boğuşuyorum.
Doktor kanama olursa bizim için tehlikeli diyor ama gelişimi durunca kanama olmuyor ki.
Bu kafada kurma işlerini ne zaman bırakacağız acaba.
Elişi yapmaya başladım o da biryere kadar.
Seninle aynı durumdayım cnm, inş bizde parayı biran önce toparlayip tedaviye başlayabilirizHenüz tedaviye başlamadım…biraz daha vakte ihtiyacım var…inşallah sizlerin ardı sıra aynı heyecan, korku ve mutlulukları yaşayacağızşu an sahne sizlerin
![]()
İyi geceler, hastane 5.500 Euro aldı. Ben dondurma istemedim onun ücreti de ayrı oluyor. İlaçlar zaten el yakıyorİnşorayı hiç bilmiyorum, doktorunuz kimdi ve tedavi toplam ne kadar tuttu ?
Seninle aynı durumdayım cnm, inş bizde parayı biran önce toparlayip tedaviye başlayabilirizbir bakarsın aynı anda başlarız
![]()
Ben birçok kez tüp bebek yaptırdım kendi yumurta ve spermlerimizle, 2 düşük bir kürtaj yorulmuştum ve artık istemiyordum. Bu olursa olur olmazsa da daha üstelemeyeceğim dedim. Doktorla olması bence şöyle güzel birbirlerini tanıyorlar bize yamuk yapma şansları yok. Birşey olsa kimle kavga edeceksin neyi ispat edeceksin.Benim şuan böyle görüştüğüm bir Dr um yok, kendi kendime arastiriyorum. Drla daha mı iyi olur acaba? Birde dondurma neden istemedin cnm, o riski nasıl aldın? Birde 40 yaş üstü dahiliye ve kardiyoloji den onay istiyorlar ya sen onu devlette mi yaptirdin? Direkt verdiler mi onayı?
Keseyi 2 hafta önce görmüştük bugün Kalp atışı için gittim 2 minikle karşılaştım bize sürpriz oldubiri saklanıyormuş. 6+5 haftamız.
Çok sağolAllah nazardan saklasın sağlıkla ilerlesin gebeliğin
kucağına sağlıkla al bebeklerini inşallah
![]()
Tek tek eczaneleri arayıp ellerinde var mı kıyıda köşede kaldı mı?diye az sormuyorduk…her aşaması sıkıntılı Allah yardımcınız olsun sonu güzel tüm zahmetlere değmiş olsunPregeston dex bulamıyorum, eşdeğer bir iğne yazdılar. Prolutex diye, İnşallah onu kolaylıkla bulabiliriz. Ne kadar çok tüp bebeğe talep varsa demek ilaç yetişmiyor herhalde.
Merhaba. Aynı sorunu dün ben yaşadım. Depolarda yoktu iki ilaçta sağolsun eczacım buldu 5 kutu aldım. Günde 2*1 kullanıyorum. Pozitif olursa 8. Haftaya kadar devam dediler korkuma aldım yani. Olmadı küçük şehirlerdeki eczanelere sorun kargo yapsınlarPregeston dex bulamıyorum, eşdeğer bir iğne yazdılar. Prolutex diye, İnşallah onu kolaylıkla bulabiliriz. Ne kadar çok tüp bebeğe talep varsa demek ilaç yetişmiyor herhalde.
Evet kendi yumurtam di tutmadı maalesefSeninki kendi yumurtanla miydi?
Canimm malesef bende negatif aldım sonuç inşallah Rabbim o güzel duyguyu tekrar yaşatır canlı doğum ile sonuçlanır tedavilerimiz. Herşey sil baştan yeniden başlayacağız Maddi manevi hazirlanacagiz inşallah bakalım ama klinik aynı devam etmek istemiyor eşim birde o çıktı şimdi sizler ne durumdasınızGüneş arkadaşımızın sonucu ne oldu bilen var mı? İnş pozitiftir![]()
Malesef canım negatif aldımSonucunuz belli oldu mu? İnş pozitiftir![]()
Tebrikler canım çok sevindim senin adına sağlıkla ilerlesin inşallahKeseyi 2 hafta önce görmüştük bugün Kalp atışı için gittim 2 minikle karşılaştım bize sürpriz oldubiri saklanıyormuş. 6+5 haftamız.
Evet doğru aslında, buradaki drla anlaşmalı olması daha iyi. Ama işte bu seferde şöyle bir sıkıntı var. Mesela burda bizim içimizde sinen merkezle anlaşmalı Dr nerden bulacağızBen birçok kez tüp bebek yaptırdım kendi yumurta ve spermlerimizle, 2 düşük bir kürtaj yorulmuştum ve artık istemiyordum. Bu olursa olur olmazsa da daha üstelemeyeceğim dedim. Doktorla olması bence şöyle güzel birbirlerini tanıyorlar bize yamuk yapma şansları yok. Birşey olsa kimle kavga edeceksin neyi ispat edeceksin.
Burda rahim kalınlığına kadar hazırlandım öyle gidip transfer oldum. Heryer bu raporları vermiyormuş. Benden önceki arkadaşım sayesinde aramakla uğraşmadım. Ümraniye erdem hastanesi nde aldım.