- 23 Şubat 2019
- 1.728
- 918
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
Kadın doğum doktorları sadece yumurtalama öncesi 4 gün ve yumurtalama zamanı hamile kalınabileceğini söylüyor bunun dışı dönemde hamile kalan bayanlar var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adetin bittiği günkü ilişkide hamile kalmıştım.
Aslında bunu duymuştum daha hazır oluyor galiba. Ayrıca adet düzensizliği varsa bu da etkili sankiBen adetin bittiği günkü ilişkide hamile kalmıştım.
Adetim düzenlidir, yumurtlama günlerim de bellidir. Hafif ağrı, akıntı falan olur.Aslında bunu duymuştum daha hazır oluyor galiba. Ayrıca adet düzensizliği varsa bu da etkili sanki
Evlendiniz demek, hayırlı olsun. Bence günlere takılmayın, deneyin.Doktorlar bunun olmayacağını iddia ediyor tuhaf şekilde illa da yumurtalama öncesi ve içi diyor benim eşim yurtdışında yumurtalamaya denk gelemiyoruz
Tabii iki ayrı durum bunlar. Adetin son günü deneyenler bi de ovulasyon doneminin bir kısmı adete denk gelenler duydum. Bunun dışında adetten sonra gün aşırı birlikte olanlar var.. bu şekilde hamile kalanlar var. Hepsinin bilimsel bi açıklaması vardır muhakkakAdetim düzenlidir, yumurtlama günlerim de bellidir. Hafif ağrı, akıntı falan olur.
Ben bu mevzudan sonra o telefon uygulamalarındaki yumurtlama günlerine takılan kadınları uyarma gereği duyuyorum hep. Bilimsel bir izahı mutlaka vardır ama mümkün yani böyle bir şey.Tabii iki ayrı durum bunlar. Adetin son günü deneyenler bi de ovulasyon doneminin bir kısmı adete denk gelenler duydum. Bunun dışında adetten sonra gün aşırı birlikte olanlar var.. bu şekilde hamile kalanlar var. Hepsinin bilimsel bi açıklaması vardır muhakkak
Evlendiniz demek, hayırlı olsun. Bence günlere takılmayın, deneyin.
2 ay adet görmeden yumurtlama olmadan hamile kaldım çok şükürdiyeceğim bu kadar
Rabbim isteyen herkese nasip etsin benimde eşim görevde hiç bir zaman o yumurtlama günü denk gelmedi getiremedik günler tutmadı sonrasında artık bıraktık düşünmeyi nasip dedik durum böyle çok şükür
![]()
İnşallah en kısa zaman hayırlısıyla nasip etsin RabbimAy hadi inşallah
İnşallah en kısa zaman hayırlısıyla nasip etsin Rabbim![]()