Yumurtalama zamanı dışı hamile kalan var mı?

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.728
918
123
Kadın doğum doktorları sadece yumurtalama öncesi 4 gün ve yumurtalama zamanı hamile kalınabileceğini söylüyor bunun dışı dönemde hamile kalan bayanlar var mı

Adetim düzenlidir, yumurtlama günlerim de bellidir. Hafif ağrı, akıntı falan olur.
Tabii iki ayrı durum bunlar. Adetin son günü deneyenler bi de ovulasyon doneminin bir kısmı adete denk gelenler duydum. Bunun dışında adetten sonra gün aşırı birlikte olanlar var.. bu şekilde hamile kalanlar var. Hepsinin bilimsel bi açıklaması vardır muhakkak

Tabii iki ayrı durum bunlar. Adetin son günü deneyenler bi de ovulasyon doneminin bir kısmı adete denk gelenler duydum. Bunun dışında adetten sonra gün aşırı birlikte olanlar var.. bu şekilde hamile kalanlar var. Hepsinin bilimsel bi açıklaması vardır muhakkak
Ben bu mevzudan sonra o telefon uygulamalarındaki yumurtlama günlerine takılan kadınları uyarma gereği duyuyorum hep. Bilimsel bir izahı mutlaka vardır ama mümkün yani böyle bir şey.

2 ay adet görmeden yumurtlama olmadan hamile kaldım çok şükür 🤲🏻 diyeceğim bu kadar🥹🥹Rabbim isteyen herkese nasip etsin benimde eşim görevde hiç bir zaman o yumurtlama günü denk gelmedi getiremedik günler tutmadı sonrasında artık bıraktık düşünmeyi nasip dedik durum böyle çok şükür 🤲🏻🥹❤️

Ay hadi inşallah
2 ay adet görmeden yumurtlama olmadan hamile kaldım çok şükür 🤲🏻 diyeceğim bu kadar🥹🥹Rabbim isteyen herkese nasip etsin benimde eşim görevde hiç bir zaman o yumurtlama günü denk gelmedi getiremedik günler tutmadı sonrasında artık bıraktık düşünmeyi nasip dedik durum böyle çok şükür 🤲🏻🥹❤️

Back
X