• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklemek ne zormuş, geçmek bilmeyen iki haftanın Hala 4 günü var.
Sabah öğle akşam gece belirti peşine düştüm birşey hissetmeyincede acabalarla boğuşuyorum.
Doktor kanama olursa bizim için tehlikeli diyor ama gelişimi durunca kanama olmuyor ki.
Bu kafada kurma işlerini ne zaman bırakacağız acaba.
Elişi yapmaya başladım o da biryere kadasadece

Beklemek ne zormuş, geçmek bilmeyen iki haftanın Hala 4 günü var.
Sabah öğle akşam gece belirti peşine düştüm birşey hissetmeyincede acabalarla boğuşuyorum.
Doktor kanama olursa bizim için tehlikeli diyor ama gelişimi durunca kanama olmuyor ki.
Bu kafada kurma işlerini ne zaman bırakacağız acaba.
Elişi yapmaya başladım o da biryere kadar.
Hiç kurma cnm kafanda bence, herşey çok güzel 😊 pozitif düşünerek bebisini bekle, herşey yolunda hayırlısıyla 🙏🏻🌸

Henüz tedaviye başlamadım…biraz daha vakte ihtiyacım var…inşallah sizlerin ardı sıra aynı heyecan, korku ve mutlulukları yaşayacağız 🙏🏻 şu an sahne sizlerin 😍💞
Seninle aynı durumdayım cnm, inş bizde parayı biran önce toparlayip tedaviye başlayabiliriz 🙏🏻 bir bakarsın aynı anda başlarız 😁

İnş 🙏🏻 orayı hiç bilmiyorum, doktorunuz kimdi ve tedavi toplam ne kadar tuttu ?
İyi geceler, hastane 5.500 Euro aldı. Ben dondurma istemedim onun ücreti de ayrı oluyor. İlaçlar zaten el yakıyor ☺️ onlar hesapta yok bile. Ve istenilen testler kimini devletten kimini özelden. İşi ihtimalleri bırakmadı beni çok güzel hazırladı sağolsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim şuan böyle görüştüğüm bir Dr um yok, kendi kendime arastiriyorum. Drla daha mı iyi olur acaba? Birde dondurma neden istemedin cnm, o riski nasıl aldın? Birde 40 yaş üstü dahiliye ve kardiyoloji den onay istiyorlar ya sen onu devlette mi yaptirdin? Direkt verdiler mi onayı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim şuan böyle görüştüğüm bir Dr um yok, kendi kendime arastiriyorum. Drla daha mı iyi olur acaba? Birde dondurma neden istemedin cnm, o riski nasıl aldın? Birde 40 yaş üstü dahiliye ve kardiyoloji den onay istiyorlar ya sen onu devlette mi yaptirdin? Direkt verdiler mi onayı?
Ben birçok kez tüp bebek yaptırdım kendi yumurta ve spermlerimizle, 2 düşük bir kürtaj yorulmuştum ve artık istemiyordum. Bu olursa olur olmazsa da daha üstelemeyeceğim dedim. Doktorla olması bence şöyle güzel birbirlerini tanıyorlar bize yamuk yapma şansları yok. Birşey olsa kimle kavga edeceksin neyi ispat edeceksin.
Burda rahim kalınlığına kadar hazırlandım öyle gidip transfer oldum. Heryer bu raporları vermiyormuş. Benden önceki arkadaşım sayesinde aramakla uğraşmadım. Ümraniye erdem hastanesi nde aldım.

Pregeston dex bulamıyorum, eşdeğer bir iğne yazdılar. Prolutex diye, İnşallah onu kolaylıkla bulabiliriz. Ne kadar çok tüp bebeğe talep varsa demek ilaç yetişmiyor herhalde.

Pregeston dex bulamıyorum, eşdeğer bir iğne yazdılar. Prolutex diye, İnşallah onu kolaylıkla bulabiliriz. Ne kadar çok tüp bebeğe talep varsa demek ilaç yetişmiyor herhalde.
Tek tek eczaneleri arayıp ellerinde var mı kıyıda köşede kaldı mı?diye az sormuyorduk…her aşaması sıkıntılı Allah yardımcınız olsun sonu güzel tüm zahmetlere değmiş olsun 🙏🏻

Merhaba. Aynı sorunu dün ben yaşadım. Depolarda yoktu iki ilaçta sağolsun eczacım buldu 5 kutu aldım. Günde 2*1 kullanıyorum. Pozitif olursa 8. Haftaya kadar devam dediler korkuma aldım yani. Olmadı küçük şehirlerdeki eczanelere sorun kargo yapsınlar

Prolutex i buldum çok şükür. Şuan 12. Haftaya kadar kullanacağım yazıyor. Progestan sonradan bende alerji yaptı göbeğim etrafı kabardı ve kaşınıyor. Belki yeni ilaçta bu olmaz.

Güneş arkadaşımızın sonucu ne oldu bilen var mı? İnş pozitiftir 🙏🏻
Canimm malesef bende negatif aldım sonuç inşallah Rabbim o güzel duyguyu tekrar yaşatır canlı doğum ile sonuçlanır tedavilerimiz. Herşey sil baştan yeniden başlayacağız Maddi manevi hazirlanacagiz inşallah bakalım ama klinik aynı devam etmek istemiyor eşim birde o çıktı şimdi sizler ne durumdasınız 💓

Ben birçok kez tüp bebek yaptırdım kendi yumurta ve spermlerimizle, 2 düşük bir kürtaj yorulmuştum ve artık istemiyordum. Bu olursa olur olmazsa da daha üstelemeyeceğim dedim. Doktorla olması bence şöyle güzel birbirlerini tanıyorlar bize yamuk yapma şansları yok. Birşey olsa kimle kavga edeceksin neyi ispat edeceksin.
Burda rahim kalınlığına kadar hazırlandım öyle gidip transfer oldum. Heryer bu raporları vermiyormuş. Benden önceki arkadaşım sayesinde aramakla uğraşmadım. Ümraniye erdem hastanesi nde aldım.
Evet doğru aslında, buradaki drla anlaşmalı olması daha iyi. Ama işte bu seferde şöyle bir sıkıntı var. Mesela burda bizim içimizde sinen merkezle anlaşmalı Dr nerden bulacağız 😁 raporlar hakkında hiçbir bilgim yok ama benim tansiyonum, şekerim falanda yok. Devletten almayı bir deneyeceğim olmadı özelden parayla alırız. Önce bir tedavi paramızı biriktirelimde 😁

Back
X